Какъв тип виртуален сноб съм?

• 19 085
  • 378
  •   1
Отговори
# 375
Попарката с мюсли хапнахте ли?
Аз не закусвам ,но у нас се носи миризмата на бекон ,яйца ,гъби и френски тост с масло Simple Smile

Преведено - смърди на пържено Sick

# 376
Попарката с мюсли хапнахте ли?
Аз не закусвам ,но у нас се носи миризмата на бекон ,яйца ,гъби и френски тост с масло Simple Smile

Преведено - смърди на пържено Sick

и я че изокам некой ден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ох, колко беше по-добре да четем за парфюми  Grinning
има ли емотикон с ветрило?  Mr. Green

от пържено, чесън и яхнии в не знам какви си тенджери качих поне половин килограм.

# 377
Аззи, ако го беше завела и на колене на прасе, кракът му нямаше да стъпи повече на Балканите Simple Smile))

Свекърва ми вчера 2 са заклали. Преструват се на селски хора, а се оказаха сноби - изхвърлят карантиите #2gunfire!! Занемях като ми каза!
Е, не, заболя ме сърцето. Буквално.

А мен, питаш ли ме? Гнусно им било да ядат това! Късно е да ги превъзпитам, та май ще трябва да им гостувам по това време, вместо лятото.

# 378
  • в едно миланско село
Сонатата тъкмо се беше зарадвала, и пак на готвене и тенджери се мина, нема спасение  Joy

обичам кожа, но не и космата  Rolling Eyes
кихам на поразия, пречи ми и ме гъделичка неприятно, същият проблем го имам с ангори и подобни, колкото и да ми харесват. кашмир и lana pettinata (съжалявам, но не знам на български как се казва това  Embarassed)

щото до парфюмите - много персонална работа си е. в последната година съм на градски транспорт и бога ми, и най-хубавият парфюм, ако тежък такъв, е убийствен в превозно средство. за имитациите да не отварям дума!   Sick
(а, и от (повечето) парфюми кихам  Mr. Green)

(очаквам да ми се секне писането в темата, щото никой истински сноб не би използвал градски транспорт  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт