Боледуване на децата ни – тема 20

• 38 115
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia, Bulgaria
Лайка със сода е чудесно, но не в инхалатора. Над съд с гореща вода да диша изпарения може.

# 211
gd3,благодаря  Hug да, аз ще я държа в нас поне до януари - края,засега замислям,но ако се наложи и повече.

Мимика , сода в инхалатор доколкото знам е противопоказно,всичко отива в дробовете ..

# 212
Благодаря ви много  Flowers Bouquet  Правя лайка с мед и сода на котлона само,но за инхалатора не съм запозната... Само физиологичен разтвор ще сложа тогава пък дано има резултат...
  Успех и на вас  Hug

# 213
Инхалаторът ползвай само с физ.  р-р и ако са изписани други лекарства по лекарско предписание.Сода -не  Peace

# 214
малката лисичка   Hug  Благодаря !
  Ще пробвам,вече незнам какво друго мога да пробвам за тази упорита задна хрема....аман от сополи  ooooh!

# 215
  • shumen
Мимика,за задна хрема давам Цинабсин и при нас действа.

# 216
здравейте, момичета.
благодаря ви, че ни мислите. при нас положението е без промяна. ходим всеки ден до болницата за прегледи. лекарите са леко учудени, казват, че боледуването ѝ върви нетипично, не се проявяват всички симптоми и затова е по-добре да изчакваме, за да видим как реагира организмът. не е изключен и шансът детето да се подобри без лечение, ох, дано  Praynig
виждам, че много сте изписали, за съжаление все болнички дечица. имам чувството, че тази година болестите са много повече и по-тежко се изкарват при дечицата.
и мен ме тресат нервите, особено с това изчакване. лисе, по-добре недей с лексотана, силно лекарство е, опитай с транксен (много лек антидепресант, може и лл да ти го изпише, без привикване е) или познатото мента-глог-валериан (на мен не ми действа).
съжалявам много за детенцето на кими, кураж, мила!
уми, вие по-добре ли сте?

# 217
Давам го вече 10 дни и още имаме запушен нос ... иначе по принцип ни действа, може би сега е по-упорита хремата

# 218
  • Варна
mimika10,
сребърна вода в носа + клеева тинктура за пиене. Аз след месец и кусур хреми, задни, предни, бистри, зелени, всякакви, с тези две неща най-после видях подобрение. Не знам, може да е дошъл моментът най-после да се оправи детето, но е факт, че спря да подкашля, да говори носово и да сумти след като започнах пръскане в носа на сребърна вода по няколко пъти на ден + пиене на клеева тинктура по 2-3 капки във вода 3 пъти на ден. Всичко това + редовно промиване на носа с морска вода и дърпане с аспиратора на каквото има вътре. Дори нищо да не издърпваш не се отказвай и често промивай и прави опити да теглиш секретите.

# 219
малката лисичка всичко ще бъде наред  HugНа нас същото ни казаха за упойката каквото и да значи.Надувала е някакъв балон и оттам нататък не помни нищо детето.

# 220
Силвиана ,дано всичко занапред върви положително  Hug

Благодаря за предложенията за успокоителните  Hug

ani_rozi  , благодаря ти за успокоението  Hug вие оперирани ли сте ?

# 221
Да малката лисичка ,оперирани сме в Каспела преди 2 месеца при д-р Крема.

# 222
Да малката лисичка ,оперирани сме в Каспела преди 2 месеца при д-р Крема.
И ние ще сме при него.

# 223
  • shumen
Силве,дано се подобрите и да се разминете с операцията.
Моя днеска беше на ясла и се опитаха да ми излезнат с номера,че имал хрема и кашлял и не можал да спи на обяд много,но не мина.Не знам там как му има все нещо,а в нас няма нищо.Понеже съм си в нас се опитаха и да намекнат утре да не го водя,но не познаха.Ще видим сутринта дали като го заведа другата госпожа ще ми каже нещо или не.
При нас коледното тържество ще е на 17 и ще са всички заедно в една зала.Май ще си помисля дали да го пусна или не,че по празниците не ми се гледа болно дете.

# 224
Е,каква им е целта ,аз това не разбирам?!

Общи условия

Активация на акаунт