Пазаруване от Amazon - тема №40

• 66 007
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Скрит текст:
paperwhite  е на добра цена. Няколко киндъла съм поръчвала през гъбите, не съм имала проблем.. все за други хора са били.

И аз си поръчах онзи ден киндъл, калъф и зарядно. Понеже трите неща са от три различни доставчика, дали ще получа три отделни пакета от Габко? Някой да знае?
Каква е практиката?
Благодаря предварително.

Да, три отделни пакета ще са, но ако са в един курс, би трябвало да ви ги премерят заедно.
Май не обединяват Габко пакети, отделно си мерят.

Плеймобил конструктор ли е или просто фигурки? Кое им е толкова хубавото? Поръчах едно за подарък.
Фигурки, изобщо не ги уважавам, сто пъти предпочитам лего, но пък има хора си ги харесват...

# 271
Габко мерят общо пакетите от един курс и тогава закръгляват. Ако имате задържана/и пратка/и от предния курс закръгляването е за всеки курс по отделно. Не обединяват пакети от два курс.

# 272
*Мариана* аз ли недовиждам или никой от четирите вида комплекта нямат дупка за пара на капака? Това не е ли неудобно  newsm78, къде отива парата. Аз винаги гледам да има поне една дупчица, от практична гледна точка.
И аз искам дупки, обаче някои капаци имат дупчици на страничния борд, от там по-лесно се изцежда водата и тенджерата има като едно улейче малко. На тези не виждам, но пък някой път на снимките не може да се види всичко.
Такива имам в момента и са много удобни.

Сега уж искам по-хубави, ама нещо не гледам където трябва...

# 273
  • София
Аз и по самите тенджери гледах, но дупчици не мога да видя на нито един от четирите модела, силаргана ест има, и то какви дупки готини  Laughing

# 274
Аз и по самите тенджери гледах, но дупчици не мога да видя на нито един от четирите модела, силаргана ест има, и то какви дупки готини  Laughing
Сините са много готини, ама това черното вътре не мога да го преглътна....

Някакви други хубави имаш ли предвид да ми ги покажеш?

До 200Е гледам аз за поне 2бр  Peace

# 275
  • Бургас
Има ли валидни кодове за френския амазон?

# 276
  • Златна Добруджа
Има ли валидни кодове за френския амазон?

Килимче за рисуване TOMY Rainbow Aquadoodle намалено на 15 п. Знам, че и тук има подобни, сигурно за по-евтини, но дъщеря ми имаше подобно и много се занимаваше с него. Изкара дълго време, после го подарих. В този комплект гледам има и печати, както и шпатула.

# 277
Незнам дали е интересно за вас но в немския са намлили тяхните адвент календари на 50%. Като цените почват от 3Е.

# 278
  • София
*Мариана* не мога за съжаление, чета и тук и другата тема за безопасните уреди, нооо още без резултат. И мен ми трябват същите размери като твоите, две три тенджери с капаци, изтървах едни във виповете много хубави, и сега други не мога да харесам.

# 279
  • Luxemburg
филтрите на Брита продължават да са намалени http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000QG7AJM/ref=as_li_tl?ie=UT … =FM4UKTCDV3FXYPYG 12бр - 2.50/бр, 6бр - 2.66/бр и 4бр - 2.75/бр

Незнам дали е интересно за вас но в немския са намлили тяхните адвент календари на 50%. Като цените почват от 3Е.
За съжаление само скъпите им календари са намалени. Аз търсих преди 4 дни нещо за децата, че тазходишния им календар е с играчки, но за под 5€ бяха само с голи жени.
Плеймобил конструктор ли е или просто фигурки? Кое им е толкова хубавото? Поръчах едно за подарък.
Фигурки, изобщо не ги уважавам, сто пъти предпочитам лего, но пък има хора си ги харесват...
За малки деца са хубави. И аз исках да взема за малката ми дъщеря, но таткото възрази. Имаме 8 лего дупло от които 2 или 3 зоологически и нямало смисъл. В понеделник се заредих за това http://www.amazon.co.uk/dp/B003S3RBAS/ref=wl_it_dp_o_pd_nS_ttl?_ … id=I3JZ0KHEFLJ9CZ но много малко го намалиха.
Дойде ми и тигана на WMF за 30€ от ЧП но леко съм разочарована от дръжката. Една тънка и евтина пластмаса ми се струва. И си го представях малко по-тежък самия тиган понеже е с дебело дъно. Но по-малък ще си взема от друга марка. Трябва ми и грил тиган но искам да е с високи оребрявания, да става като на грил.

# 280
На първи сутринта платих този телефон от кампанията в немския Амазон, вчера  в 01.00 h е изпратен от UK, тази сутрин е пристигнал в София и мъжът ми ще го получи до края на деня,  Simple Smile надявам се  Praynig.  Това с UPS - за пръв път получавам нещо в толкова кратък срок Shocked - заслужаваше си напълно да платя доставката  Laughing  
Дано и другия пристигне така.   Praynig

# 281
Някаква оферта за Playstation3 ili 4?

Също търся маратонки Αir Jordan 36 номер....

# 282
  • насън...
Моите поръчки,половината стоят в подготвяне за изпращане...Колко време ще ги подготвят...да не ми ги откажат накрая... newsm78

споко, няма да ги откажат, ще ги пратят скоро - днес или утре...просто сега са по-ангаже... Grinning

# 283
  • Бг
На първи сутринта платих този телефон от кампанията в немския Амазон, вчера  в 01.00 h е изпратен от UK, тази сутрин е пристигнал в София и мъжът ми ще го получи до края на деня,  Simple Smile надявам се  Praynig.  Това с UPS - за пръв път получавам нещо в толкова кратък срок Shocked - заслужаваше си напълно да платя доставката  Laughing  
Дано и другия пристигне така.   Praynig

Banshee, ще помоля за отзиви за телефончето, че ми виси на празна карта и се чудя между него, Самсунг четворката и някакъв друг измислен Wiko.
Благодаря ти предварително   bouquet.

# 284
Момичета,

Не бях разглеждала сайта на амазон от един месец, но днес като влязох в сметката си видях, че са ми изтеглени 49,00 euro за Amazon prime, които са вече осчетоводени.
Кажете ми какво да направя? Как да си върна тези пари, при положение, че не съм го заявявала.

Благодаря Ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт