Професионални продукти за къдрици

• 3 672
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте  Simple Smile Търся професионални продукти за къдрева коса. Имам много къдрева коса и съм пробвала всякакви продукти но нищо не може да я "укроти". Ако има някой със същия проблем нека пише търся всякакви продукти шампоани,балсами,маски,спрейове Simple Smile Искам нещо,което ще попречи на косата да бухва и ще оформя хубави подредени къдрици.  Simple Smile Hug

# 1
  • Бургас
Преди имаше дизайнер за къдрици на Dr Renaud, но сега не го срещам. Намерих това:

http://www.starcorp.bg/productbg/74

# 2
# 3
Моята коса е чуплива и търся продукта, който да я кара да се начупва повече.
От опит разбрах, че косата ми не харесва кремове, сега съм в търсене на правилната пяна за коса  Peace

# 4
От опит разбрах, че косата ми не харесва кремове, сега съм в търсене на правилната пяна за коса  Peace

Мисля, че това ще ти помогне http://www.lakme.bg/index.php?m=320&lang=1&category=1024 … 24&prodid=993. Намачкваш с ръце. Изпробвала съм какво ли не. Тези продукти, които съм изброила са най-сполучливи (за моята коса). Simple Smile

# 5
Благодаря за бързото включване Simple Smile Искам да попитам продуктите,които си изброила дали втвърдяват и слепват косата,защото аз ползвах едно олио,което ужасно втвърдяваше косата. Simple Smile

# 6

Мисля, че това ще ти помогне http://www.lakme.bg/index.php?m=320&lang=1&category=1024 … 24&prodid=993. Намачкваш с ръце. Изпробвала съм какво ли не. Тези продукти, които съм изброила са най-сполучливи (за моята коса). Simple Smile
Нещо Лакме не ги тача  Rolling Eyes Този балсам без фиксация ли е?

# 7
Отговарям и на двете. Simple Smile Без фиксация са, не слепват, не втвърдяват. Поне моята коса. Simple Smile

# 8
Отговарям и на двете. Simple Smile Без фиксация са, не слепват, не втвърдяват. Поне моята коса. Simple Smile

Прави ли обем? Аз хем искам оформени къдрици, хем обем.
От Арлен ми казаха, че другата седмица ще доставят спрей-пудрата за обем на Керастаз, ще си я купя Simple Smile

# 9
Аз търся без обем. Grinning Моя си ми е достатъчен Simple Smile

# 10
Зависи как ще я изсушиш. Аз го втривам във влажна коса, разресвам с една четка, която не скубе Simple Smile, намачквам и оставям да се изсуши. Ако бързам - сешоар. Моята коса си е обемна, ако не я разреша леко влажна, после е невъзможно. Simple Smile След изсъхване, ако не се разресва, не се получава голям обем.
След много проби, този продукт ми действа най-добре.

# 11
От тези трите кой е най-добър според теб? Търся нещо което да има и фиксиращ ефект и да не изсушава и да не слепва косата.

# 12
Да се цопна и аз тук  Laughing  Hug
С Лакме моята коса изобщо не се разбира,тези шампоан и балсам ми бяха първите покупки от проф. серии за коса,за нищо не стават,това при моята коса.

Маската на Лореал е хубава,добре хидратира,но не оформя къдриците  Peace , добре оформени къдрици не се получават от шампоан и маска,а от добър и подходящ продукт за оформяне на къдрици.

Кремът на Макадамия е с фиксация,слепва,клечосва и на втория ден косата ми е клепнала,твърда и мръсна.Не го препоръчвам  Peace

Общо взето и аз съм в търсене на идеалният продукт,дори да ми хареса даден крем или фиксатор,косата ми много бързо привиква и уау ефекта е максимум за 5 ползвания  Laughing Та записвам се да споделям мнение ( ползвала съм мноооого продукти за къдрици ) и да черпя нови идеи.

# 13
Най-доволна съм от балсама на Лакме. Шампоаните и маските ги използвам за измиване и подхранване. Simple Smile Исках да покажа шампоан на Макадамия, но съм сложила крем.

# 14
Да се цопна и аз тук  Laughing  Hug
С Лакме моята коса изобщо не се разбира,тези шампоан и балсам ми бяха първите покупки от проф. серии за коса,за нищо не стават,това при моята коса.

Маската на Лореал е хубава,добре хидратира,но не оформя къдриците  Peace , добре оформени къдрици не се получават от шампоан и маска,а от добър и подходящ продукт за оформяне на къдрици.

Кремът на Макадамия е с фиксация,слепва,клечосва и на втория ден косата ми е клепнала,твърда и мръсна.Не го препоръчвам  Peace

Общо взето и аз съм в търсене на идеалният продукт,дори да ми хареса даден крем или фиксатор,косата ми много бързо привиква и уау ефекта е максимум за 5 ползвания  Laughing Та записвам се да споделям мнение ( ползвала съм мноооого продукти за къдрици ) и да черпя нови идеи.

Е , ако го откриеш , моля те сподели

Общи условия

Активация на акаунт