Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 443
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Тонка, за колко време горе-долу ти пристигат нещата от сайта? Много ме сърбят ръцете да напоръчам няколко неща Blush
Онче, средно за 3 седмици. Имай предвид, че както има боклуци, така има и много качествени неща. Важното е на ги нацелиш.  Grinning

# 796
  • югозапад, под "Марков камък"
Искам да кажа "Здрасти" ! Не се ядосвайте за глупости  Hug

# 797
И аз най-накрая реших въпроса с подаръците.
На голямата ще вземем мр3 или 4-ка. Мисля ще се зарадва. Постоянно слушалките са ѝ в ушите, а паметта на телефона не е много голяма.
На малката таблет. Нейния се счупи. Беше взиман от нашите от Метро, около 100 лв преди две години. Това устройство издържа нечуван тормоз - и откъм игри, и откъм изпускания  Laughing Та пак ще е нещо такова непретенциозно.

# 798
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро Hug

ето тази статия ми излезе за въшките, някоя майка писа тук по-рано....
http://www.novini.bg/news/253280-%D0%BC%D0%BE%D0%BD-%D1%81%D0%B8 … %D1%82%D0%B0.html

Много ме догнуся... Rolling Eyes дали защото на снимката под статията е такава огромна въшката Mr. Green

# 799
Малката се излюпи преди малко, изпи си млякото и я доведох в хола, където има най-много коледна украса и сега само се възхищава - Аууууу, деди Кольо*, деди Кольо!  Joy

* дядо Коледа!

# 800
  • София
Ха, добрутро на "новината". Епидемията от въшки е поне от една година, те сега се сетили да алармират! В нашия район /дори не казвам квартал, защото обхваща няколко квартала/ бяха свършили препаратите по аптеките по едно време! Повечето момченца са подстригани като американски морски пехотинци, а през вратата в градините се минава само през ръцете на мед. сестра и пак няма отърване!

Инак си е гнусно, да. Аз само като пиша за това и почва да ме сърби главата Sick

А и не било на пари, язък!

Нямам търпение да си тръгвам днес, вкъщи много работа ме чака. Торта ще правя, постни бонбони някакви трябва да измисля, утре детско парти, голямо парти, въобще тридневни празници за Негово Величество Никола Laughing

Искам хубава нова покривка. Установих, че вкъщи няма останало нещо нелекедьосано Crazy По възможност да е от тези, които не задържат петна. Някой от центъра да се включи с препоръка за магазин? Да скокна в обедната почивка. Моля, помогнете, за таблета се оказахте супер ефективни  Simple Smile

# 801
  • Пловдив
За покривки изобщо не мога да помогна Simple Smile Аз карам с тъкани от прабаба ми или истински лен. Имам домашни и за гости Simple Smile Тия с петната са домашните Simple Smile

В детската градина има варицела (всички групи без една), скарлатина (засега едно дете) и въшки  Mr. Green  Като видях табелките по таблата ми стана лошо  Mr. Green

# 802
  • Euskal Herria
Дано последния работен ден от седмицата да не ви е много натоварен! Тук утре и в понеделник са празници и са почивни дни. Което значи, че довечера трябва да се напазарува и лудницата ще е пълна.

На 5 декември имен ден празнуват всички, които носят името: Сава (означава - неволя), Савка, Светослав, Светослава, Славчо, Слави, Съби, Славян, Славяна.

Честит празник на всички именици! 

# 803
За въшките бях чела преди години във форума, че профилактично се добавя капка лавандулово и розмариново масло в шампоана. Ще взема да добавям, че ужас, никак не ми се хващат. Абе откъде въшки!!!

# 804
За темата по принцип - чета я, чувствам се уютно в нея. Понякога пиша неща, които оформям като въпрос, и се радвам на отговорите. Друг път просто искам да "изокам" нещо, някаква виртуална въздишка, която е най-добре да бъде подмината  Crazy
Така реагирам и на чуждите постове - когато получа вътрешен импулс да отговоря, или мога да бъда полезна със съвет, отговарям. Понякога следя нечия история с интерес, но не я коментирам. Волна програма. Иска да каже нещо човек, казва. Като на мегданя. Тоз се провиква оттук, онзи оттам, трети си говори сам...  Hug
Много ми хареса обяснението ти, BirdsFlu! Peace
Точно така я възприемам и аз. Влизам, пиша нещо и излизам. Понякога давам съвет, друг път просто поздравявам, стискам палци, пожелавам късмет и т.н. според написаното преди мен.
Но пишещите тук са много и не винаги могат да се споменават поименно.

Фафличке, съжалявам за загубата на баща ти.  Hug  Нека почива в мир.

Днес е св. Сава(Савинден).
Честито на имениците!
В темата специално се сещам за една от тях.
Славе, да ти е живо и здраво името и само с добро да се споменава! Хубав празник!  bouquet

# 805
  • В Космоса
Честито на имениците!  bouquet

И аз се нареждам за съвет за покривка. Crazy

# 806
  • София
В детската градина има варицела (всички групи без една), скарлатина (засега едно дете) и въшки  Mr. Green  Като видях табелките по таблата ми стана лошо  Mr. Green
Какво ми ти лошо, ако видя тия известия в нашата градина, директно връчвам дъщерята на баба й. Аман от болести, че и предпразнично. (Скарлатината и въшките ме ужасяват почти еднакво.)

# 807
Имам две покривки, които се води, че не задържат петна. И двете след първото ползване станаха неизползваеми, защото се оказа, че не само че задържат, ами и не пускат петната. А не се беше случило да разливаме нещо, та останах в потрес откъде толкова петна се появиха.

# 808
Никога не съм боледувала от скарлатина, но при едни стандартни изследвания се оказа, че съм носител на бетахемолитичен стрептокок, ей тъй - съвсем безсимптомно.

# 809
Абе, belinda, що не каза и че след като се оскубят мустаците не се трие със салфетка? Сега освен червено, имам и залепнали парчета салфетка там  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт