Отговори
# 435
а появяваше ли се кръвотечение (белезникаво течение) от това , Веси?
Аз помня, че като ме конизираха даже първия ден като вървях повечко и ми течеше повечко..

# 436
  • София
Не. Не ми се е случвало.

# 437
  • гр. София
Не е приятно, но не е болка за умиране. Усеща се като болезнен цикъл.
7-10 дни след това получаваш жълтеникаво зацапване. И първият месец без секс и басейни.

Аз нямах течения, само няколко часа след ДТК ме болеше като при цикъл и с това всичко приключи. Бяха ми изписани едни свещички, чието име не помня, но помня, че съставката беше хиалуронова киселина за по-бързо заздравяване. Беше важно да е в първите чисти дни след цикъл

# 438
Здравейте. Искам да попитам: имам час за колпоскопия, но ми се появиха гъбички. Ще може ли да се направи изследването?

# 439
  • Wolwedans
Здравейте. Искам да попитам: имам час за колпоскопия, но ми се появиха гъбички. Ще може ли да се направи изследването?
По-добре изчакай да се излекуваш. Гъбичките водят до увреждане и ерозия на повърхностния слой на епитела, покриващ влагалището и шийката на матката и могат да променят колпоскопския образ, особено в острата фаза.

# 440
  • Варна/Казанлък
Благодаря за отговорите,момичета  Hug
Надявам се да не ме боли много.След като мине всичко ще пиша как е минало.

# 441
Здравейте! Да попитам и аз отново някои неща - тъй като след един месец ми предстои LLETZ, се чудех дали и за него изискванията са същите като за биопсията - просто да не си в цикъл, без значение кой ден точно? На мен лекарите ми казаха, че няма значение кога, но за всеки случай Simple Smile Тъй като си записах часа близо 2 месеца преди процедурата, не знаех как точно ще ми се падне цикълът и сега като гледам, ще съм грубо 12-ти ден - т.е. може би малко преди овулация - надявам се да е ок Simple Smile И още един въпрос, от серията глупави - за след процедурата ясно, че около месец не трябва да се прави секс и т.н., а как стои въпросът преди процедурата - ясно, че няколко дни преди това няма да има такива неща, но по принцип, как да го кажа - може ли сексът да влоши ситуацията с измененията и т.н. (знам, че вероятно звуча абсурдно...)?  Rolling Eyes

# 442
С най- скорошна LLETZ процедура май съм аз...Казаха ми след цикъл, да не кървя.За секс преди това нищо споменато  Wink По- добре звънни и питай!

# 443
  • София
Хайде и аз с малко глупав въпрос - мина близо месец (2 февр.) след горене на раничка с ток, мина ми и последващия МЦ, имам записан час чак за 9 март за гинеколога... може ли обаче с мм да правим вече секс? newsm78

# 444
Само да добавя ако сте ходили при специалисти, чийто координати ги няма ,
не са посочени от мен на 1 страница, пишете ги за да ги добавя.  Peace Hug

# 445
  • София
Аз ходих при Иван Димитров. Преглежда в Люлин Мед и София Мед.
Мисля, че не е с онко-насоченост (съжалявам , ако не изразих правилно и има значение)
Доста дами изражда Simple Smile
Лично аз много съм доволна.

# 446
Ако имаш координати напиши ги, аз също ходя при АГ без онко насоченост  Peace

# 447
Може ли да добавите и моя лекар - Д-р Стефан Бузалов -Стара Загора.    Той ме и конизира ,голям специалист и преди всичко човек!  Ето координатите му Телефон за записване:

+ 359 42 644 100

# 448
Имам час за д-р Ганчева за 25 март. Размяна за друга дата?

# 449
Момичета, да ви помоля за мнение за моя резултат от последната ми цитонамазка.

Да спомена само, че съм раждала преди 8 години, през 02.2013 г. ми правиха LETZ поради дисплазия CIN 1, от тогава съм само II B, последната за моя радост е II A.

Но все пак да си кажете и вие мнението.

Резултат от цитологичен анализ: Хипоцелуларна проба: левкоцити, еритроцити, дегенеративни/реактивни промени в епителните клетки. За проследяване.
Адекватност на материала - Задоволителен, Наличие на клетки от трансформационните зона

Група по Папаниколау - PAP II A

Интерпретация на резултат - Не-неопластични находки - реактивни клетъчни промени свързани с * Възпаление (включва типично възстановяване)

Няма препоръки. Следваща намазка след 6 месеца.
Миналата година съм пускала всички високорискови типове HPV и съм отрицателна, както и микоплазма, уреаплазма и хламидия, стрептококи група Б също съм отрицателна.
Цитонамазката правя само в Геника.

Само да спомена , че в момента правим опити за второ.

Много Ви благодаря предварително за помощта.

Общи условия

Активация на акаунт