Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 467
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 705
Пази боже да искам диалог. Просто като монолозя, не ми е прятно да  ми затварят устата.
Но това е тяхно право, тъй да се каже. Коя съм аз пък да им казвам какво да казват, нал тъй...
 Пълнолуние е. Тема 13. Големият фатализъм е тук.

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 19:33 от Серафима

# 706
  • Пловдив
Т'ва не е цикъл, това е ПМС!

# 707
  • В Космоса
Фафла, съжалявам за баща ти! Hug Моят също си отиде преди няколко години. Cry Преди 2 години на Коледа, пък на мъжа ми баща му. Това е гадната страна на живота. Нелечимата тъга. Изгарящата болка. Няма друго по-ужасно от смъртта на близък.

Не искам да губя повече близки... Sad Недай си Боже детето си! Не бих могла да продължа напред.

# 708
  • София
Не искате да вземете отношение по моя казус с "може-би-откраднатата химикалка"  Thinking
Тогава пък ще ви кажа, че сготвих превъзходен гювеч. Много добре ми се получи  bowuu

# 709
  • В Космоса
По дискусията. Аз също съм забелязала, че Мър много се оплаква от работата си. Не ме е подразнило, просто ми е направило впечатление. И сега Белинда като наблегна на това се замислих, че може би има право. Мър, ти най-добре си знаеш, но имай предвид написаното от Белинда. Peace

Относно другото, голяма част от постовете ми са монолози тук. Понякога ми става малко тъпо, защото искам да си кажа с някой 2, 3 думи, но друг път просто искам да кажа нещо, без да търся ответ непременно. Ако на въпрос пък не ми се отговори го повтарям. Тогава вече има резултат. Grinning

# 710
Добър вечер, момичета и Куркума.
Гювеч и аз ще правя тези дни. Сега хапвам туршия.
Толкова съм нервна, че чак не мога да се понасям. Днес крещях като луда в колата.

# 711
Аз нещо не разбрах защо темата тръгна в тази посока? Някой обиден ли се е почувствал, засегнат, невидим? Не разбрах.

# 712
Относно другото, голяма част от постовете ми са монолози тук. Понякога ми става малко тъпо, защото искам да си кажа с някой 2, 3 думи, но друг път просто искам да кажа нещо, без да търся ответ непременно. Ако на въпрос пък не ми се отговори го повтарям. Тогава вече има резултат. Grinning

Аз редовно си оставам само глас в пустиня. Понякога е гадно.

# 713
  • Ямбол
Aз пък не мога да повярвам как тази тема се задържа толкова много и как все по-бързо се изписва и то с положителни постове.
И толкова много хора да пишат в нея. Докато я създавах, едни други хора все ми търсеха кусури и все нещо им бях крива, тук си върви по мед и масло и всеки си я приема точно такава, каквато си я представях и исках да бъде.

# 714

Аз също. Но точно пък за това няма да седна да се ядосвам. Peace

Фафла, съжалявам за баща ти. Знам какво е да изгубиш родител. Лека му пръст!

# 715

Стига сте ни вменявали чувство на вина значи  Mr. Green Ванини, тебе точно ще те бия за това изказване Crossing Arms

# 716
Онна, не се ли беше случило нещо преди отново със сина ти, беше го хванала че нещо беше премълчал ли, може да се бъркам, толкова истории на ден се изписват тук, че понякога настава миш-маш и наистина няма как да отговориш на всички или аз лично мълча, ако нямам какво да кажа по конкретния въпрос.

Ванинче, ти пък си ни едно от най-мислените момичета в темата, нещо хормоните сега ти играят лоша шега ми се чини Hug

# 717
Ванини, на няколко пъти исках да ти дам пример и кураж за инвитрото, ама ти ме подминаваш като малка гара.

# 718
Не искате да вземете отношение по моя казус с "може-би-откраднатата химикалка"  Thinking

Като се знам какво съм Nazzi на тема справедливост, със сигурност бих стигнала до отпечатъци и ДНК-анализ, за да се установи чия е химикалката, и никой да не остане с чувството, че е несправедливо обвинен  Embarassed  Много мразя такива ситуации, в които някой остава с горчиво чувство (в случая са и двете деца - едното се чувства ограбено, другото - набедено), и ръчкам докато истината излезе наяве...
В случая и да е чужда химикалката, взимането ѝ не е резултат на умисъл, а на случайност, аз бих убедила сина си да занесе следващия ден няколко химикалки от същия вид, и да подари една-две на девойката. Но така бих постъпила аз, не твърдя, че е правилно.

За темата по принцип - чета я, чувствам се уютно в нея. Понякога пиша неща, които оформям като въпрос, и се радвам на отговорите. Друг път просто искам да "изокам" нещо, някаква виртуална въздишка, която е най-добре да бъде подмината  Crazy
Така реагирам и на чуждите постове - когато получа вътрешен импулс да отговоря, или мога да бъда полезна със съвет, отговарям. Понякога следя нечия история с интерес, но не я коментирам. Волна програма. Иска да каже нещо човек, казва. Като на мегданя. Тоз се провиква оттук, онзи оттам, трети си говори сам...  Hug

# 719
  • София
Онна, не се ли беше случило нещо преди отново със сина ти, беше го хванала че нещо беше премълчал ли, може да се бъркам, толкова истории на ден се изписват тук, че понякога настава миш-маш и наистина няма как да отговориш на всички или аз лично мълча, ако нямам какво да кажа по конкретния въпрос.

Ванинче, ти пък си ни едно от най-мислените момичета в темата, нещо хормоните сега ти играят лоша шега ми се чини Hug
Не, Джули. Не беше моя син. Мисля че се сещам за кой случай говориш, но беше друг син, пак третокласник..... ама пусто, бяга ми ника на майка му.

BirdsFlu, допада ми предложението ти Hug

Общи условия

Активация на акаунт