Пазаруване от Amazon - тема №40

• 65 667
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • Luxemburg
dildes, Погледни в youtube да видиш какво представлява това което си си харесала. Аз бях купила кучето Бен плюшения 30см. от френския амазон и го върнах. Гласът му беше чак плашещ и след 20-30 сек спираше да прави каквото и да било, а уж като го галиш, удряш или говориш би следвало да издава звуци или да говори. Беше доста досадно постоянно да го включваш и той да се изключва малко след това.

# 76

предполагам се шегуваш , бобо за правенето на ръчни капсули  hahaha hahaha

Не се шегувам за ръчните капсули. Ти самата се оплака, че кафето ти е блудкаво. Следователно или кафето, което е използвано е кофти или не си уцелила любимият ти вид капсули.
Посочих ти едно решение на проблемати, а именно да си изполваш каквото кафе харесваш на същата машина като си направиш каспули. Нищо не ти струва да опиташ...току-виж си останала изненадана от резултата.

Посочих ти и второ решение за Сенсеото -  продават филтри за експресо и се слагат на машините и си пиеш насипно кафе, а не с каспули. Може би това е единственият тип машини, които фабрично пзволяват това.

Ако си решила да си купуваш нова машина си е твое решение. Успех!
Тогава можеш да пуснеш старата за продажба  Money

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 13:19 от bobo_13

# 77
  • София
dildes, Погледни в youtube да видиш какво представлява това което си си харесала. Аз бях купила кучето Бен плюшения 30см. от френския амазон и го върнах. Гласът му беше чак плашещ и след 20-30 сек спираше да прави каквото и да било, а уж като го галиш, удряш или говориш би следвало да издава звуци или да говори. Беше доста досадно постоянно да го включваш и той да се изключва малко след това.

Благодаря, аз гледах клипчета но има много разновидности и всъщност се чудех кой е най-функционален, демек направен като хората  Thinking

# 78
По какъв курс ви изчислява лирата в английския амазон
Applicable Exchange Rate
1 GBP = 2.5767776755 BGN
(includes all Amazon fees and charges)
и откъде се сменяше как да изчислява валутата
Извинявам се ако вече е коментирано , но сега поръчката чака финализиране, но искам да сверя курса .

# 79
Съвсем ви изпуснах дирите...абсолютно нищо не взех от този черен петък.Чакам само парфюм за коледен подарък.

# 80
Страхотно подаръче за любознателни деца от 5г. нагоре - джобен микроскоп http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0015X4Y5S/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

Малък, но много удобен и качествен, няма аналог на българския пазар като цена и качество /скоро ми се наложи да проверявам/.
Имаме го от няколко години и не спираме да го ползваме, сега поръчах отново за подаръци на близки деца, че ни чакат много празници.

# 81
Някой има ли впечетления от такъв тип уреди Audioline 901509 Babysense 5 - Sensormatte zur Atmungsüberwachung.  Може ли човек да им се довери ?

# 82
  • Варна
Здравейте, вече няколко пъти поръчвам и получавам нещата си без фактура, а преди не беше така. Какво да променя, за да имам в пратките ми фактура? За амазон. де питам.

Мисля че вече не издават "хартиени" фактури. Еко насочена политика. През акаунта ти би трябвало да може да ги видиш и принтираш при необходимост.

По-скоро си чекнала прозорчето, че поръчката е подарък за някоя предишна поръчка и сега си стои така по подразбиране. Оправи го при следваща поръчка и пак ще си получаваш фактурите. Peace

# 83
  • Бургас
Не успявам да следя всички сделки. Имаше ли в сделките досега karcher за прозорци, и на каква цена?

# 84

Да си побутна питането.  newsm78

# 85
Апарат за кръвно Beurer BC 60 Handgelenk-Blutdruckmessgerät.

Ей това чудо го имаме и ние Grundig MM 5150 Multi-Cut Compact Duo Zerkleinerer (400 Watt, 0, … offbehälter). Успешно прави на малки парчета всичко.

# 86
Дайте идея за нещо мноооого дребно за допълване.
По принцип сутринта платих една голяма поръчка. Дали сега, ако пусна малката ще ми ги обединят и приспаднат доставката?

# 87
  • Варна
Дайте идея за нещо мноооого дребно за допълване.
По принцип сутринта платих една голяма поръчка. Дали сега, ако пусна малката ще ми ги обединят и приспаднат доставката?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007KZ68U4?psc=1&redirect … etailpage_o01_s00

# 88
Ще ме скъсаш с тази гумичка Joy, от мен, само за лира от горе, едни джапанки http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DFK4S7I/ref=ox_sc_sfl_titl … mid=AI6PQ94H0SE97

# 89
Има ли начин от англиския амазон да се поръча с безплатна доставка до Германия?
 Искам да поръчам едни филтри за Брита,че в немския са 2 пъти по-скъпи.

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 14:27 от sasi6

Общи условия

Активация на акаунт