Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 426
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 840
За мустака ще ви кажа под секрет един пиниз - горене със запалка. Знам, знам, изглежда като средновековен начин за мъчение на невинни души, но действа. Растат по малко, не "избуяват" Laughing Wink като след други методи. Значи - вземате една запалка, затваряте едното око с ръка, че да не отидат миглите ведно с веждите и действате, после повтаряте с другото око и сте готови. Разбира се не държите огъня все едно пърлите прасе, макар миризмата от изгорените косъмчета да наподобява.  Laughing Само прещраквате със запалката над горната устна на равни интервали, колкото да опърлите окосмението, а не да си изгорите устната барабар с носа.  Stop Laughing Не знам дали ме разбрахте, че обяснението ми беше мама мия, ама не знам как по образно да ви го представя. Изпитан е метода, имах колежка, която така си обезкосмяваше дори ръцете. После с едно памуче с мазен крем почиствате горната устна и воала, нема мустак, нема косъм, нема червено, няма нищо. Peace Laughing ПП Горното е съвсем сериозно, не е шега. Peace

# 841
Само това ми остана - да започна и да се пърля, като коледно прасе  hahaha  Joy  Joy  Joy
Извинявай, ама си го представих цветно (и ароматно)  Crazy

# 842
За покривки изобщо не мога да помогна Simple Smile Аз карам с тъкани от прабаба ми или истински лен. Имам домашни и за гости Simple Smile Тия с петната са домашните Simple Smile

Ти сега не го направи изречението във форма на въпрос, но да ти кажа как да си изкараш петната. Вземи турския гел TEST. Намажи мазните петна и остави накиснато. Переш и са като нови. Инджой, джанъм!

# 843
ПП Горното е съвсем сериозно, не е шега. Peace

Crossing Arms нЕма начин. Дори ако трябва да тръгна като един същи Филип Тотю, огън до кожичката ми - не!

# 844
 Laughing Laughing Laughing
Ееее, аз не карам никой насила, бе момичета. Само споделих, пък кой както си реши. Методи най различни, всеки си избира според предпочитанията. А и не може да не признаете, че най малкото поне ви усмихнах с този обезкосмителен метод, извън "ужаса" Wink, който предизвика същия. Laughing

ПП ОЩЕ ВЕДНЪЖ, БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ЗА ПОДКРЕПАТА.

# 845
  • Варна
Фафле, ами ако огънят плъзне по космИте, подаващи се от носа? А? А?  Joy

# 846
Аааа, не, смея се с глас.  Joy

Простете Фафла, но този метод не е за мен. И без тоя съм разсеяна. Представям си как ми пламтят всички косМи - вежди, мигли, косми в носа, ушите - сущински змей  Joy

Всичко е под контрол при мен с мустаките. Намазах, утихна, абе тужур!

Обаче баща ми днес решил да спира водата да слагал някъде калчища и то се закучи ремонта. А аз се боядисах и трябваше да си измия косата. Той се ядоса, че не е свършил, но ми пусна водата и каза, че Господ си знаел работата, че е създал жените "втора ръка хора" /от къде е заключил това не знам/, щото постоянно вършели глупости и ако бил оставил светът на тях, щял да се затрие.
И накрая котката го отнесе, че е женска - и тоя урод, вика, цял ден ходи след мене и ми мяуче на главата  Joy Ама тя верно е като залепена за него.

Баба ми, баба Лили и бебето пият кафе. Всеки ден трите по това време. Мънчечкото куса компот. В момента ги чувам да обсъжда важните женски работи - Дочка умрела, Данчо си купил прасе, Сашо на Тинка не бил на Весо на четиресе  Crazy

Аз се лакирам.
 Mr. Green Цел филм сме!

# 847
  • София
 Joy Joy Joy Joy  А нема такъв смях,ще умра.Как ти ги ражда главата  Нино.

# 848
  • Euskal Herria
Оох, такава смехотерапия ми правите днес. А все още ме боли, когато се смея. Но пък настроението ми е добро. Четох тук, после във фейсбук попаднах на една снимка. Добре, че не бях отпила от кафето. Щеше да пие и целия лаптоп, няма такъв смях. Тъкмо се поуспокоих, отварям темата - хайде пак отново хилене.

# 849
  • София
Идеално,че ми писна от намусени и бутащи се хора,дет само мрънкат и си дуднат под носа как някой ги е преебал и трябва на теб да си го изкарат.А между другото някой да знае кога ще превеждат пенсиите тоз месец newsm78

# 850
А между другото някой да знае кога ще превеждат пенсиите тоз месец newsm78

На 08.12. са банковите преводи. Графиците в пощата също започват от 08.12.2014.

ОТТУК

# 851
  • София
Тен кю со мач Hug,че се притеснех да ме не забравят.Септември още на 5 число ги пуснаха,затуй таях надежда.Благодаря.

# 852
  • София
Нино, страшна идилия сте.  Joy С бабките малко като в турски сериал.
Като малка много обичах да си полегна на кушетката в кухнята и да слушам докато баба ми си приказва с някоя приятелка. Уж подремвам, а едното ми ухо като антена улавя всичко казано. И ми е смешно, че понякога говореха с недомлъвки, но аз разбирах всичко. И после изпявах по нещо на дядо ми, а той се хилеше ехидно на женските клюки.

# 853
E, същата работа и аз. Но преди в компанията беше и дядо ми. Внасяше много душа в компанията. Тримата бяха неразделни, сега баба ми и Лилето останаха. Това са повече от 25 години. И аз си лежах на едно диванче и ги слушах, понякога подремвах. Едно към едно.
Те нали си ходят сутрин на кафе една тумба бабички, около12-14 и после тия моите двете си обсъждат насаме. Не с лошо, щото групата е задружна, но обсъждат информацията, която е постъпила  Mr. Green  Иначе като питам баба ми какво си говорят, тя казва - обменяме по некоя, ама и малко ...мръсотии  Joy

# 854
  • Пловдив
За покривки изобщо не мога да помогна Simple Smile Аз карам с тъкани от прабаба ми или истински лен. Имам домашни и за гости Simple Smile Тия с петната са домашните Simple Smile

Ти сега не го направи изречението във форма на въпрос, но да ти кажа как да си изкараш петната. Вземи турския гел TEST. Намажи мазните петна и остави накиснато. Переш и са като нови. Инджой, джанъм!
Ае чак пък толкоз усилия Simple Smile То моите хора така мажат, че трябва да намажа цялата покривка с плътен слой Simple Smile А тия за гости са ми хубави и чисти, там успявам да изкарам петната.

Общи условия

Активация на акаунт