Какъв тип виртуален сноб съм?

• 18 874
  • 378
  •   1
Отговори
# 360
пу-пу, какъв положителен развой на темата  Laughing

най-после /надявам се завинаги Twisted Evil/ да напуснахме пределите на кухнята, или ако ще се връщате пак да  дрънкате с тенджерите, минете, моля, на молекулярна Mr. Green

някой каза ли парфюми  Flutter

# 361
Обожавам кожи Heart Eyes
Родена съм за лукс Mr. Green

# 362
  • София
Аз не съм сигурна дали няма да ви разочаровам, но кожата не е демоде.
Точно обратното е.
Във вихъра на танца е.

# 363
Соево не соево, не готвиш ли само в Le Creuset, с един копър и някакво си мляко - No pasaran!

Аз ви казвам отдавна, че съм сноб! В какво мислиш, че готвя? Естествено в Le Creuset (сериозно, червенки са ми съдинките). Имам и Gordon Ramsey/Royal Daulton.  Laughing

Да не казвам за мойте съдинки, че ще ти съсипя репутацията на сноб Simple Smile

# 364
  • град-държава
Добре, че съществува Chloe, иначе отдавна щях да си ходя само по аромат от взет душ, откакто "моят" парфюм е трудно, почти невъзможно откриваем. Laughing
Колкото и снобски да звучи, не знам що за простаци са тези, които мислят парфюмите в последните години.

# 365
Изобщо не ми е важно да съм сноб, но имам голям проблем. Обичам шкембе, не обичам шкембе чорба. (Изобщо чорбаляците не са ми сред любимите ястия.)
Давайте рецепти, че ми се прияде. Еко-, био- и т.н. шкембе ще си осигуря. Алтернативи на шкембе чорбата търся.
Чувала съм за запечено шкембе с масло, ама не съм опитвала. Като дете много обичах по Гергьовден да ям сварени агнешки карантии - главно шкембето обирах. И се чудех какво толкова му харесват на мозъка.  Rolling Eyes

Вариш го до една степен преди да се разпадне, и го мяташ в тавичката на предварително загрята на 200 фурна с малко масло за 10-15 мин. Вадиш, поръсваш с червен пипер и ядеш на воля Simple Smile
Соли се малко преди да го извадиш от водата в кояо се вари.
Карантии всякакви, омари и расни други морски твари не!

# 366
Добре, че съществува Chloe, иначе отдавна щях да си ходя само по аромат от взет душ, откакто "моят" парфюм е трудно, почти невъзможно откриваем. Laughing
Колкото и снобски да звучи, не знам що за простаци са тези, които мислят парфюмите в последните години.
Аз съм склонна да ги оневиня тях, но обвинявам новите разпоредби, Преформулираха толкова красиви парфюми и ги направиха масовки.

А, дали са рецепта за шкембето. Тюх, а така щеше да пасва в пост за парфюми  Mr. Green

# 367
Софи, от любопитство с какви ботуши си в Канада? Аз си мисля, че ако не са подплатени с обърната???кожа не би моглo да се ходи из улиците.

Нещо такова имам наум. Сигурна съм, че има по-приятни варианти. Това е първият попаднал.

http://www.llbean.com/llb/shop/43281?productId=732934&attrVa … _crid=62960473280

Да подминем първата уплаха:

http://shop.nordstrom.com/s/born-muna-shearling-tall-boot/375983 … ab7a-001b2166c62d

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 17:54 от Серафима

# 368
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз не съм сигурна дали няма да ви разочаровам, но кожата не е демоде.
Точно обратното е.
Във вихъра на танца е.
Може, ама аз в поне половината модерни неща ще изглеждам меко казано нелепо, та предпочитам да карам на вътрешен усет. А той ми казва- кожите за Антония Петрова, за мен вълненко Crazy.

# 369
Аззи, ако го беше завела и на колене на прасе, кракът му нямаше да стъпи повече на Балканите Simple Smile))

Свекърва ми вчера 2 са заклали. Преструват се на селски хора, а се оказаха сноби - изхвърлят карантиите #2gunfire!! Занемях като ми каза!

# 370
Аззи, ако го беше завела и на колене на прасе, кракът му нямаше да стъпи повече на Балканите Simple Smile))

Свекърва ми вчера 2 са заклали. Преструват се на селски хора, а се оказаха сноби - изхвърлят карантиите #2gunfire!! Занемях като ми каза!
Е, не, заболя ме сърцето. Буквално.

# 371
  • град-държава

Е, не, заболя ме сърцето. Буквално.
Това просто удари всички сноби в земята и им демонстрира що за аматьори са.

# 372

Това просто удари всички сноби в земята и им демонстрира що за аматьори са.
Болезнен урок по снобария  Rolling Eyes

# 373
  • София
Е, аз ако носех всичко, което е модерно, нямаше да съм модерна и възхитително облечена жена, а поредното недоразумение.

# 374
някой каза ли парфюми  Flutter
Недей! Stop Няма отърване от това... Tired

Общи условия

Активация на акаунт