Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 303
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 480
Антигона, тази статия я пишат тенденциозно, само мешат заглавията Умните майки раждат момчета/момичета и същото с хубавите Wink

Нямам звук за съжаление, та да го чуя тоз напет момък, ама ще си въобразя, че е много смешно Laughing

# 481
  • София
Я кажете от кога до кога ще е коледната ваканция за учениците Rolling Eyes
Учебни са 13, 22, 23, 29, 30.
Дари, посмали малко де.  Joy Спри се на 23-ти.

# 482
Защо така говорите бе  Laughing Аз пък искам син да имам, не искам дъщеря. При това цели трима.  Накрая ако ми писне, мога да излюпя едно женско за цвят  Mr. Green Но повече си се представям като майка на мъжко.
Ама вижте в интернет какво прочетох

Хубавите жени раждат момичета

Така си е. Whistling Flutter

# 483
Ооо, Джули, Пъпи, за мен всяка майка е хубава. Само защото е майка.

# 484
И аз съм по-мъжкарана, но дъщеря ми е истинска дама. Има повече чанти от мен.  Simple Smile
Една приятелка с 3 момчета, все ми казва че това момиченце тя е трябвало да го роди  Simple Smile
Лиляна, благодаря че пусна линк към  темата за номинации на книги. Аз няма да номинирам, че чета все стари неща, но вече си набелязах доста книги за четене.

Това сигурно се отнася за детските градини.

# 485
Имам важен, екзистенциален въпрос: Ако една майка роди момиче и момче, то каква майка е тя? Whistling

# 486
  • Once there was a Hushpuppy...
Умна и хубава!

# 487
  • sofia

13.12 не е учебен, защото се отработва 31.12, който е във ваканцията.

# 488
# 489
  • Euskal Herria
Допреди няколко години моите и двамата още искаха да им родя братче или сестриче, а можело и двете. Пратих ги да преговарят с баща им. Ама той даде лют отпор. Каза, че му стига един като сина ни, за повече нямал нерви  Joy  Иначе бих родила още едно, ама вече е късно за мен.

Julia_21, скарлатината се кара по няколко пъти. Дъщеря ми се разболя две поредни години - все през септември. Най-интересното е, че нямаше други болни около нас, така и не разбрахме откъде се зарази. Скарлатината дава отражение върху сърце и бъбреци, затова след преболедуване назначаваха изследвания.

Славче, прищипах някакъв нерв.

# 490
Ми то за грозните и глупавите мегдан не остана' начи! Яна, страшна работа излиза, ще го имам предвид, благодаря!

# 491
# 492
Това за учениците. За работещите как стоят нещата? Че трябва да информирам шефа.   bouquet

# 493
  • София
Ваканцията е от 24.12.2014 г. – 04.01.2015 г. и я чакаме с нетърпение всички  Mr. Green
Ха, моята почивка се очертава да е по-дълга от училищната.  Grinning

И моята така тази година, за сефте доживях да си пусна всички възможни дни  Laughing Синът ми е много нещастен, че ще почива по-малко от мен  Laughing

# 494
За работещите 29 и 30 са работни дни. Както и 13.12 (събота)

Общи условия

Активация на акаунт