Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 28

• 53 316
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Никога не съм го чувала това. Обясни ли какво представлява и с каква цел мисли да го прави?

# 556
И аз за първи път чувам за подобно нещо.

# 557
И аз не съм чувала до сега за това.. Thinking Сигурна ли си,че си разбрала правилно

# 558
Здравейте бъдеща майка съм първа бременност ми е и искам да попитам генеколога ми каза че в шестия месец ще ми прави почистване на влагалището това нормално ли е опасно ли е за мен и за бебето. Ще се радвам да получа отговор от някого
Да не е казал, че ще взима влагалищен секрет? И аз не знам какво е почистване и защо се прави.

# 559
Здравейте мамчета ... Имам едно въпросче .. В събота бях до спешното заради болки от дясната страна направиха ми изследвания и преглет ..видях плодно сакче с размери 10,5 мм ,но за ембрионнче нищо не казаха и бях в 5 г.с и 5 дни ...казаха ми че бременноста върви идеално,но ми стана интересно при такова голямо сакче да не се вижда ембрионче ,но все пак има време де ..дали не сте запознати дали има значение размера на сакчето с ембриончето ... А ЧХГ ми беше 3221 ..Благодаря ви  Hug

# 560
Здравейте бъдещи и настоящи мамии! Най - вероянто е имало питане за подобно нещо и ще ме прощавате,  ако заради мен се повтаряте в отговорите си. Края на 6 месец съм ( след 3 дни влизам в 7 ) и от 2 седмици насам се появи една тъпа болка в десния край на гръдния кош. Но тези дни вече става наистина нетърпимо, на моменти не мога да вдишвам и издишвам от болката. А в комбинация с болките в кръста става още по - страшно.. #Crazy Та въпроса ми е дали на някоя от вас й се е случвало? Ако да, с какво сте облекчавали болката ( предпочитам нещо за външна употреба като мазила, че с лекарства в таблеткова форма не ми се рискува много) ? Знам , че е най - добре да се консултирам с АГ ми, но прегледа ми е чак след седмица, а дотогава ще полудея.  #2gunfire #Crazy

# 561
Вили, обади се по телефона най-добре, трябва ти консултация с АГ, а да чакаш седмица няма смисъл.

# 562
  • София
Здравейте мамчета ... Имам едно въпросче .. В събота бях до спешното заради болки от дясната страна направиха ми изследвания и преглет ..видях плодно сакче с размери 10,5 мм ,но за ембрионнче нищо не казаха и бях в 5 г.с и 5 дни ...казаха ми че бременноста върви идеално,но ми стана интересно при такова голямо сакче да не се вижда ембрионче ,но все пак има време де ..дали не сте запознати дали има значение размера на сакчето с ембриончето ... А ЧХГ ми беше 3221 ..Благодаря ви  Hug

В твоята седмица се вижда само плоден сак и жълто тяло. Нищо друго. Много са редки случаите когато се вижда нещо повече, тогава става комбинация от мега супер добра техника, гинеколог и ранна О .

# 563
  • Варна
Здравейте мамчета ... Имам едно въпросче .. В събота бях до спешното заради болки от дясната страна направиха ми изследвания и преглет ..видях плодно сакче с размери 10,5 мм ,но за ембрионнче нищо не казаха и бях в 5 г.с и 5 дни ...казаха ми че бременноста върви идеално,но ми стана интересно при такова голямо сакче да не се вижда ембрионче ,но все пак има време де ..дали не сте запознати дали има значение размера на сакчето с ембриончето ... А ЧХГ ми беше 3221 ..Благодаря ви  Hug
Не се вижда, да. И при мен беше така, на първия преглед сак 10-12 мм (не помня точно) и жълтъчен мехур, 2 седмици по-късно се видя ембрион със сърдечна дейност.

# 564
Благодаря ви мами много за отговортите   bouquet

# 565
Здравейте, мили мами!  Hug
Днес ми е 9-ти ден от закъснението. Бях на преглед и съм много притеснена Sad Има сакче, вижда се прекрасно, но не се вижда ембрион засега. Той ми каза, че всичко е наред, но се притеснявам. Бременна съм в 4г. седм. и 6дни. Нормално ли е да не се вижда нищо вътре в него?

# 566
  • burgas
Днес ми е 9-ти ден от закъснението. Бях на преглед и съм много притеснена Sad Има сакче, вижда се прекрасно, но не се вижда ембрион засега. Той ми каза, че всичко е наред, но се притеснявам. Бременна съм в 4г. седм. и 6дни. Нормално ли е да не се вижда нищо вътре в него?
Въобще не се притеснявай, много е рано още да се види

# 567
  • Sofia
Да, нормално е. Към 6 гестационна седмаца отиди - ще се види ембрион и най-вероятно е сърдечна дейност Hug

# 568
Много Ви благодаря!  Hug

# 569
Здравейте,момичета!Искам да попитам нещо(обръщам се към вече раждалите) - на последният преглед при АГ т.е. когато излизате в майчинство 45 дена преди раждане,докторката дава ли ви нещо някакво направление или изследвания ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт