Утробата - освен другото и дозатор за единични сперматозоиди:

• 11 687
  • 151
  •   1
Отговори
# 45
Това е най-извратената тема, на която съм попадала тук от години. Честно Laughing

# 46
Да предположа: осеменяването става в няк'ви масонски сбирки тип "широко затворени очи", нали?

И си набират яки мацки, като ги зарибяват, че ще родят клонинги на Джийзъс...

Стига вече, то бива БГ-Мама, ама вече да знаем и масонските тайни...

Айде, разказвай с подробности, че да пишем романа и да се забавляваме:)

# 47
  • Пловдив
Това е най-извратената тема, на която съм попадала тук от години. Честно Laughing
Ааааа, молим, надникни през 2-3 теми, една се оплаква, че мъж и не ще да му прави френска любов. На третия път отказвал.

# 48
Аз такова ... имам трима сина. От този факт какви изводи могат да се направят? Joy Joy
Първи извод - с мъжа ми сме грозни Simple Smile
Втори извод - какво беше там онуй за медитацията и самоконтрола а?
е явно мъжът ти не е бил инбрийднат Simple Smile)) абе, не бяха ли тоите синове големите красавци на форума?

# 49
Оня, дето не иска свирки, е масон и иска да си посее семето в нечия девствена утроба...

# 50
Да предположа: осеменяването става в няк'ви масонски сбирки тип "широко затворени очи", нали?

И си набират яки мацки, като ги зарибяват, че ще родят клонинги на Джийзъс...

Зачатията са в ложи, храмове, клиники...
 Осеменяването е на 69.

# 51
  • Пловдив
Аз такова ... имам трима сина. От този факт какви изводи могат да се направят? Joy Joy
Първи извод - с мъжа ми сме грозни Simple Smile
Втори извод - какво беше там онуй за медитацията и самоконтрола а?
е явно мъжът ти не е бил инбрийднат Simple Smile)) абе, не бяха ли тоите синове големите красавци на форума?
Не, моите са още малки, най-големия е на осем. Бижу е с хубавите синове.

# 52
аз разшифровах темата. Рекламира се свят мъж, който си търси девственица. Simple Smile

# 53
Оня, дето не иска свирки, е масон и иска да си посее семето в нечия девствена утроба...

Напротив - докато сФирят, ТЕ садят.  

# 54
Мда, вече нов смисъл придоби израза "Махалото на Фуко"...

# 55
Мда, вече нов смисъл придоби израза "Махалото на Фуко"...

# 56
  • Варна
Мерси, Саня, осмисли ми отварянето на темата  Grinning

Моля, това е брадат виц, който просто преразказах.  Laughing
Записвам се да следя, понеже съм с двама синове и се чудя сега какъв Граал, какви пет лева...

# 57
и аз изпуснах как от телегония стигнахме до граала... но е видно, че темата е по-скоро митологична, отколкото научна.

# 58
Е как какъв граал? Мария Магдалена е била съпруга на Джийзъс, носила е неговите тъкани. Децата й ги наследяват, а после разни масони си ги менкат. Ако те изберат, може да ти "присадят" малко божествени клетки.

Стар номер за сваляне на мацки, приложен в друг вариант от Карлос Кастанеда, който твърдял, че имал вълшебна семенна течност и така "омагьосал" доста красавици...

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 17:59 от Mamacita Bandida

# 59
Ама как си ги менкат масоните--спят един с друг ли? Доколкото знам, масоните не се избират по кръв, а по социален статус и постижения.

Общи условия

Активация на акаунт