Искам да кажа ... (13)_01.12-07.12

• 47 446
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 765
  • В Космоса
Онлайн в продавалника. Peace

# 766
  • Бургас
Жаки, изрових две стикита. Ако ги искаш - твои са.

# 767
# 768
И аз имам 2 стикита  Simple Smile С удоволствие ти ги пращам ,Жаки!
Тъжно и тежко да загубиш любимо същество,но това е  животът и трябва да намерим сили да продължим.Аз пък за 10 години загубих брат ми ,двете ми баби  и леля ,която ми беше като майка.Но някак си съумях да се съхраня и да живея заради живите.Много сила и кураж на всички ви  Hug

И да ,малката пак е болна.А преди да тръгне на ясла и сопол не е имала.Калена е,хапва разнообразно,обича плодове ,давам витамин Ц...Е в чудо се хващам вече  ooooh! Ще я оставя вкъщи за месец поне.

# 769
Акаша, виж това за базара, за който тиобещах повече информация:
 http://www.peika.bg/Godishen_blagotvoritelen_bazar_na_mezhdunaro … _l.e_i.83893.html

# 770

Току що ги поръчах, благодаря, момичета:)
July, утре една колежка ще и донесе 5, докато дойдат китайските:)

# 771
  • В Космоса
Благодаря, Нинчо! Hug Ще си взема душ и ще разгледам. Peace

# 772
  • Euskal Herria
Божеее, добре, че ме светнахте какво е това "стики"  Joy.  Такова ми даваха в Лидл на касата, като пазарувах. В началото не разбрах какво е това пакетче, мислех, че вътре има я бонбон, я дъвка. А пък то...  Joy  Малко съм голяма да си играя с тях вече.

# 773
  • Луната ни пази
Божеее, добре, че ме светнахте какво е това "стики"  Joy.  Такова ми даваха в Лидл на касата, като пазарувах. В началото не разбрах какво е това пакетче, мислех, че вътре има я бонбон, я дъвка. А пък то...  Joy  Малко съм голяма да си играя с тях вече.
Пращай ги на Жаки, да играе малката с тях Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 774
Относно другото, голяма част от постовете ми са монолози тук.
Ще ползвам случая да ти кажа, че си ми една от най-приятните участнички в темата и като ти видя ника, винаги чета какво си писала. За неотговарянето е някакво измамно усещане, просто не може на всичко да се отговори, пишем доста хора, понякога отварям темата и има над 100 нови отговора. Често хващаме случайни мнения или пък тези, на които може да дадем адекватен отговор.
Написах още неща, но размислих и си оставям само тази част от мнението, че не се знае кой злорад вампир чака да му се подхвърли кокал, който да захапе в подходящ момент. Твърде лични неща просто не бива да се споделят тук, макар понякога изкушението да е голямо. Затова ще продължавам да разказвам (най-вече) заради себе си забавната част от живота.

# 775
  • В Космоса
Янечек, толкова да ме зарадва в този късен час!  Hug 
Аз също с интерес чета твоите мнения винаги! Heart Eyes

До сега надписвах коледни картички, заболя ме ръката.

Хайде лека нощ, че пак окъснях...

# 776
Да кажа и аз за таблета. Взехме на сина ми без да е искал - сестра ми ме убеди колко е изгодна офертата, а тя беше таблет Леново с 3g от новогодишната промоция на мтел миналата година. Супер удобен е, вече даже се караме с детето за него, че все я той, я аз аме издумкали батерията и трябва да се чака зареждането. Виждам, че ми се ядосва и ми казва, че е негов подарък и казах на мъжа ми, че искам дядо Коледа да ми донесе таблет и на мен Simple Smile

# 777
Добро утро и бонджорно бамбини!
Признавам, че като изпусна голяма част от една тема и понякога не чета назад. Има тъги, забелязвам на последната страница - нека са по-малко и болките да минават, нека има радост повече.
Днес е денят на партито. Вълнувам се. Реших, че няма да се маскирам. Абе, айде, ще ида по-мигли и ще пърхам с тях. Рокля, високи обувки, прическа, лек грим и парфюм. Толкоз.
Имам още няколко задачи днес, но първо отивам да си оскубя мустаците  Flutter

# 778
  • София
Добро утро!
Сюрпризираха ме, че моята девойка ще бъде и Снежанка на Коледното тържество.... Сега трябва да търся бяла принцеска рокля. Да сте виждали такива някъде? За 4-5 годишно.

# 779
  • София
Абе, Нинооо! Личи си, че нямаш опит с мустаци. Трябваше вчера. Днес ще ти седи зачервено знаеш ли до кое време? Не се скубят косми в дена на събитието, да знаеш от мен за друг път. Я ги обръсни Mr. Green

Много благодаря, че взехте така присърце въпросът ми за таблета. Ориентирах се горе-долу в ситуацията, което за технологично неграмотен човек като мен, е направо едно малко чудо.

Общи условия

Активация на акаунт