Пазаруване от Amazon - тема №40

• 65 726
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Това ли е номерът на поръчката ми Bestellung: #.......
Да.

# 496
  • София
Практиката на ПИБ е 10 дни
14 дни е!

# 497
  • Стара Загора
Момичета,аз пък си търся тиган ,който да не се надрасква .До сега все на Тефал съм взимала,но за 3-4 месеца се надраскват въпреки,че не ползвам за тях метални прибори. Някакви идеи какво да гледам ?   bouquet

Мисля, че знам как се случва: след едиколко си години и едиколко си тигана: когато го сложиш в мивката и някой член на семейството пусне от около 30 см нож, вилица или нещо и съдът се одира. Ще споделя Тефали без тези особености, които ползвам от 1 година (винаги и само в миалната). Просто не са с Тефалското покритие:http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A2VSZ5BSFEE119&asin=B0 … 09ET167O&fc=1 - 20 и 24 см от 1 година. Сега съм поръчала тенджера под налягане (в Метро е 146 лв.) http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A2VSZ5BSFEE119&asin=B0 … 0KBX55ZG&fc=1 и този тиган http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A2VSZ5BSFEE119&asin=B0 … 0AHU97U2&fc=1. Някой има ли мнение за керамичния тиган на Тефал?

аз изобщо не съм доволна от тиганите на тефал,взех 2 вида от по-скъпите серии защото съм с индукция и за няколко месеца позване ги изхвърлих и двата.Повече няма да си закупя тефал. Naughty
последно си взех от испански вип този беше добре намален
http://www.amazon.co.uk/Castey-Fundix-Aluminium-Induction-Casserole/dp/B006YA9KHO,ползвам го от 6 месеца за сега се държи добре,нищо незагаря лесно се мие ,става и за фурна.

# 498
Благодаря   bouquet
А от къде мога да си сменя телефонния номер, че вместо на Габиели номера, вписах моя? И още нещо да попитам, вчера пуснах Киндъл на празна карта, Амазон снощи са ми пратили мейл, че няма наличност по картата, ако днес пусна калъф към поръчката и си заредя картата, на една поръчка ли ще дойдат или ще ги разделят?

# 499
Благодаря   bouquet
А от къде мога да си сменя телефонния номер, че вместо на Габиели номера, вписах моя? И още нещо да попитам, вчера пуснах Киндъл на празна карта, Амазон снощи са ми пратили мейл, че няма наличност по картата, ако днес пусна калъф към поръчката и си заредя картата, на една поръчка ли ще дойдат или ще ги разделят?

Аз заедно си пуснах киндъл, калъф и зарядно, но от различни доставчици - разбира се, станаха отделни поръчки, а и при превозвача успяха в два курса да се разделят, но нейсе - дано дойде всичко здраво!
(Много е скъп лично за мен оригиналният киндълски калъф, та си взех неоригинален)

# 500
  • София
Благодаря   bouquet
Ще са като различни поръчки, защото реално са разделени. Освен да пишеш на Амазон да ги обединят. Разбира се, ако и двата продукта са от тях, би трябвало да ги пратят като една. Ако са от различни продавачи, и в една поръчка да са, ще са разделени.
На мен са ми пратили няколко неща (различни поръчки, различни тракинг номера) в един пакет. Ще видим какво са пратили, като дойде тук. Mr. Green

# 501
  • Sofia
Получих мейл от Амазон, дават ми отстъпка от 50 евро, ако направя поръчка от 250-500 евро, като тези 50 евро мога да ползвам за следваща поръчка, която да е над 100 евро. Някой ползвал ли е нещо подобно?

# 502
  • Варна
Този мъжки Gucci by Gucci Pour Homme EDT Spray 90ml е на добра цена в момента.

# 503
Получих мейл от Амазон, дават ми отстъпка от 50 евро, ако направя поръчка от 250-500 евро, като тези 50 евро мога да ползвам за следваща поръчка, която да е над 100 евро. Някой ползвал ли е нещо подобно?

И аз го получих,но надали ще го ползвам.

# 504
Здравейте,

както по-напред писах, имам една поръчка от amazon.de от 6 Ноември, която трябваше да дойде до 16 Ноември, но не дойде. Писах им, казаха, че може да закъснее, да изчакам. Изчаках 2 дена, писах пак (беше за подарък за 17 ноември) и не чаках много. Звъннаха ми, предложиха ми да ми върнат парите, тъй като е било за подарък, но аз настоях, че искам поръчката, защото друг подарък не купих, а предопредих, че той ще закъснее  Mr. Green. Предложиха ми да пратят отново, съгласих се. Трябваше да дойде до вчера - 9 Декември. Писах им, че пак закъснява за втори път вече Sad Чудя се какво да правя, но мисля да си искам вече обратно парите и ще се замисля дали пак да поръчвам от amazon.de Sad Tired

# 505
  • София

Това от кой Амазон го получихте?

# 506
  • Sofia

Това от кой Амазон го получихте?

Немския.

# 507
Някой видя ли на каква цена беше?
В момента сделката е за 222€.

Можете ли да споделите кои кафемашини пускаха по време на ЧП. Не ми трябва и не ги и следих. Тази може ли да означава че е без гаранция ако не си платя от горе допълнителните суми? В италианския няма никаква опция за гаранцията и е по-евтина http://www.amazon.it/gp/product/B00BCQIAA8/ref=ox_sc_sfl_title_1 … id=A11IL2PNWYJU7H.

Безплатната доставка е над 10 лири или 29€. Връщането на стоки които са ОК, но не ви  харесват имат срок от 30 дни (след дата на доставка). Ако сте ги получили при превозвач ще трябва вие да си поемете доставката от БГ, но не знам как става издаването на етикета.
Има гаранция машината независимо откъдя я поръчаш. Това в немския е допълнителна гаранция предлагана от някой застраховател, както в БГ може да си купиш в Техномаркет и Технополис. И в двата сайта ще има еднаква гаранция...
Аз от черния петък поръчах тази за 199 евро, че най-евтина идваше и само ММ ще си я ползва Crazy. За Коледен подарък толкова Laughing Чакам я в събота:
http://www.amazon.de/gp/product/B005DER236?psc=1&redirect=tr … etailpage_o01_s00

Благодаря, че писахте за детските комплекти, ама аз пак ги изпуснах. Трябваше да изляза точно преди да почнат, дано пак пуснат.

# 508
Аз съм ползвал преди. Жалко че идват чак сега тези мейли не знам дали ще купувам още нещо за такива пари накуп. Ама и те са го измислили де, точно след промоциите  #Crazy

# 509
  • София
.....
Аз от черния петък поръчах тази за 199 евро, че най-евтина идваше и само ММ ще си я ползва Crazy. За Коледен подарък толкова Laughing Чакам я в събота:
http://www.amazon.de/gp/product/B005DER236?psc=1&redirect=tr … etailpage_o01_s00
...
drago ,кафемашината с доставка до БГ ли я пусна?

Общи условия

Активация на акаунт