Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 424
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Ако тази те устройва, мога да ви я подаря. Не е принцеска, но е бяла  Simple Smile
Силве, разкошно ти е момиченцето Heart Eyes И роклята е прекрасна и съвсем ме устройва. Само че нямам никакво време, в понеделник жива-умряла трябва да я доставя в градината Confused Така че по спешност ще търся утре или в неделя да купя нещо.
Благодаря за идеите за Carnivalkids и H&M!

Нино, все забравям да ти благодаря за препоръчаната клиника с детски зъболекари! Утре пак ще ходим с малката при тях.... за последно за момента.

Ей, с тези покривки.... още малко като ви почета по темата и ще взема да се навия и аз да си купя и пак да се храним върху покривка. Не сме ползвали подобно нещо от както големият като беше на година и малко дръпна една и събори всякаква посуда и манджурляци на земята. Може би е време да се тестваме отново

# 856
Силве, много ти е хубаво детето.
Много се смея с вас днес.

# 857
Onna-bugeisha, ей, така ми стана приятно! Браво, че сте си свършили работа със зъболекарите.
Иначе в карнивал кидс има много хубави неща. Точно от там взехме една чудесна рокля на Кристина за края на детската градина. Виж им в сайта обаче и се обади предварително. Защото оня ден ходих да купя на бебето едни дънки, от намалените и ми казаха, че са прибрани и май само онлайн се продават. Направо си разгледай нещата и им се обади преди това.
Аз ще ходя тия дни до там да взема на голямата диадема на цветя. Оня ден взех две, че дядо Коледа щял да ходи и в училището, но като я подпитах и се оказа, че искала цялата диадема да с малки цветчета, а дядо Коледа е взел две диадеми с по едно голямо отстрани.

# 858
  • Пловдив
Оф, нищо не съм готвила за вечеря. Просто не мога да измисля какво. Ако го измисля до час ще е сготвено.

# 859
Зелен фасул с пилешко. Ние това ядохме.

# 860
  • София
Янтра, смятам, че твоите мъже ще се разнообразят страхотно, ако НЕ сготвиш  Mr. Green, а ние ще се разнообразим с описанието на реакциите им.

# 861
обменяме по некоя, ама и малко ...мръсотии  Joy

Ох, майка ми веднъж беше уловила баба ми и баба Цура да говорили срамотии. После баба се оправдавала, ама аз само я слушах Цура бе и й виках как не те е срам, мари! Много обичах и аз да ги слушам бабите, особено една баба Вълкана, голяма хумористичка беше.
Между другото, същата тази баба Цура много се обичаха с мъжа й Найден. Ама той повече я обичаше, тя сама си го е казвала. Той все и викаше на галено, на мило Цвете, тя тройна на него, ама ако можеше на ръце щеше да я носи. И беше твърдо решил да я кани в ''Море от любов''. Колко години се минаха, още не може да си прежали неговата Цвета.

# 862
Оф, нищо не съм готвила за вечеря. Просто не мога да измисля какво. Ако го измисля до час ще е сготвено.
9 литра пилешка супа. Wink

# 863
  • Пловдив
Като НЕ сготвя ядем омлет, пържени яйца на очи, бъркани или по панагюрски. Ама имам само 10 яйца и ако не готвя трябва да ида да купя яйца Simple Smile

9 литра пилешка супа. Wink
Че колко са 9 литра Simple Smile

# 864
  • София
Гювеч, Янтра.... Аз това направих вчера. И днес ще имат от него за ядене.
Не ви се похвалих какви разкошни портокалови бисквити направих също така. Голямото момче трябваше да носи в училище нещо направено с портокали.... някаква викторина имат вече 2-ри месец тече... та чудни ми се получиха бисквитките. Мъжът ми ги изпрати със сълзи на очи. Laughing

П.П. Абе някой има ли моят проблем със форума: като отворя тема, в която има повечко нови отговори и не ми я отваря до където съм стигнала, ами 2-3-4 поста по-надолу. И ако не се върна специално да погледна нагоре, ги пропускам. Thinking От вчера започна да ми прави така.

# 865
Бързо напиши рецептата, че отивам да приспивам детето, че да я прочета и осмисля, щото скоро няма да сядам май на компа. А да не я изпусна. Обичам всичко с портокали. И портокали.

# 866
  • София
Оnna, и при мен се случва това с постовете, нямам идея защо.

# 867
  • София
На мен отдавна така ми ги отваря и ровя да погледан да припомня до къде съм чела.Аз мислех,че е нормално. newsm78

# 868
  • София
http://www.mycookingbookblog.com/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BE% … 0%B8%D1%82%D0%B8/ заповядай Нино.
Обаче препоръчвам да добавиш 2-3 с.л. портокалов сок вместо само 1. Мъничко сухо ми дойде тестото и бисквитките ми станахо по-рошавки отстрани, а не така гладки. Но пак си бяха много вкусни.

# 869
Аз изпекох блатове за 4 френски селски торти. Двете са ми за утре. Другите мисля да ги замразя за някой друг път.

Общи условия

Активация на акаунт