Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 442
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 825
  • Бургас
Мам4е,благодаря от сърце! Grinning
Наистина много топъл аватар имаш.

Нино,само с мазно можеш да махнеш колата и салфетката.

# 826
Като говорите за реклами, давайте линкове за хората, които не гледат телевизия  Praynig Джъмбо и Мамасита в едно изречение, заинтригувахте ме  Mr. Green
Не мога да намеря рекламата, но това е песента от нея

# 827
Рекламата и аз не я откривам, само песента. Може да не е качена...знам ли. newsm78

# 828
  • Once there was a Hushpuppy...
Някой пита за покривкакоято не задържа петна - Белинда ли
Аз имам такава много хубава, но не помня на Дитекс ли беше или на Панагюрище.
Сигурно има магазин на Панагюрище в центъра Peace

# 829
А, Нино, аз искам да е "принцеска", но не баш карнавална, а някаква която да може да си я носи и друг път. Амън от купуването на разни неща, които се обличат по 1 път по повод и после - край.
Начи, търся красива рокля в преобладаващо бяло (може да има и някакави по-дребни шаренийки по нея)
Ако тази те устройва, мога да ви я подаря. Не е принцеска, но е бяла  Simple Smile
Скрит текст:

# 830
Аз имам едни покривки от Джъмбо - чисто кафяви, еднакви, взех си две за кухнята - бетон. По 12 кинта всяка. Преди повече от 3 години и са подложени на голяма експлоатация.
Даже сега ако още ги има ще си взема още две. Не задържат петна.

# 831
O, аз имам и тъмнокафява от Джъмбо и тя е много хубава.

# 832
Искам да кажа, че в малката се прокрадва доза кифленско поведение. Хленчи за щяло и нещяло, а за капак снощи реши, че ще сложи розовата си диадемка на главата на баща си и при всеки негов опит да я свали, се почваше пищене и истерии. И човекът стоя с диадемка по време на вечеря, почти докато не дойде време за лягане. Като я махне - горки сълзи, а като кандише да си я сложи пак, един хитър поглед и едно ехидно ''ке-ке-ке''. Де да видим.

Чудна кукла е Силвината щерка, че и гимнастичка, с грацилна красота.

# 833
Силвия, много красиво момиченце Heart Eyes

# 834
  • София
Сигурно има магазин на Панагюрище в центъра Peace
Има и в моловета - PNG.   Wink

Силвия, много красиво момиченце имаш.  Heart Eyes

И аз искам нова покривка за празниците. Имам път към Джъмбо, така че ще огледам покривките там. То пък масата ни е овална...

Джуличке, не мога да спра да се хиля.  hahaha Дъщеря ми пък прави безумни прически на майка ми. И като капак й вика, че е Фифи перото.  Mr. Green  

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 13:23 от tonkabonka

# 835
Аз имам снимки на покривката, ама само с храна на нея, иначе бих показала. Тони, ще ти пусна на ЛС, може ли като идеш до Джъмбо и ако ти е удобно да погледнеш дали има такива и да ми кажеш? Само ако не забравиш, разбира се.

Иначе вчера отскочих пак до Ринг Мол и вече ми харесва доста. Пооправен е и детският лунапарк изглежда много сладко. Даже планувам да взема другата седмица голямата на обяд и да я заведа докато не е лудница.

Ходих и в един магазин, гръцки, за домашни потреби и текстил, ами има чудни неща, ама еееее  Crossing Arms егати цените. Имаше страхотни кутии за сладки, че ми трябват - метални, коледни във форма на сърце, но 37 лева. Пфууууууууууу.

# 836
В Айко бяха пуснали кутии за сладки, всякакви форми, бяха по 7-9 лева. Но това преди повече от месец.

# 837
  • София
Нино, ходенето в Джъмбо ми е планирано чак за 14-ти декември.  Crazy (Тогава дъщеря ми има генерална репетиция преди концерта и ще използваме времето да отидем с мъжа ми да донакупим подаръците й.)

# 838
Съпругът ми постоянно пътува до Италия. Преди един Великден ми се обади, че в един магазин има Коледни панетони намалени на 1 Евро, и са в метални кутии. Казах му да купи поне 20. Той купил 30  Simple Smile На влизане в Сърбия му отворили един, видели че има пакетче с пудра захар, и сигурно са решили, че са заловили мастит наркоплас-ор. Бяха му взели и отворили всичките пакетчета със захар.
Кутиите бяха 2 вида, едните такива
Скрит текст:
, а другите като за кекс. Всички приятелки намазаха.

# 839
  • Варна
Абе, belinda, що не каза и че след като се оскубят мустаците не се трие със салфетка? Сега освен червено, имам и залепнали парчета салфетка там  #Cussing out

Joy Joy Joy Извинявай, това ме разсмя! Представям си как ще се явиш довечера - със залепнала салфетка.

Общи условия

Активация на акаунт