Пазаруване от Amazon - тема №40

• 65 997
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Мисля да си поръчам машина за попкорн, доволни ли сте? Цената как ви се струва, не знам как вървят по бг магазини....
Аз си взех миналата година от Технополис мисля, че за 38 лв.

Ето такава е нашата
http://puremall.bg/product/35/ured-za-prigotvyane-na-pukanki-cla … onic-rm-2658.html

# 286
  • София
Alexa_a  moto g dual има мъжът ми от...около година май, напълно е очарован от него.

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 14:49 от Angel_Dust

# 287
  • Варна
Здравейте, може и да ми е глупав въпроса, но сега чакам парочистачката от 29паунда - тази . Може ли тези, които ползват да ми кажат трябва ли да си купувам течност за нея, например тази и мога ли да си купя оттук някаква? Благодаря предварително!

# 288
  • Варна
Здравейте, може и да ми е глупав въпроса, но сега чакам парочистачката от 29паунда - тази . Може ли тези, които ползват да ми кажат трябва ли да си купувам течност за нея, например тази и мога ли да си купя оттук някаква? Благодаря предварително!

По описание не може. На парочистачките, които работят и с препарат пише "with detergent". Макар, че не знам дали ще направи някакъв проблем. Ако някой е пробвал, да каже.

# 289
На първи сутринта платих този телефон от кампанията в немския Амазон, вчера  в 01.00 h е изпратен от UK, тази сутрин е пристигнал в София и мъжът ми ще го получи до края на деня,  Simple Smile надявам се  Praynig.  Това с UPS - за пръв път получавам нещо в толкова кратък срок Shocked - заслужаваше си напълно да платя доставката  Laughing  
Дано и другия пристигне така.   Praynig

Banshee, ще помоля за отзиви за телефончето, че ми виси на празна карта и се чудя между него, Самсунг четворката и някакъв друг измислен Wiko.
Благодаря ти предварително   bouquet.
Няма проблем - ще пиша, разбира се.  Hug   Довечера като се видим - той го е получил вече  Simple Smile   
Скрит текст:
И аз така се колебаех между тези, които си изброила и още три -  Алкател, Асус и Ейсър и накрая взех та поръчах две Мотороли.  Laughing 

# 290
  • София
Може ли някой да ми помогне каква е разликата между Cotton Rich Single Quilt Set  и  Double Duvet Cover Set? Не мога да разбера олекотена завивка ли е или плик за завивка, защото завивка не ми трябва!? ooooh!

# 291
Може ли някой да ми помогне каква е разликата между Cotton Rich Single Quilt Set   и  Double Duvet Cover Set? Не мога да разбера олекотена завивка ли е или плик за завивка, защото завивка не ми трябва!? ooooh!

Според мен първото е завивка за единично легло,а второто е покривало за двойно.
Този продавач съм си запазила за завивки,струват ми се хубави и на добра цена,но не съм поръчала още.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00A2MWVNU/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A21Z4NV605ZI5E

# 292
Виси ми поръчана тази парочистачка. Чудя се дали да я плащам или не. Беше на 55паунда. Предният ден я бяха пуснали на 50, но не можах да се класирам.
Пише, че може да работи с и без препарати, което означава, че може да се ползва само пара, но какъв е ефекта при почистване само с пара  newsm78

Нека някой, който ползва да каже струва ли си тази играчка newsm78 #Crazy

# 293
  • София
Може ли някой да ми помогне каква е разликата между Cotton Rich Single Quilt Set   и  Double Duvet Cover Set? Не мога да разбера олекотена завивка ли е или плик за завивка, защото завивка не ми трябва!? ooooh!

Според мен първото е завивка за единично легло,а второто е покривало за двойно.
Този продавач съм си запазила за завивки,струват ми се хубави и на добра цена,но не съм поръчала още.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00A2MWVNU/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A21Z4NV605ZI5E
ЛЪВИЦА, благодаря   bouquet
Аз търся само чаршафи, т.е. калъфи.Ние сме с парно и не ми трябват завивки, но по описанията не мога да разбера.Накрая ще взема да поръчам и каквото дойде  #Crazy

# 294
  • София, Манастирски ливади
Момичета,

Не бях разглеждала сайта на амазон от един месец, но днес като влязох в сметката си видях, че са ми изтеглени 49,00 euro за Amazon prime, които са вече осчетоводени.
Кажете ми какво да направя? Как да си върна тези пари, при положение, че не съм го заявявала.

Благодаря Ви предварително

От първа страничка на темата

Скрит текст:
Обяснение на Amazon Prime или защо най-вероятно са ви изтеглили пари, без да сте правили покупки - С Amazon Prime получавате безплатна  First Class доставка за 1 ден в държавата, на артикули, продавани от Амазон, без ограничение на бройката на поръчките, в продължение на една година - струва £79/ EUR 49 . Може да се ползва и от други членове на домакинството. Добра опция е за хора, живеещи в Англия/Германия, които поръчват често. Ако сте се абонирали, можете да се откажете, преди да сте направили поръчка, за която да сте се възползвали от Amazon Prime - отивате в акаунта си - https://www.amazon.co.uk/gp/css/homepage?ie=UTF8&%2AVersion% … p;%2Aentries%2A=0, там има линк - "Prime Settings", после "Cancel membership". Ако сте ползвали промоционална оферта за безплатен Amazon Prime (пускат такива, обикновено за 1 месец), просто отбележете "Do not upgrade" и няма да ви изтеглят пари. Дори и да ви изтеглят парите, ако не сте използвали някоя от услугите, все още можете да прекратите членството, като им пишете, ще ви ги върнат.
Абонаментът за Амазон фемили е обвързан с Амазон Прйам и след 1вия месец удържат сумата за годишния абонамент за Прайм. За да не го направят трябва да се откажете преди това. Членството ви във Фемили ще остане след отказа ви от Прайма. С абонаментът в Амазон фемили (докато е обвързан с амазон прайм) получавате 20% отстъпка от памперси както и допълнителни отстъпки. След отказа ви от Прайм няма да имате достъп до тези отстъпки, но ще продължавате да получавате информационният им бюлетин с месечните отстъпки, от които ще можете да се възползвате.

# 295
  • София
 Века - Duvet Cover  в такъв случай трябва да пише... имай предвид, че повечето им сетове са без  долен чаршав... а често и калъфките им за възглавници са...странни размери.

# 296
  • София
А като е 60% полиестер завивката, това за плата ли се отнася или за пълнежа???  не е ли целта да бъде 100% памук -горният материал ???
И тази зимна ли е или лятна или незнам как се казват, но има едни дето са тънички лекички, а са за арктическа зима

# 297
  • София
ами те повечето им чаршафи са 50 % полиестер...поне... имат много и 100%, което много ме отказва мен.
Аз като си търся и си пиша например single duvet set 100% cotton, за да ми излизат само памучните, не че нещо ми е харесало.
Иначе в ла редут има по-хубави чаршафи според мен и са мноогооо издръжливи Simple Smileама и техните комплекти пак така, без долен чаршаф, едни квадратни калъфки за възглавници (а ние сме с едни дълги и големи, та нищо подходящо не намирам)

http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_pg_2?fst=as%3Aoff&rh=n%3A11 … mp;qid=1417614130 може би това ще да е точната категория само за чаршафи.

# 298
А като е 60% полиестер завивката, това за плата ли се отнася или за пълнежа???  не е ли целта да бъде 100% памук -горният материал ???
И тази зимна ли е или лятна или незнам как се казват, но има едни дето са тънички лекички, а са за арктическа зима

Чак пък лошо... Наистина най-добре да е 100% памук, но в крайна сметка за тази цена и за първо време мисля че си струва. Ще поръчам, пък ще видим  Simple Smile
Пише че пълнежа е 100% полиестер, мисля че плата отвън е памук

# 299

Чак пък лошо... Наистина най-добре да е 100% памук, но в крайна сметка за тази цена и за първо време мисля че си струва. Ще поръчам, пък ще видим  Simple Smile
Пише че пълнежа е 100% полиестер, мисля че плата отвън е памук

Ако пише, че е полиестер как мислиш, че ще е памук.

В UK чаршафите, които се продават масово са меланж, че даже и 100% полиестер. И пет стотинки не бих дала за полиестер.

Общи условия

Активация на акаунт