Утробата - освен другото и дозатор за единични сперматозоиди:

• 11 720
  • 151
  •   1
Отговори
# 105
  • на 4-ия етаж до асансьора
Е как кои са ИМ бе Дорис ? Просто и ясно е ИМ са Извънматочни /а също така и извънтаточни/ Марсианци. Генофонда им е старателно събиран от чаршафи, пердета и плочки посредством лъжица. Единственият отличителен белег между нас и ТЯХ е , че ТЕ носят кокетни станиолени шапчици върху кратунките си. ВЕрвай ми ... звЕздите ми го говорят!!!   Whistling

# 106
Нали знаете? Отговорът е 42.

БЕЗ ПАНИКА!

# 107
Е как кои са ИМ бе Дорис ? Просто и ясно е ИМ са Извънматочни /а също така и извънтаточни/ Марсианци. Генофонда им е старателно събиран от чаршафи, пердета и плочки посредством лъжица. Единственият отличителен белег между нас и ТЯХ е , че ТЕ носят кокетни станиолени шапчици върху кратунките си. ВЕрвай ми ... звЕздите ми го говорят!!!   Whistling

Hug

enarei, сериозно ли мислиш, че тази тема е нещо повече от лудост и форумска подигравка?

# 108
Кемтрейлс за ВАС!

Това е някакъв нов klet език, в който местоименията се пишат с ALLCAPS.

# 109

Hug

enarei, сериозно ли мислиш, че тази тема е нещо повече от лудост и форумска подигравка?

Давам факти! Важни!

Това, че те шокират и не ги възприемаш не е мой проблем!
 Можеш като Шопа, да не кОпаш в темата.

# 110

Давам факти! Важни!
[/quote]

Верно ли?  Crazy
Прави квото там са ти казали докторите и НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ТЕБ!

# 111

Верно ли?  Crazy

Банален трик на простодушните и тесногръдите е да злепоставят и обиждат с "лудост".

Но фактите, които дадох досега са си факти! 

# 112
Банален трик на простодушните и тесногръдите е да злепоставят и обиждат с "лудост".

Хех, обичам когато хората се мислят за по-умни отколкото са. Има към какво да се стремят някак си. За мъжете е по-характерно, нали Wink
Не си ме разбрал правилно, ние простодушните и тесногръдите не злепоставяме, а се тревожим за теб. Предполагам, че пак е някаква световна конспирация от ТЯХ!   Crazy

# 113
Хех, обичам когато хората се мислят за по-умни отколкото са. Има към какво да се стремят някак си. За мъжете е по-характерно, нали Wink
Не си ме разбрал правилно, ние простодушните и тесногръдите не злепоставяме, а се тревожим за теб. Предполагам, че пак е някаква световна конспирация от ТЯХ!   Crazy

Остави корпорациите! ТЕ са на една ръка разстояние от теб!

В Маалата аляците твърде често са ти го втълпявали:

Цитат
Верно ли?  Crazy

# 114
Кажете сега за Атлантида и кристалните черепи.

А, и кой уби Кенеди и Мерилин Монро.

По-точно КОЙ уби...и какви са ИМ целите.

# 115
  • София - Рим и обратно
Жестока тема! Нищо, че нищо не разбрах, освен, че не съм получила Разсада от мъжки семки Rolling Eyes Cry. Надявам се да разбера защо.

# 116
Ох, изчетох темата и аз. Не разбирам "фактите", които даваш enarei, но въпреки това имам един въпрос: ЧИИ са гените на близнаците ми - момчета. Защото според  споделените от теб "факти", са на ВСЕКИ друг, само не и моите и на мъжа ми.  

# 117
Ми ако комшията е масон...значи са на комшията:)

# 118
Мне, при мен може би е използван някой турски дерибей - спринцовките и флейтите играха при тях.

# 119
Само внимавай да не станат няк'ви дребосни джихадистчета...

Общи условия

Активация на акаунт