Ин витро или инсе със селекция на пола

• 3 385
  • 48
  •   1
Отговори
Здравейте,моля без нападки. Имам 3 момчета с малка разлика, бихме искали с моя съпруг да си платим ин витро с избор на пола за да имаме дъщеря. Четох че е възможно с генетична диагностика или инсе където да центрофугират спермата и мъжките да останат на повърхност,а женските са тежки и падат на дъното и така дя върнат повече сперматозоиди с Х хромозома.  Има ли такава практика някъде,без обиди много силно искам момиченце. Знам че е табу в България и всички са закостенели,но не е престъпление.

# 1
Не е престъпление да искаш, незаконно е да го направиш.

# 2
Знам но що някой да раждат само момичета,аз не искам ли да се порадвам на женска рожба?  Говоря за чужбина в България знам че нямя да станв

# 3
Какво в отговорите на предишните ти теми не ти хареса, че пускаш нови?
Нали щеше да ходиш в Украйна?

# 4
  • София
Kолко такива теми ще пускаш и от колко ника?

# 5
Ами... защо не осиновиш момиченце, щом толкова много искаш да имаш?

# 6
Това съм го чела преди даже да се регистрирам Joy имахте достатъчно коментари, едва ли ще получите нови

# 7
  • София
Табу е навсякъде, не само в България.

# 8
В САЩ можете да си изберете пола. Ние също сме с 3 малки момчета и искам дъщеря, но инвитрото в САЩ е много скъпо, а и мъжът ми не иска повече деца, защото нямаме кой да помага. Няма тук такива неща като “здравна каса” , която да плаща ин витрото.
Ето списък на страните, позволяващи избор на пола: Аржентина, Бразилия, Еквадор, Египет, Йордания, Колумбия, САЩ, Япония и Южна Африка… На тази страница можете да сравните и цените в отделните държави. Успех!
https://ivf-worldwide.com/education/introduction/ivf-regulation- … ex-selection.html

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 23:38 от Aminka

# 9
Спермата се центрофугира винаги при АРТ.В нея има белтъци,бактерии и други ненужни съставки.Но това се прави,понеже инсеминациите са вътрематочни и се прескача пътят влагалище ,цервикс и т.н,които са бариера.  Накрая остават само сресани,изкъпани и хубави сперматозоиди .Това е целта на центрофугата .Не знам какво разбирате под дъно и как мислите ,че става инсеминацията.Еякулатът е няколко милилитра ,като се пречисти остава едно минимално количество,което се въвежда през катетър под ехографски контрол .

# 10
Мой познати направиха в Кипър някаква болница,имат момче и момиче,платиха около 15 000 лв.  Успех

# 11
А момиче и момче ли искаха?

# 12
Да Simple Smile Мъжът  искаше момче,жената момиче

# 13
И лекарите им селектираха ембрионите ?

# 14
да с генетична диагностика,защо не вярвате?

Общи условия

Активация на акаунт