Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 28

• 53 329
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
Дано, с таткото се надяваме,но и момиче да е ще бъде мъничката ни принцеса. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 361
Здравейте!Искам да попитам дали е вярно,че ако растеш само на корем ще е момче Laughing ,защото така е при мен,а и силно се надяваме на момченце.Не ме разбирайте погрешно,каквото ще да е да е живо и здраво,но просто приятелки ми споделиха,че ако имаш момиче,качваш навсякъде,а за момче-само на корема.В края на 4-я месец съм и скоро трябва да разберем,стига да не се е скрило и да не го видим,но нямам търпение,а по принцип не вярвам на тези работи,като на онова да не се подстригвам. Grinning
Имах единствено огромен корем. Като родих си бях кг от преди забременяването. Баба ми и майка ми все настояваха, че ще е момче, въпреки, че м 20 г.с. ни казаха момиче 100%. Имаме си момиче, така че за мен кг, форма на корем и т.н. нямат общо с пола  Peace

# 362
благодаря за мнението,вече нямам търпение да разбера  Grinning искам да почна да купувам дрешки  baby_neutral

# 363
Мами,
има ли някоя от вас от Видин, искам да попитам може ли да сподели при кого ще ражда, защото се убедих, че явно трябва да си избера лекар... раждала съм вече веднъж- нормално, сега искам пак, само че разбрах, че в отделението държали да правят само операции. Благодаря предварително!

# 364
Dreamer4e, няма доказана по медицински път връзка между големината/формата на корема и пола на бебето.

Ако толкова не можеш да чакаш, купувай бели дрешки и памперси. 

# 365
Здравейте, може би това не е правилната тема и се извинявам. Пия противозачатъчни на 31 януари изпуснах хапче. 1-2 седмици преди датата на менстеуацията имах леки болки ниско долу от една страна, от другата, посредата. Нямах ПМС освен на 23 (5 ден от почивката) тогава ми дойде първо кафяво речение след това слаба менструация общо 3 дни. На 26  изведнъж силна режеща болка от слабите към пъпа само за момент и отмина. Тогава отидох на гинеколог и каза, че няма бременност и не знае от какво е всичко и 2 месеца почивка от противозачатъчните. Въпреки всичко мисля, че е възможно да съм бременна. Какво е вашето мнение? Възможно ли е да съм бременна, а на вагиналния ехограф да не се вижда? Още имам леки болки понякога. Благодаря предварително и се извинявам ако това не е темата.

# 366
  • Варна
Нищо не разбрах - кога си пропуснала хапче, кой ден от цикъла е било, кога си очаквала МЦ, навреме ли е дошъл, на кой ден са те гледали на ехограф?

# 367
Нищо не разбрах - кога си пропуснала хапче, кой ден от цикъла е било, кога си очаквала МЦ, навреме ли е дошъл, на кой ден са те гледали на ехограф?
Аз също. Изпуснала си хапче след цикъла? На 26.01 ли си била на лекар или на 26.12? Сега закъснява ли ти? Тест правила ли си?

# 368
На 29.12 започнах новия блистер на 31.12 изпуснах хапче. От 19 до 25 януари трябваше да ми дойде. На 23.01 ми дойде както обясних до 25.01. И в понеделник 26.01 отидох на лекар.

# 369
  • Варна
В такъв случай можеш да направиш тест, би трябвало да отчете.

# 370
На 29.12 започнах новия блистер на 31.12 изпуснах хапче. От 19 до 25 януари трябваше да ми дойде. На 23.01 ми дойде както обясних до 25.01. И в понеделник 26.01 отидох на лекар.
Имала си цикъл, ходила си и на лекар, който ти е казал, че бременност няма. Не виждам повод за съмненията ти. Купи си един тест и го направи ако чак толкова се съмняваш.

# 371
И той се съмняваше. Имам притеснения защото не ми дойде както трябва такива болки до сега не съм имала. Благодаря ви. Ще направя тест. Не знам дали не беше рано за доктор.

# 372
Здравейте!Нова съм и ,за да не отварям тема ще Ви питам тук.С приятеля ми правихме секс и в момента буквално изтерясвам.От 2 седмици ще полудея от страх да не е станал гаф.Ситуацията е следната.На 11.12.2014 ми дойде и всичко беше наред.Свърши ми на 18 и на 19 го правихме без презерватив и той не свърши в мен,обаче секса беше адски груб и мисля,че моя човек ме бе протрил,защото прокървих за 2 дни. Много малко беше,но в момента,в който   той се опита следващия път да проникне-правеше го ,обаче ме разраняваше и аз пак прокървявах.Така на няколко пъти опитвахме,но не издържах и на 5-тата минута спирахме.На 29.12 ми дойде пак и всичко си беше нормално относно времетраенето на кръвотечението.Изчаках да свърши на 4 и след това го направихме.Повечето пъти като го правехме той свършваше с орална накрая,обаче на 8 свърши докато го правехме.Беше извън мен,защото ме попита къде искам (ясно извън мен но къде точно).Адска паника съм и много ме е страх да не е станал гаф.Внушавам ли си ,не знам ,но умирам от притеснение.Адски тъпо бе да не се пазим,той казва че е 100% сиг че не е свървил в мен,обаче аз не мога да се успокоя.Цикъла ми е нередовен ..За гореспоменатия период смених климат,град,държава имах доста положителни и отрицателни емоции.Отделно обаче сега се побърквам,защото от миналата седмица гърдите ми са адски напрегнати,боляха ме като пред МС,апетита ми е на макс,температура,главоболие понякога,имам бяло течение като преди цикъл,отделно много стрес и тази паника.А и тези дни мисля,понастинах и сега постоянно ме тресе.Трябва да ми дойде тези дни обаче умирам от страх и.............. ooooh! Мислите ли,че има някаква вероятностт да съм бременна?

# 373
Страх лозе пази явно не важи при вас. Има ли вероятност - да, има. Дали си бременна няма кой да ти каже. Просто чакаш си цикъла и това е. При закъснение - тест. Ако "гафът" се е разминал, отиди на АГ да ти предпише противозачатъчни. След като приятелят ти го мързи един презерватив са сложи, то поне ти се погрижи за себе си. Много стрес ще си спестиш  Peace

# 374
Добро утро!От 2 дни нещо ме мъчи гърлото и носа ми е запушен. За хремата знам,че е нормална, но за съжаление понякога имам и сополи, които отиват към гърлото. Взех си днес хомеожен, но ако може да препоръчате нещо подходящо? Ще мина и Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт