Какъв тип виртуален сноб съм?

• 18 965
  • 378
  •   1
Отговори
# 345
  • в едно миланско село
Викаш-завой към тенджерите Simple Smile Обратно.

стига друг да се е занимавал с тях, да.   Wink
аз не мога да готвя и след това да се насладя на вечерята, вече са ми влезли всички аромати и губя възприятие  Rolling Eyes
демек, абсолютно неспособна съм ... ама нали не говорехме за мъже? Shocked
егати как объркахте снобарската тема  ooooh!

# 346
С парфюмите хич ме няма и мен, но познавам палто от естествен косъм. Особено ако е като лисицата на леля Mr. Green

Джой и моята племенница разпознава палтата от естествен косъм, още от малка. Като ми видя лисичето палто и вика - Яяяяя, палто от лисици и всичките умрели. Stop Laughing Joy

ПП Ей, сега ме изядоха природо/животно защитниците. Stop

# 347
С парфюмите хич ме няма и мен, но познавам палто от естествен косъм. Особено ако е като лисицата на леля Mr. Green
Разпознавам тези, които много ми харесват и такива, които мразя. От раз разпознавам евтини обувки и изкуствена кожа Mr. Green.

# 348
  • вятър в маслините, вятър над хребета
ПП Ей, сега ме изядоха природо/животно защитниците. Stop
Да не ти пука. Както казва една приятелка за шубата си с декорация от енот- "Той е щастлив с мен, аз го обичам и го милвам всеки ден" Laughing
(Коравосърдечно или не, животните са вече мъртви, дали ще откажа да ги нося- все едно. Нали така?)

# 349
Нее, Джо, не е така.  Laughing Ако откажеш да ги носиш, ще има за следващия, който иска да носи, и един енот няма да бъде убит, понеже все още има в наличност в склада. Ако пък всички откажат да ги носят, няма да има нито един убит енот, защото няма да има търсене, и огромни глутници от еноти ще завладеят света.  Laughing

Нямам нищо против хубавите кожи и месца от животни за човешка употреба (не ме давайте на природозащитниците!  newsm43), но да не си утешаваме съвестта с невалидна логика.  Mr. Green

# 350
А, Ники, аз не си я утешавам Laughing. Имам си такъв принцип- не нося кожа от диви животни, убивани само заради нея. Обувките ми са от телешка, единствената дреха с пухена яка- от заешка. Смятам, че е безкрайно лицемерно да ям месо, а пък да отказвам да нося кожа от домашни животни и да се пиша природолюбител.
А това, че някой носи яка от енот- няма да го соча с пръстче и да го наричам убиец. Мразя предраматизации всякакви Laughing.

# 351
  • София
Аз съм на твърдата позиция, че човекът е на върха на хранителната верига.
Уважавам безкрай личните предпочитания на останалите, но не разрешавам никой да се бърка в моите лични предпочитания.
И няма земна сила, която да ме откаже от кожите, с косъм и без косъм, и изобщо идеята да обуя обувка, която не е естествена кожа отвсякъде ме потриса.
Същото важи и за дрехите ми, изкуственяци не понасям и не нося, ако ще да са марка "извънземно".

Угризения и съвест в това отношение не ме терзаят.
На същия принцип трябва да изпитвам ужас и угризения на съвестта, че редовно избивам гризачи, насекоми и всякакви видове домашни инсекти. Примерно.

Въпросът е в баланса. както обикновено.

# 352
Аз съм на твърдата позиция, че човекът е на върха на хранителната верига.
Уважавам безкрай личните предпочитания на останалите, но не разрешавам никой да се бърка в моите лични предпочитания.
И няма земна сила, която да ме откаже от кожите, с косъм и без косъм, и изобщо идеята да обуя обувка, която не е естествена кожа отвсякъде ме потриса.
Същото важи и за дрехите ми, изкуственяци не понасям и не нося, ако ще да са марка "извънземно".

Угризения и съвест в това отношение не ме терзаят.
На същия принцип трябва да изпитвам ужас и угризения на съвестта, че редовно избивам гризачи, насекоми и всякакви видове домашни инсекти. Примерно.

Въпросът е в баланса. както обикновено.

Снобка, та дрънка.  Mr. Green
С изключение на кожените палта, яки, шапки, които ме потрисат, Embarassed с другото съм 1:1.

# 353
  • София
Ако бях мъж, да ми паднеш и като те увъртя с едни норки, окича с диаманти и с едни сандали на ток и тогава да видиш ти.

# 354
Хмм, като не и харесват, надали ще се трогне Laughing

# 355
Хмм, като не и харесват, надали ще се трогне Laughing

Културна особеност. Отдавна живея на място, където носенето на животински кожи е социално неприемливо. Имам яка от лисица от баба ми, носила съм я по-рано, но сега съм с "промит мозък" и не бих сложила кожа.

# 356
  • София
Дами, аз се шегувам. Simple Smile

# 357
Хмм, Софи, трудно ще ме накарат предразсъдъците на околните да спра да харесвам нещо. По-скоро естетически съм скарана с изцяло косматите дрехи- като декорация много ми харесва нещо пухкаво, но тия норки и самури, в които си като запътила се към руска шейна, просто не ме влекат.

# 358
  • град-държава
Няма такава културна особеност, заради която ще вляза в обувки, или ще нарамя чанти от изкуствена кожа. Crossing Arms

# 359
Много сте приятни за четене в тая тема  Laughing

Моето кожено палто се чудя какво да го правя,
от както тая мода умря, и то стои прибрано и забравено горкото.
Ако не беше толкоз скъпо, бих го подарила на една скъпа
приятелка рускиня.

Общи условия

Активация на акаунт