Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 356
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 390
Мис Жули, и аз се чуствам ужасно, плаче ми се, напрегната съм не спах снощи, сега пак не мога да заспя. Сякаш някой ми седи на гърдите, цикъл чакам, днес само неприятни новини, абе гаден ден.
Дано утре е по- добър, толкова работа имам, мразя декември, мразя го! И не искам да работя, искам вече някой друг да поеме нещата, осем години толкова ми е лимита май. Искам да си седя в къщи с детето и това порастна за миг. Не искам ни кариера, ни дявол, не е за мен това. Уморих се, ще се пенсионирам.

# 391
  • Луната ни пази
Мис Жули, и аз се чуствам ужасно, плаче ми се, напрегната съм не спах снощи, сега пак не мога да заспя. Сякаш някой ми седи на гърдите, цикъл чакам, днес само неприятни новини, абе гаден ден.
Дано утре е по- добър, толкова работа имам, мразя декември, мразя го! И не искам да работя, искам вече някой друг да поеме нещата, осем години толкова ми е лимита май. Искам да си седя в къщи с детето и това порастна за миг. Не искам ни кариера, ни дявол, не е за мен това. Уморих се, ще се пенсионирам.
Ох, Жаки, милата! Прегръщам те!  Hug

# 392
Куркума Joy

Жаки. Hug

Белинда, млякото стана бомбастично. Мерси много.  chef  bouquet

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 04:58 от Серафима

# 393
  • Пловдив
Добро утро!Май спите още,а  Laughing

Четох до някъде какво ви вълнува...Аз не познавам никой с 3 деца и като почнах да чета форума се изумих колко смели родители има Wink Rolling Eyes Не знам дали всички сте с възможности/за многодетните говоря/,но наистина е прекрасно да си има човек голямо и щастливо семейство Peace Само,че аз си го представям като по американските филми-голяма къща-стаи за всички,двор,барбекю...и т.н.Сещате се...тук реалността хич не ми харесва.

Куркума,да вземеш да напишеш рецептата,че да я чета на ММ  Laughing За женското имам предвид...Тамън сме се навили,ама тоя месец няма да имам новина.

Серафима,
Скрит текст:
искам от Ибей едно масло от Ему да поръчам.Четох в темата за маслата,че е подходящо за кожни проблеми и доста други неща.На детето му се появи нещо по лактите и незам какво е...Мазах с кокосово масло+чаено и предния път/в нач.на лятото/ изчена.Ама дали от това или не  Rolling Eyes ММ казва да не е псориазис и мен ме хваща страх да не вземе да се разраства.Водих го на кожен-не било нищо ooooh! Това е...

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 08:28 от mystic woman

# 394
Добро утро! Ние сме три деца вкъщи и като по-малка си мислех, че и аз искам три деца. Първото обаче успешно ме отказа от идеята за второ, камо ли за трето...
Куркума, ти хубаво препоръчваш да се подстрижат момчетата срещу въшки, но четох във форума колко били грозни момченцата с няколко милиметра коса. Че даже и кофти сравнение имаше. Пък моят казва, че не иска косми по главата и ходи първи номер.

# 395
И в класа на сина ми има въшки/гниди. Още като чух, цялото семейство се третирахме с препарат и изпрах де що има шапки и спално бельо на 90 градуса. След седмица повторихме упражнението с третирането, плюс че му преглеждам главата всяка вечер. Изпитвам голям ужас от точно тези гадинки, надявам се да ни подминат  Praynig
Между другото, бях чувала, че въшките не ходели на боядисана коса. Е, вече двама човека развенчават този мит - майката на едното дете от класа ни е силно изрусена, а и тя е имала гниди; другата е една позната - когато децата завъдили въшки, и бабата имала, а се боядисва в тъмни тонове.
Дано профилактиката действа.

По въпроса за многодетните семейства - познаваме няколко (едното дори е с четири деца и май не биха се замислили и за пето) - много са ми симпатични и интересни (отстрани), но просто не е за нас. Винаги съм знаела, че искам само едно дете, и никога не съм подлагала мнението си на преразглеждане. Радвам се, че с мъжът ми сме на едно мнение, та никой да не се чувства притиснат/прецакан. Каквито и решения да се взимат в едно семейство, най-важното е то да приляга на всички  Peace

# 396
  • София
Добро утро! Аз си мечтая за още едно момиченце - да са на чифтове и момчетата и момичетата, но май не ми стиска наистина да го направя. Едно че бременностите ми са тежки и с усложнения, второ, че вече одъртявам и не на последно място четири деца ще ни дойдат вече нанагорно чисто финансово Confused

# 397
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро и от мен Hug
аз също си ги представям майките с много момчета, като в детския филм Малкълм. Помните го, нали Wink
Много обичах да го гледам, макар и на бая голяма възраст Laughing
Сигурна съм, че ви е весело с три-четири момчета в къщи, въпреки че си трябват здрави нерви. Аз също ще си остана с едно, първо защото късно го родих, имам си и други причини естествено. Не идващи от мъжа ми, той пък си умира за още едно, но вече край.Може би, ако бяхме почнали на 21г - 24г. с децата, когато се оженихме съм щяла да имам и аз две-три, но това е. Понякога става така.

Мерида, как си днес? Hug
Четох и аз за премеждията ти, много неприятно е. Май на всеки се е случвало да падне в банята.
Аз паднах също, когато ми беше бебе сина/то, добре, че не го носех, бях го измила преди това/, че от спъването в прага си навехнах много лошо крака.А, с другия се хлъзнах вътре и паднах на лакът, както често също се случва. Но, пък тогава отидох веднага до ИСУЛ, че крака стана огромен и болеше жестоко.

# 398
  • София
Добро утро!  Grinning

Винаги съм знаела, че искам само едно дете, и никога не съм подлагала мнението си на преразглеждане. Радвам се, че с мъжът ми сме на едно мнение, та никой да не се чувства притиснат/прецакан. Каквито и решения да се взимат в едно семейство, най-важното е то да приляга на всички  Peace
При нас това е болката на мъжа ми. Много иска второ дете, без значение дали биологично или осиновено. А аз нямам никакво желание да се грижа за още едно дете. Обещала съм си обаче, че в един следващ живот ще имам три.  Crazy

По отношение на пола на децата... В офиса на мъжа ми всички са с дъщери. Един от колегите му преди години напусна и му се роди момче. Така се стигна до заключението, че нещо им се "поврежда" на мъжете от химикалите, които използват за машините, с които работят.  Mr. Green

Току-що пристигна конструкторът за дъщеря ми, който ще й донесе Дядо Коледа в градината. Много съм доволна.  Grinning Тази година малко закъснях с подаръците, но пък ще са доволно количество.

# 399
 Laughing тия дни малкия ми син светнал сестра си, че дядо Коледа не съществува,
тя беше потресена, после имахме сериозен разговор с  него и дядо
Коледа продължи да съществува. Засега. А тя милата така вярва, че точно той ще ѝ донесе
подаръците.

# 400
  • Once there was a Hushpuppy...
И моя син още вярва в Дядо Коледа - на 5 г. и половина е точно Peace
Иска ми се още малко да поддържаме тази вяра. Дано някой не му каже нещо.
Въпреки, че той сам взе да се усеща нещо. Гледа в Кауфланд костюм на дядо Коледа и ми споделя, че всеки може да си купи и да бъде дядо Коледа Rolling Eyes...
Тони и моя мъж ми е говорил за осиновяване Peace
Но, аз не съм толкова силен характер и решителна, за да го направя.

Скрит текст:
Когато ходих няколко пъти в един от тези домове, за да дарявам неща всеки път излизах на четири крака ревяща.Много тъжна гледка са бебета с протегнати ръчички от кошарите....много!
Единия път ме вкараха вътре, да видя бебета/аз се дърпах, но те жените бяха много мили Heart Eyes/ - да съм видела как добре ги гледат, че ги гушкат...ох, буца ми засяда на гърлото...
А, аз само как не припаднах, като взех да рева, та ме свестяват, за резилите там станах..

# 401
  • Бургас
Тази сутрин чаках такси 40 мин. Накрая звъннах на онази пача от таксиметровата фирма, която ми каза, че шофьора дошъл на адреса, но нямало никой  ooooh! А аз стоя в тунела на кооперацията и зъзна като идиот. Накрая им теглих една и тръгнах пеша. По пътя ми прогизнаха дънките, а заради вятъра си сдъвках половината коса. Бях с едно бяло палто с качулка, та реших да си сложа качулката, пък току виж успея да си прибера косата малко преди да съм я опасла окончателно. Така я прибрах отпред пред врата си, че накрая изглеждах все едно имах брада. Приличах на някакъв скапан Гандалф.

# 402
  • София
Тони и моя мъж ми е говорил за осиновяване Peace
Но, аз не съм толкова силен характер и решителна, за да го направя.
Там е работата, че аз просто не искам друго дете. Нито биологично, нито осиновено. Може да звуча ужасно, но дъщеря ми си ми е достатъчна.  Peace

Джулка, не ми говори за таксита, че още ми държи влага от събота. Ходихме с детето в един мол и навръщане се метнахме в едно такси (за 1 евро). Обикновено цените им са като на ОК супертранс, тоест до вкъщи 5-6 лв. Изобщо не погледнах към брояча, чак след като ни закова шофьорът пред входа, видях че сметката ми е 16 лв. Платих му по живо, по здраво и го попитах от къде се е взела тая сметка. Човекът ми обясни, че преди месец са вдигнали тарифите, така че като не си отварям очите, ще духам супата.  Whistling

# 403
Добро утро. Hug
Дотътрих се до офиса най-после. Много ми се спи и хич не ми се работи.
Ръката днес е по-добре. Още ме наболява,но мога да я свивам почти напълно вече.
Щом успях да се докарам с колата до офиса. Peace
Трябва и аз да се науча да пазарувам по-отрано коледни подаръци. Че всяка година се сещам последните дни,когато лудницата е пълна.
Довечера сме на родителска среща. Ще имаме цели 3 точки за обсъждане. Едната естествено е финансова.
Чудя се дали да отидем и двамата с мъжа ми, или да го оставя сам. Вие били ли сте двама на родителска? Thinking

# 404
  • Ямбол
Е, много лесно ги употребявате тези епитети. Какво е виновна жената, че да бъде обявена за "пача".

Общи условия

Активация на акаунт