Утробата - освен другото и дозатор за единични сперматозоиди:

• 11 712
  • 151
  •   1
Отговори
# 60
и аз изпуснах как от телегония стигнахме до граала... но е видно, че темата е по-скоро митологична, отколкото научна.

Що се отнася до телегонията - дори към пилешки зародиш може да се плантира тъкан на млекопитаещо. Но постепенно изграждащата се имунна система го отхвърля.

# 61
Менкат си жените и си прехвърлят един на друг  магията като трипер...

# 62
и аз изпуснах как от телегония стигнахме до граала... но е видно, че темата е по-скоро митологична, отколкото научна.

Що се отнася до телегонията - дори към пилешки зародиш може да се плантира тъкан на млекопитаещо. Но постепенно изграждащата се имунна система го отхвърля.

Представи си: яйца с бекон, генномодифицирани 2 в 1!

# 63
Ама как си ги менкат масоните--спят един с друг ли? Доколкото знам, масоните не се избират по кръв, а по социален статус и постижения.

Масоните вървят с големи кланове, в низините на Пирамидата.

# 64
Менкат си жените и си прехвърлят един на друг  магията като трипер...

Без "фокуса" няма наследници!

# 65

Момчетата пристигат в утробата готови(таковали са си майките).
По-забавно нещо досега не бях чела... newsm81
моля продължавайте в същия дух

# 66
Менкат си жените и си прехвърлят един на друг  магията като трипер...
Ама не ставаше ли дума за забременяване? иначе суинг между синовете на Христос звучи много интересно, макар и никога да не съм участвала.  Но в днешно време с тази разгулност този венерически граал сигурно отдавна се е разпространил извън пределите на масонската ложа. Сигурно вероятността му да го прихванеш е равностойна с тази на херпеса. Като се замисля колко мутри в България са масони от висок ранг, те от своя страна спят с половината млади момичета на България, които от своя страна спят с поне 10% от мъжете и полека лека в България ставаме благословени.

# 67

Без "фокуса" няма наследници!
А без фикуса има ли???

# 68
Аз в крайна сметка разбрах, че съм забременяла благодарение на масоните...

Хвала на таз ложа!

# 69

Представи си: яйца с бекон, генномодифицирани 2 в 1!

www.jove.com/video/1620/chick-ex-ovo-culture-and-ex-ovo-cam-assa … w-it-really-works

# 70
Аз в крайна сметка разбрах, че съм забременяла благодарение на масоните...

Хвала на таз ложа!

Човекът се е отцедил от Неразумния, благодарение на отците ИМ. Човечеството ИМ е бащиния.

# 71
Не, не може така да умре тая тема, нека разберем повече масонски тайни!

# 72
Не, не може така да умре тая тема, нека разберем повече масонски тайни!

ТЕ са много по- близо до вас, отколкото предполагате!
 Много от вас са износили СЕМЕТО на Граала.

# 73
С ГМО вафлите ли са ни го вкарали това семе? Или с кемтрейлс?

# 74
Хора,спрете се. Започвам да се чувствам свише осеменена

Общи условия

Активация на акаунт