Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 28

• 53 230
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Лично аз ходех на кола маска до последно. Но аз си правя близо 7 години всеки месец и не усещах болка и дискомфорт. Може да се пробва, ако има неприятно усещане, прекратяваш и толкова.

# 106
Тази нощ ми излезе херпес в носа. Как да го лекувам?

# 107
Тази нощ ми излезе херпес в носа. Как да го лекувам?

Ако беше на устните, можеше просто да го изчакаш да мине и да го мажеш с нещо, което да предпазва херпеса от изсушаване и напукване. За носа може да важи същото правило, но не съм сигурна. Затова бих питала лекаря си.

# 108
Има жени които си ползват епилатор, ходят на козметик и т.н , въпрос на консултация с лекар и лична преценка. Като компромис, може да минаваш с самобръсначката през ден, два...
Според мен тези от вас, които  до момента са се бръснали, не е най-подходящия момент да започнат с кола маска сега. При бръснене косъма става по-дебел и съответно епилацията и кола маската са доста по-болезнени. Моята козметичка връща бременни момичета, които са се бръснали по-продължително време, именно заради болката и опасността от предизвикване на контракции.

# 109
И през двете бременности не съм спирала да се епилирам. Но всеки трябва да прецени за себе си.

# 110
Случайно да знаете каква е цената за трета ФМ в център Фемина?

# 111
Момичета, имали ли сте кафеникави зацапвания в първия триместър? Аз имам вече няколко пъти - еднократно изтича не голямо количество и спира. Ходих на лекар доста пъти, нищо не се вижда нередно - няма отлепване, няма хематоми. Бременността ми е след инвитро и слагам утрогестан, лекарката казва, че е от него. Бебчето е много чакано и всеки път като видя това кафяво зацапване и сърцето ми спира.

# 112
Аз 2 пъти имах зацапване, но и при мен всичко си изглежда наред. Сигурно е нормално  Whistling

# 113
bistrakova в 6г.с имах леко кафяво зацапване.Тогава и на мен ми изписаха Утрегестан .Не може ли да поискаш мнение и от друг лекар ?

# 114
На мен утрогестана ми е изписан не заради зацапването, а защото при инвитро винаги се изписва. Иначе аз на моята лекарка й имам голямо доверие, има и много хубава апаратура.. просто психясвам доста и ми се искаше да сравня и с други случаи, ако има.

# 115
Случайно да знаете каква е цената за трета ФМ в център Фемина?
110лв. със запис на диск и около 80-90лв. без запис.

# 116
Здравейте,преди една седмица разбрах че съм бременна,още не съм ходила на лекар и искам да ви попитам има ли някаква опасност,ако ме прегледат с вагинален ехограф защото преди три години съм правила аборт по желание и сега много се притеснявам  CryЗнам,че трябва да питам лекар, но чак другата седмица ще имам възможност да се вида с нея за това реших да искам съвет и тук.

# 117
Аз забременях инвитро и са ме гледали всяка седмица до 11 г.с с вагинален, никаква опасност няма. В четвъртък ми е първият преглед с коремен.

# 118
Не се притеснявай от вагиналния ехограф  Peace с коремен няма как да се види толкова рано  Simple Smile Мен до третия месец включително ме гледаха само с такъв  Peace

# 119
Здравейте.Искам да попитам дали някоя от вас е пила Урохелп акут по време на бременност.На мен ми го изписаха ,заради цистит ,но никъде на упътването не пише нищо за бременност....И въпреки ,че ми го изписа доки се притеснявам и още не съм го започнала.

Общи условия

Активация на акаунт