Боледуване на децата ни – тема 20

• 37 402
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Ние лекувахме вкъщи пневмония с Клацид,дано и сега овладеем тоя бронхит.Моля се да не вдига вече висока температура...Иначе живна,играе си,мери ми темп.и познайте-37...Стресът ми е дошъл в повече явно.

# 166
Уми зуми ,надявам се да не ти вдига вече малката Т  Hug

Стресът е ... думи нямам , аз хакнах лексотан преди малко и това само,защото си мисля за другата седмица.

# 167
На мен косата ми побелява скорострелно...като знам как изживявам всяко боледуване на малчо...вече се боядисвам на две-три седмици Tired Стрес, притеснения... Cry

Болестите са много лошо нещо, оценявам, че здравето е най-важно, на всичко друго му се намира решение..Искам само малкото да е здраво, нека прави бели, нека не слуша, нека дивее...само да е здрав.. Praynig

Лиси, тоз лексотан как действа Mr. Green Да взема да се заредя...Файда има ли от него...я раздуй..

# 168
teta ,
Скрит текст:
доколкото знам е с рецепта -зелена ,свекърва ми си взима така и ми дава от нейния като види,че колабирам от притеснение.Ами успокояваш се доста,затова е по-добре да се взима вечер преди лягане и заспиваш като пън ...  Crazy

# 169
teta ,
Скрит текст:
доколкото знам е с рецепта -зелена ,свекърва ми си взима така и ми дава от нейния като види,че колабирам от притеснение.Ами успокояваш се доста,затова е по-добре да се взима вечер преди лягане и заспиваш като пън ...  Crazy

Хи хи..интересно ми звучи Mr. Green То вече изтрещяхме съвсем...

# 170
Аууу маймуни  Crazy аз се мъча с едни Валериани по 10 пия и ефект почти няма,психясяли сме се и това е!Ние вчера ходихме на хомеопата,записа ни,изписа един коктейл и ще видим,ще ми се да ни потръгне,че и тия АБ не са хубави,та определно предпочитам Боарона пред тях!На всички майки и болни дечица изпращаме много прегръдки и позитивни мисли!Лисе и на вас специално стискам палци,не се панирай,по-добре е да минава и да сте си вкъщи по празниците и всичко да е минало и забравено! Hug Hug

# 171
от днес сме в болница мислех си че тоэи период е свършил да ама не от неделя се борим безрезултатно с високата т отделно поврьщането на всякакви лекарства направи леч
ението у дома не въэможно трима лекари го слушаха детето за 24 часа и все от гьрлото уж кашляше ама
 ренгена перибронхит показа + ангина така за цвят

# 172
  • Пловдив
Лисичка на моя син като беше малък се наложи 2 операции от хернии,що сълзи изревах тогава  и колко притеснена бях Cry
Всички ще стискаме палци ,всичко да мине ,с теб сме Hug
Напоследък на всяко разболяване вече все рева,незнам кога ще го израстат,кога ще им се повиши имунитета на тези деца...

# 173
  • Пловдив
Уми, дано скоро детенце започне да се подобрява.
Лисе, кураж и на теб!
Силве, много сили да се преборите!

Наистина няма по-важно от здравето!
Преди ми беше криво, че не ходи на градина, но сега предпочитам да гледам двама здрави, вместо двама болни с цената на 1-2 седмици градина. Ай мерси.

Лили, така като те слушам при Юрукова ли сте ходили?

# 174
 Naughty при Хубенова,при Юрукова не се вредих,а и била много заета,а тази лекува приятелката на дъщеря ми и така,по препоръка ще пробваме при нея!

# 175
  • Куциндрел
малката лисичка, моят син има 2 операции от хернии и оправяне на зъби под упойка. Ти пита ли каква ще е упойката? С райски газ или друга?
Да знаеш, че след излизането от упойка детето е криво, реве, тръшка се. Като че ли след упойката с райски газ децата са по-раздразнителни, моят син след зъбите /беше упоен с райски газ/ много се тръшкаше, ревеше, биеше се и така поне 2 часа, след това още 2 часа залиташе и не можеше да ходи.
След операциите от херниите беше по-добре, рева, но заспа и след събуждането беше добре. Приготви се психически за рева след упойката. Peace
Не се притеснявай от сърдечния шум и упойката, на моето дете му откриха такъв лятото, т.е. 3-те интервенции е минал без проблем и със сърдечен шум.
Дано всичко да мине леко и детето да се възстанови бързо.

# 176
Кими Hug Оправяйте се по-бързо.И мен най ме е страх от некадърни лекари.

# 177
  • Пловдив
Дишането на сина ми е доста учестено,към 35 пъти,но предполагам е от инфекцията,нормално ли е при пневмония да е такова дишането?Има Т,но не е висока-37.7.Лекарката не каза да има спазъм.

И мъжа ми е много зле,и двамата са на АБ.Да ви питам за мъжа ми-не му стига въздуха,но лекарката не каза нищо друго засега освен АБ-Цедакс и викаше,че че ако до утре не му се успокои свиркането ще му включи бронходилататор,но милия така диша,че се чудя дали мога да му дам Вентолин newsm78
Като го гледам голям мъж как клекна днес и едвам диша и сина и той от другата страна и рева ли рева Cry
Добре че малката се държи и аз.

# 178
Лилия златна и на мен валериана йок ми действа  Crazy

Пожелавам ви успех с хомеопатията !  Hug

Кими,съжалявам да го чуя мила,кураж и по-бързо възстановяване на Малчо !  Hug

budiko ,благодаря ти мила много !

Ceca ,не се сетих утре ще попитам.
Да ,и аз много четох пише,че някои деца плачат много и такива неща,утре ще звънна на док и ще кажа каква е упойката.
Благодаря ти много за успокоението  Hug

miraluba   Hug

# 179
И ние имаме 2 операции за сваляне на тестисите с пълна упойка.
Първия път беше на 3г и половина и по лесно мина и преди и след упойката!
Но  втория път на 4г и половина беше ужасно ,повръщаше след упойката, буистваше , не искаше да ходи към операционната, съдра  се от рев-кошмар направо:( Cry

Лиси, всичко ще мине добре .Не се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт