Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 445
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 780
Onna-bugeisha, сигурно има в Джъмбо. Или може да провериш в карнавални костюми под наем.

Ето един сайт, но са скъпи за мен, но виж като пример. Поне са хубаво изработени.

http://www.carnivalforyou.com/products.php?lang=bg&tid=4& … p;rent=&attr=

belinda  smile3515  що не каза по-рано!

# 781
  • София
А, Нино, аз искам да е "принцеска", но не баш карнавална, а някаква която да може да си я носи и друг път. Амън от купуването на разни неща, които се обличат по 1 път по повод и после - край.
Начи, търся красива рокля в преобладаващо бяло (може да има и някакави по-дребни шаренийки по нея)

# 782
Добро утро!
Онна, аз бих дала същата химикалка на момичето и бих казала на детето си, че, ако не е сигурен, по-добре да няма сръдни и обвинения.

# 783
  • Луната ни пази
Добро утро!
Сюрпризираха ме, че моята девойка ще бъде и Снежанка на Коледното тържество.... Сега трябва да търся бяла принцеска рокля. Да сте виждали такива някъде? За 4-5 годишно.
carnivalkids.com
Имат магазин и в Мол Сердика център. В сайта отиди на лятната колекция на рокли. Има и намаления.  Peace

# 784
А, Нино, аз искам да е "принцеска", но не баш карнавална, а някаква която да може да си я носи и друг път. Амън от купуването на разни неща, които се обличат по 1 път по повод и после - край.
Начи, търся красива рокля в преобладаващо бяло (може да има и някакави по-дребни шаренийки по нея)

Ето:

Скрит текст:

Поръчваш я в бяло и е готова - за сватби, принцеси, снежанки. Ама - 68 кинта.

# 785
Добро утро, момичета, благодаря ви за милите думи!

# 786
  • София
Sunny29, нещо подобно направих. Младежът взе друга химикалка, която да подари на момичето в знак на приятелство. А иначе, сигурен бил, че не е взел нейната.... то пък е и съвсем безсмислено, все пак има цяла купчина точно същите  Confused
Shagya, мерси, ще отида да ги разгледам на живо Hug

А от aliexpress някой поръчвал ли е рокли? Ей такава например би ми свършила работа. Но е подозрително евтина и се притеснявам, че няма да успее да пристигне навреме. Rolling Eyes

# 787
Onna, добро решение. За една химикалка наистина няма смисъл да се карат.

# 788
  • Варна
А от aliexpress някой поръчвал ли е рокли? Ей такава например би ми свършила работа. Но е подозрително евтина и се притеснявам, че няма да успее да пристигне навреме. Rolling Eyes
От срещаните коментари за този сайт е голям риск какво всъщност ще дойде и много често няма голяма прилика със снимката. Криви шевове, висящи конци и други такива.
Мисля, че няма да пристигне навреме. Нещо като месец помня.

# 789
Добро утро! Петък е!  Heart Eyes

Onna-bugeisha , не разбрах за колко голямо момиченце търсиш рокля. Иначе предлагам и аз този сайт http://carnivalkids.com/momiche/zima/roklia.html Дрешките им са много хубави и качествени.
Разгледай и летните рокли. Има подобни на това, което търсиш.

А рокличката, която показваш също е прекрасна! Не съм поръчвала от там.

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 09:07 от utro77

# 790
  • София
Добро утро!

Понеже снощи отсъствах и нямаше как да отреагирам. Не е само Белинда "виновна" за сърденето на Мър Мяу. Като се подхвана приказката за работата на Мър, аз бях тази, която написа, че като видя нейн пост, инстинктивно очаквам да се оплаче от нещо в работата си. Сега, за мое нещастие, тя го е изтълкувала по някакъв нейн си начин, от който оставам изумена. Нито съм искала да я обидя, то и как да стане като тя отлично знае, че много я харесвам и неведнъж съм й го казвала. Единствено исках да отбележа същото, което вече е казала Белинда, и няма смисъл да преповтарям.
Мър Мяу, извинявам се, че без да искам, абсолютно неумишлено, съм те засегнала.  Hug Не очаквах, че ще се получи подобно недоразумение.

Мире, ако беше в София, щях с удоволствие да ти услужа с една от принцеските рокли на Кати.  Peace

Онна, и трите рокли на Кати от "Замръзналото кралство" съм ги купила от Али-то и съм много доволна. И трите са по около 20-ина лв. Ти гледай рейтингът на търговеца и най-вече чети внимателно коментарите за всяко нещо, което си харесала. В повечето случаи, ако оставиш негативен коментар, търговецът почва да ти се моли да го оправиш, като щял да те компенсира по някакъв начин. Аз на такива молби не се връзвам, защото обекнивността и реалната оценка заминават по дяволите и така други хора ще се излъжат да купят нещо, което не съответства на описанието.

От Карнивал Кидс поръчвам редовно. Дъщеря ми има купища рокли от там. Нямам лоша покупка. И винаги ги купувам през зимата, за да ползвам намалението, защото повечето рокли не са евтини.

# 791
Карнавални костюми и рокли има във втора употреба Мания.

# 792
Аз пък костюми за тържества категорично не осигурявам и смятам, че е безобразие родителите да се ангажират с търсенето и купуването на всевъзможни костюми. Да си гледат работата учителките в детските градини или да осигурят те костюми за цялата група, като толкова много държат на клоунадата.

# 793
  • София
Добро утро!
Сюрпризираха ме, че моята девойка ще бъде и Снежанка на Коледното тържество.... Сега трябва да търся бяла принцеска рокля. Да сте виждали такива някъде? За 4-5 годишно.

Вчера ходих в Н§М да купя балетна рокля на щерката, че нейната й умаля и взех една бяла с дълъг ръкав и Бамби щампа отпред. 25 лв е, но при нас ще се носи всяка седмица по два пъти за балета, така че ми е ОК.
Прилича на принцеска рокля обаче, според дъщеря ми, а тя е експерт в тия неща, да стане принцеса й е мечтата (споделена една вечер с театрална въздишка - само за това си мечтая, да стана принцеса   smile3544)

# 794
  • София
25 лв. идеално ме устройва като цена. Благодаря, Бърди!

Тонка, за колко време горе-долу ти пристигат нещата от сайта? Много ме сърбят ръцете да напоръчам няколко неща Blush

Общи условия

Активация на акаунт