Боледуване на децата ни – тема 20

• 37 401
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • shumen
Миралюба,и аз не съм искала да те засегна.
Лисе,според мен е по добре след операцията да остане под лекарско наблюдение поне един ден.
За висока Т и аз свалям,защото най ме е страх от гърч.
Уми Зуми,на нас на предната ангина ни изписаха Оспен,но не подейства.След това ни го смениха със Зинат.Сега бяхме на Панцеф и подейства още на 2 ден.

# 151
Оффф,много се разкашля пак и темп.взе пак да се качва и се пос.а...Аман вече.От сутринта бухам лекарства,а нищо не е яла почти,няколко макарончета и залък хляб...Нищо не иска,пие само сиропи,чай и вода и тъкмо ми обяснява как мразела лекарствата и храната и термометрите...само мен обичала Sad

# 152
Уми, така действа антибиотика, когато човек е спрял храненето. Много са умиляващи и нежнички, когато се чувстват застрашени и им е зле. Sad

# 153
Ще трябва да останем момичета  Hug

Ох,Уми ... милата  Hug Hug Hug много са жални.

# 154
ох, Уми, измъчихте се много у дома! дано бързо отмине тази гадост, която ви е налегнала!
Лисе, мила, надявам се, че няма лоша причина за бързото решение за операция, аз видях, че се чудехте за след нова година...
аз да си призная, изтрещявам леко вече. боледуването на малката се проточи, все съм в напрежение как ще се развие, отказах се от работа, но още прехвърлям проекти към колеги, телефоните звънят, клиенти изнервени, дете мрънка, капризнични и ... на моменти ми се струва, че няма да издържа психически. поплаках си днес малко, като си легна детенце, че много ми натежа.  Sad

# 155
Силве Hug Всичко ще е наред,само детенце да е здравичко.
И аз имам неясно бъдеще в работата си,до онзи ден се косях,сега вече не ми пука...искам само да сме здрави Praynig

# 156
Оффффф,пак съм аз.Кажете ми,моля ви се,да започна ли да давам одкашлящ сироп?Докторката днес като я чу,каза и днес Стоптусин,че кашлицата има дразнещ оттенък,ама сега дребното се събуди с рев,че нещо сънувала,та дъх не можа да си поеме 2мин и имах чувството,че е задръстена със секрети.Майко,пак няма да спя тая нощ...Като се стъмни и почвам да се моля да съмне Sad

# 157
  • Куциндрел
Извенете, че така нахлувам в темата... Принципно я чета и не пиша, но искам да кажа:

umi zoomi, заведи си детето в болницата. Не знам в кой град сте, но така както те чета, детето хич не ми се струва добре.
Поне аз при такова развитие вече да съм завела дечко за хоспитализация.

# 158
Силве,разбирам те напълно ,душичко ...ох да има оправяне това с работата е бях кахър ..
аз съм като стомана,днес ударих 25-6 цигари на ден.

Уми ...  Hug

# 159
Уми е в Чехия или нещо подобно Embarassed, не е в БГ, там са други порядките..

Уми, а Т как е, не спада ли? Ако спада е добър показател, то кашлица ще има и след това известно време...

# 160
Да,поспадна.Има още,но няма нищо общо с вчерашната-пу-пу.Дадох АЦЦ.Дишането не ми харесва,от оня ден още,ама и в детското бяхме и при личната...Не знам,хапна малко,играе си...Дано да не стигаме до болница,оня ден бяхме там,върнаха ни,днес се бях запътила,докторката ни върна....Ако видя зора ще викна линейка,дано не се налага. Praynig

# 161
Уми, споко, пикът на болеста вероятно е минал..ще се оправи детенце, страшното е минало.
Дано изкарате спокойна нощ и се наспите най-сетне...
Щом Т спада и не се покачва повече-това е добре, няма усложнения...

Спокойна вечер Hug

# 162
Тета Hug Hug Hug
Около 37,3-4 е в момента,дишането учестено.Дано не се качва вече,но и днес не е вдигала като вчера,де,то вчера и тая нощ под 39не падаше.Такъв тежък бронхит не сме карали.Ако не бяхме правили снимка,щях да мисля,че е пневмония,същите бяха симптомите,по и лечението беше същото.Дано се оправи вече,че не мога да я гледам такава...И тая нощ ще я проверявам дали диша,но се надявам страшното да е минало.Съжалявам ,че не казах да ми изпишат свещички Урбазон.Дано не ми се налага.Много съм панирана тоя път.  Embarassed

# 163
Аз се панирам при всяка Т.. Tired

Дишането е учестено заради бронхита сигурно, така си мисля..нямам много опит с бронхит.
Но Т е добра, ниска, показва, че върви към оправяне детето..

# 164
  • Пловдив
Аз вече толкова съм панирана -и от високи Т,от спазми,от кашлици......
Уми надявам се искрено детето да се оправя вече и да не се налага болница Hug
Моя син днес по обед педиатъра каза че е със спазъм,изписа Вентолин,Ериус и Флудитек.Каза че засега не бил за АБ,имал сухи свиркащи хрипове.

Вдигна след няколко часа обаче Т-37.4 и не спираше да кашля сухо въпреки че дадох Вентолин.
СЕга преди малко го прегледа друга лекарка(по белодробни) ,тя го лекува вече от няколко сериозни състояния.Като го видя си мислеше че е добре,но като го преслуша се учуди че в дясната белодробна основа има множество малки влажни хрипчета,от които всъщност е цялата напъваща суха кашлица.Т.е тя на звук е суха,но има секрети за отхрачване.
Предписа му Клацид.Той е на 7 г и половина,и ме предписа таблетки -2 пъти по 1 от 250 мг.Вижда ми се много,но тя каза че вече е голям ,а и инфекцията не е лека.

Моя син преди 2 месеца беше с  бронхопневмония -с ниска Т -37.5, кашляше,но не много често,но беше блед,повръщаше,и дишаше учестено,като при спазъм,но нямаше такъв.Тогава лекарката каза че щял да колабира,и мислела да ни праща за болница на инжекции,но реши да опитаме в къщи лечение,и още на  другия ден след започване на АБ се подобри детето.

Общи условия

Активация на акаунт