Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 28

• 53 149
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
March01, а какво е мнението на следящия те лекар?

# 31
На всеки преглед едно и също: "продължаваме с нош-пато"

# 32
Здравейте, дами!
Бременна съм в 7 г.с, вчера ми беше вторият преглед, бебо има вече пулс, но лекарката видя "леко отлепване", изписа ми Утрогестан 2х2, вагинален прием... Каза че няма нищо страшно, стига да се вземат мерки, т.е. Утрогестана. Нямам кървене, нито болки, като цяло се чувствам добре, дори гадене нямам, слава Богу. Въпросът ми е дали фактът, че работата ми е свързана със стоене на крак има значение, дали не трябва вече да си взема болничен, макар хич да не ми се иска още от сега да оставам вкъщи, при положение че се чувствам добре.
Трябва ли да се тревожа? Или фактът, че ми е първа бременност ме прави леко хипохондрична?
Аз бих взела отпуск или болничен. Лека и безпроблемна бременност ти желая.

# 33
моля ви кажете ми нещо за повръщане-знам че е нормално в началото на бременността но вече се притеснява, защото има дни в които повръщам и от сок  newsm45 опитах с обикн.бисквити,солети,кисело мляко,таратор,плодове и какво ли още не но   само се мъча и вече не знам какво  да хапвам.Ако има нещо различно и изпитано моля ви пишете newsm51

# 34
  • Sofia
Знам че е много трудно, но въпреки че повръщаш продължавай да се опитваш да ядеш по малко. Аз от повръщане стигнах до болницата на системи. Опитай да ядеш варени картофи със сирене, бисквити, ябълки, поне така ми казаха от болницата и много течности - вода или фрешове, но не и от соковете който продават в кутии.

# 35
моля ви кажете ми нещо за повръщане-знам че е нормално в началото на бременността но вече се притеснява, защото има дни в които повръщам и от сок  newsm45 опитах с обикн.бисквити,солети,кисело мляко,таратор,плодове и какво ли още не но   само се мъча и вече не знам какво  да хапвам.Ако има нещо различно и изпитано моля ви пишете newsm51

Извинявам се че се намесвам в темата, аз съм след ин витро но вече в шести месец До третия бях така с гадене, повръщане дори от вода и неядене. Не е хич приятно, но ако стане непоносимо по добре звънни на лекуващия за да прецени дали си за системи. Иначе наистина универсалните  неща при това състояние за ядене са солети, бисквити и всичко което не връщаш. Не пий натурални сокове както те е посъветвало момичето , в тях има лимонова киселина и дразни стомаха.  Пробвай през един два часа по нещо малко, фреш или сок от компот, вода с капки лимон. Не се предавайте, стискам ви палци защото сте силни момичета.

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 18:05 от Didolino

# 36
момичета Благодаря ви за съветите  bouquet от всичко само  картоф не съм пробвала и ще го сваря хей сега защото съм мн.гладна Laughingфрешовете ги спрях защото имам чувството че още повече ми се повръща от тях-може и да си въобразявам вече.....ако това състояние продължи още известно време ще звъна на лекаря защото искам бебчо да е добре както и аз  babyuuСТРАХОТНИ СТЕ И ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ newsm51

# 37
Момичета,вчера и днес не мога да се справя с повръщането.Каквото и да хапна го повръщам.Доктора ми изписа свещички Вомакур,но ефект няма.Вече не мога да ям нито плодове,нито супички,нито кисело мляко,нито пък да пия вода.Чувствам се изтощена -помагайте...  Cry Cry Cry Cry

# 38
Bubolinka Чети предните съвети защото аз съм на същото дередже и питах по-опитните мами Wink Успех миличка

# 39
  • Sofia
Момичета, ако не се чувствате добре и не приемате храна наистина говорете с лекаря и по добре 3 дни на системи в болницата, отколкото да стане по лошо. Аз сега след системите съм много по добре и засега се храня нормално, е все пак и повръщането продължава, но поне се храня. Също така лекаря ми каза, че мога да пия и деган и той като чели оказва влияние. 

# 40
Блондита,четох ги миличка,но ефект няма Sad Притеснявам се дали няма да се наложи да остана на системи SadSad Колко дни се остава ,имате ли представа?

# 41
  • Sofia
пътеката е 3 дни, и долу горе наистина са достатъчни. Ставаш нов човек. На мен по три системи на ден ми вливаха и на 4 ден ме изписаха

# 42
Аз не съм здравно осигурена,колко пари на ден ще ми е легловия престой и всичко останало?

# 43
аз съм решила до петък ако не ми светне да се обадя на лекаря и сама ще поискам да ме включи на системи за да се нормализират нещата защото се мъча много!

# 44
Не знам как стоят нещата с неосигурените лица и легловия престой?Нека някоя мама да пише по-скоро...

Общи условия

Активация на акаунт