Отговори
# 225
# 226
  • гр.София
Здравейте кокичета Hug Hug Hug
Друго е на роден език newsm10

Кеии Hug newsm51sunny67 newsm51благодаря за труда
Ени хубави колажи
Тони Hug Гости Hug Свет Hug Лили Hug

# 227
Момичета,страхотни сте,благодаря Ви за преведения епизод  bouquet  bouquet  bouquet

# 228
Кейй,Съни,благодаря,че ни зарадвахте.

Последна редакция: нд, 14 дек 2014, 09:04 от ~Galina74~

# 229
  • гр.София

# 230
  • гр.София

# 231

МОМИЧЕТА ПРЕКРАСНИ,СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ!

Скрит текст:

# 232
Добър вечер мили момичета Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ЗЛАТНИ МОМИЧЕТА   Кeii   Hug  Sunny67   Hug

# 233
Добро утро Сладурки wavey wavey wavey wavey

много искам и аз да си имам един такъв чок татлъ дежурен по кухня в неделя ,че да си лежа на спокойствие и да си гледам  Парченцата  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 234
Тъй като гледам снощи всички сте забегнали при Парченцата  newsm53
то няма и как да е друго яче, защото всички се уверихме че сериала ще е Бомбата на сезона и щеше да бъде срамота да остане без бг. превод  bowuu bowuu

и затова аз искам още веднъж да Благодаря на Кеии и Съни за бг.превода на 1еп. Парченцата   newsm51 newsm51
 все си е друго да си го гледаме на нашенски нали smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

изгледах няколко пъти 1 еп. на турски , почти го научих наизуст,малко поназнайвам и турски , но за съжаление имаше някои дребни детайли,но от съществено значение , не ми се изясниха и затова си чаках бг. превода с нетърпение ... и след като я изгледах се замислих  newsm78
как заради една буквичка ,Гюрпънар и Гюлпънар се обърка живота на две невинни дечица и техните семейства, всички актьори играят на Мах, вече Кериман и Дилара ме качиха на метлата  Mr. Green
Джансу вече ми е любимка , много нежна и на визия и по душа, докато Хазал май баш бая проблеми ще си имаме с нея  newsm78  а за нашите сладури Гюлсерен и Джихан ,страхотни са Нургюл и Еркан ,то си им личеше де, че ще има химия още от времето на фрагманите за 1еп. ,силно се надявам заедно с тях и ние да изживеем една голяма ,истинска любов ....
направо нямам търпение да дойде понеделник 20.30ч.  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 235
  • Варна
Здравейте!

Светле  Hug Hug Hug

Така е, друго си е с БГ превод! С превода, първи епизод ми е по-интересен,
иначе на моменти ми беше муден.

За всички, които знаят Руски...

Добавен е 2 епизод с Руски субтитри -
от vk.com - може да се гледа и без да имате регистрация

Приятно гледане!

# 236

КЕИИ  Hug Heart Eyes мерси за еп. с руски субки ,ноооо
аз ще си чакам бг. превода  bowuu 

# 237
  • София
Снощи изгледах първи епизод, зарибих се, и изгледах и втори епизод за нула време.
Така че се записвам при вас. Flutter

Преди Нургюл не ми беше от любимките, но в последно време й давам шанс и тя въобще не ме разочарова - а тъкмо напротив. Wink

# 238
Привет wavey

Много се радвам , че се сформира преводачески екип за " парченцата", още веднъж благодаря  bouquet

Интересен и силен старт ,независимо , че бяхме гледали куп трейлъри и серията на турски и руски - струваше си чакането.
Отива й на Нургюл да играе борбена жена, а с Еркан са чудесна двойка на екран Peace
Не го бях гледала в друг филм, но ме впечатли с играта си - когато можеш да четеш в очите и на лицето чувствата на героя- това означава ,че актьора е АКТЬОР, а не манекен Heart Eyes
Нургюл си я знаем колко е добра и за това си я обичаме Hug

Ей , няма такова зло същество като зълвата #Cussing out горката Гюлсерен - не случи на мъж ,нито на зълва ooooh! мислех си ,че не случи и на дъщеря, но ... поне на този етап, малко се кротна Хазал Whistling не ми се мисли как би злоупотребила с положението си на "богаташка щерка" #Crazy ooooh!

Джансу е ангел, но за нещастие си има студена , пресметлива амбициозна майка, която само изисква, но не дарява и капка любов на дъщеря си.

Затова и Джихан беше толкова трогнат от всеотдайността и тревогата на Гюлсерен, когато намери дъщеря си...видя нагледно какво значи истинско майчинство Peace

И около семейството на Джихан има доста интриганти и зложелатели...никак няма да им е лесно и на Гюлсерен и на Джихан... предстоят ни бурни събития Mr. Green но ние любителите на турски сериали  вече сме свикнали Heart Eyes

не съм гледала още 2 серия , но ще чакам превода Hug

Приятен неделен ден Hug  bouquet

# 239
Привет, момичета, Свет Hug, Тони Hug, Ени Hug Веси Hug, Лилимс  Hug, радвам се, че отново се появихте, липсвахте, определено! Hug Heart Eyes Laughing  smile3521 smile3521 smile3521

Тинче  Praynig  Grinning, няма да съжаляваш, че си в тази тема, прекрасна е, настроение и внимание към всички цари тук! smile3521 smile3521 smile3521

За Кеии Hug Heart Eyes Grinning и Съни  Hug Heart Eyes Grinning, загрижени за всички ни:

Благодаря ви, мили момичета! newsm51 newsm51

Последна редакция: нд, 14 дек 2014, 15:48 от arpha

Общи условия

Активация на акаунт