Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 444
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 810
Скарлатината много ме плаши и мен.  Rolling Eyes Да не дава Господ!  Praynig
Ужасна болест е - с остра ангина протича, задължително се лекува с АБ. Може и всякакви други усложнения да се случат. Голямата ми дъщеря я кара два пъти. Втория път направи такъв синузит, че се наложи да влезем в болница. И понеже АБ се случи да не е точен, докато правихме преход към болницата да почнем венозните АБ, едва ли не за трети път започна да й става малинов езика - един от основните симптоми на скарлатината.

Напоследък ми харесва без покривка на мен. То аман от петна!
Но за Коледа може да си потърся някоя тематична.

# 811
  • София
Онзи ден бях в Джъмбо, много покривки имаше. Не съм ги заглеждала много-много, само регистрирах изобилието им.

# 812
От Джъмбо имам една прекрасна червена покривка!
Нино, сигурно не ти е смешно, обаче се намажи с нещо мазно - бебешко олио, по-мазно кремче и т.н.

# 813
  • Euskal Herria
Нино, не пипай салфетката. Пиши я като аксесоар от карнавална маска.

love001

# 814
  • София
Нино, не пипай салфетката. Пиши я като аксесоар от карнавална маска.
love001
Joy
Нино, и да покажеш снимка.  Flutter
Съветът за олио е добър!

# 815
Денят започна фантастично!
Правихме и фотосесия с еленски рога, аз, бабето и малката и като звънна пощаджийката, скокнах в потресаващ вид и с рога на главата. Само дето не ми хвърли плика и не избяга. Предпочитах пред това да ме гледа снизходително  Crossing Arms

Янче, поне салфетката да си отиваше на роклята ми.

Да, ще се намажа. И сестра ми това ми каза. Не ми дала някаква кърпа, а само лента, щото кърпите винаги били малко  Crossing Arms

# 816
  • Пловдив
В детската градина има варицела (всички групи без една), скарлатина (засега едно дете) и въшки  Mr. Green  Като видях табелките по таблата ми стана лошо  Mr. Green
Какво ми ти лошо, ако видя тия известия в нашата градина, директно връчвам дъщерята на баба й. Аман от болести, че и предпразнично. (Скарлатината и въшките ме ужасяват почти еднакво.)
Аз само от скарлатината се притесних, ако има още разболели се ще ги спра.

# 817
Кърпите са само две на цяла кутия, обаче олиото върши същата работа.

# 818
  • София
Ха! Джъмбо? Идеално! Тъкмо трябва да разгледам там за един подарък. Ясно, ще се бяга от работа днес Laughing

# 819
Като заговорихте за Джъмбо, се сещам за новата им реклама. Мамасита... Grinning

# 820
Като заговорихте за Джъмбо, се сещам за новата им реклама. Мамасита... Grinning
О, да. Всеки път ме усмихва тази реклама.
Още първият път направих асоциацията с нашата съфорумка Мамасита(само заради ника, за нищо друго). Simple Smile

# 821
Като говорите за реклами, давайте линкове за хората, които не гледат телевизия  Praynig Джъмбо и Мамасита в едно изречение, заинтригувахте ме  Mr. Green

# 822
Нормално. Предполагам, че всеки който пише във форума и е гледал рекламата, се е сетил веднага за съфорумката. Simple Smile

Между другото, Мамче, страхотен зимен профил имаш! Винаги са ми харесвали аватарите и подписите ти. Hug

# 823
  • София
Дъщеря ми рокля и пола не облича. Вече трети ден вие, защото й скрих маратонките и връчих ботуши, почти до края на септември се влачеше по сандали. Всеки сезон смяната на дрехи е ад  Confused Сега облича само три анцунга, които пера и суша постоянно, даже си няма официален пернишки  Grinning, а гардероба й стои пълен с дрехи,докарва ме до лудост това дете. Сега баба й звънна, че не издържа да я гледа, защото категорично е отказала да се обуе, за да я заведе на лекар, а антибиотика й свършва, тя продължава да кашля, но май в понеделник вече ще я пращам на градина. Ще пийна едно чайче от маточина, че то не се издържа вече.

# 824
Цвети *, благодаря! От темата за аватарите и подписите са ми тези премени. Hug

Общи условия

Активация на акаунт