Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 378
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз на обяд метнах шарана във фурната ,замесих един маслен тутманик,забърках кисело зеле със свинско,направих млечна салата и сега чакам да пристигне мама.
Ама не съм уморена,бързо ми стана всичко  Simple Smile
Приятна празнична вечер ви желая  Hug

# 1 006
Като ви чета, май аз съм единствената, която не спази традицията да има риба на трапезата. У дома рибата не е на почит.

# 1 007
  • Варна
Като знам колко е полезна рибата, се опитвам поне веднъж в седмицата да ядем, но се случва да забравя, а трябва често да консумираме.

В детската градина на детето са железни в това отношение - задължително веднъж в седмицата.

# 1 008
  • HH
 System Error, и аз нямам риба. Исках да си купя, но не си харесах подходяща. Не умея да чистя риба и исках някакво филе, но имаше само дълбоко замразени в магазина и се отказах.

Искам да си купя нещо смислено за Коледа и не мога да взема решение какво искам. Принципно имам нужда от телефон, но не ми се дават пари за такъв при положение, че с моя още мога да говоря. Дилемата е между таблет и киндъл. Те пък не ми трябват, особено таблета. Май ще е киндъла.

# 1 009
  • Ямбол
Киндъл си вземи, Катя. Таблет не ти трябва при наличие на компютър.
От всичката ми техника вкъщи най-много си обичам Киндълчето и той си е изплатил инвестицията многократно, макар да ми е още от първите модели, не си го давам за нищо.
Помня какъв спор водих с Трой за четците, та никой не е в състояние да ме убеди, че таблетът е необходим и може да замести четеца.

# 1 010
  • HH
Аз и да си взема таблет пак ще чета на него. Имам не един, а 2 лаптопа. Голям и малък.
В началото на следващата година ще се убия от возене с влакове и поне няма да си скучая с киндъла. Май наистина ще си го поръчам докато още са на промоция в амазон.

# 1 011
Нямам никаква идея за подаръци.
Нито за себе си, нито за ближните.
Какво да подаря на хора, които си имат всичко  newsm78
Особено затруднена съм за подарък за родителите.

# 1 012
Аз чета от време на време на таблет - удобен ми е, не ми изморява очите, но предпочитам все пак четец. Още не съм си избрала, ще чакам да видя дали няма да има коледни намаления.

# 1 013
  • Ямбол
Ние не си подаряваме подаръци. В тези времена подаръците са излишни. Всеки може да си вземе всичко, от каквото има нужда. Подаряваме си внимание и емоции. За децата само мислим по нещичко да ги изненадаме, за всички останали сме си приготвили поздрави сърдечни.

# 1 014
  • София
И аз това се опитвам да обясня от години, особено като се събираме голяма рода и просто не виждам смисъл с всичките баби и лели всяка година да разменяме пантофи и покривки. Майка ми и снаха ми обаче дума не дават да се издума да няма подаръци.
Повечето съм ги купила, остана един сервиз за кафе за майка ми и просто не мога да й харесам, всичко, което ми хване окото, е твърде скъпо за случая.

Елха обаче вече имаме Grinning

# 1 015
  • София
Аз много обичам да подарявам подаръци, но напоследък се изморих. Само към детето съм неуморна в това отношение. Всъщност ние си правим подаръци без повод. Майка ми няколко поредни дни изкупуваше бельото от един магазин и ми носеше. Аз подарих три чифта обувки на мъжа ми и яке, а на себе си взех телефон. Който от каквото е имал нужда, си го е получил вече.

# 1 016
  • Бургас
Аааа, Коледа без подаръци е като шкембе-чорба без чесън. Не може така  Laughing
Аз съм наполовина готова с подаръците. Трябва да се задействам. И коледната украса още не съм сложила  Whistling

# 1 017
На мен пък ми дойде прозрението какво да взема на онази леля. Мерси и браво!

# 1 018
Добър вечер.

Искам да ви кажа, че съм гроги.
Чуден ден беше, ей! Много го обичам! Толкова добри енергии витаят около мен. И да знаете, че има много мили хора на тоя сват  Heart Eyes Аз всеки път на този ден съм в странно състояние на духа!
Лов из ин ди еър, другарки мои.
Ш' лягам!

# 1 019
Аз искам да се похваля, че шарана ми беше превъзходен. За пръв път от толкова години да ни хареса и на мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт