Какъв тип виртуален сноб съм?

• 18 874
  • 378
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Янтра, не си кой знае какъв Шерлок - не съм мъж. Просто не съм в час с тойзи Еверест на бебешките колички. Даже не съм ги чувАла. Явно никва снобка не съм и кво ли прая тука. И вилици за омари нямам.
Не мога да повярвам. Т'ва е екзистенциално познание. Какво е стоке.

# 211
Изобщо не ми е важно да съм сноб, но имам голям проблем. Обичам шкембе, не обичам шкембе чорба. (Изобщо чорбаляците не са ми сред любимите ястия.)
Давайте рецепти, че ми се прияде. Еко-, био- и т.н. шкембе ще си осигуря. Алтернативи на шкембе чорбата търся.
Чувала съм за запечено шкембе с масло, ама не съм опитвала. Като дете много обичах по Гергьовден да ям сварени агнешки карантии - главно шкембето обирах. И се чудех какво толкова му харесват на мозъка.  Rolling Eyes

# 212
Како, на фурна с доматено пюре и гъби, запечено обилно с кашкавал, задължително чесън!

# 213
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Янтра, не си кой знае какъв Шерлок - не съм мъж. Просто не съм в час с тойзи Еверест на бебешките колички. Даже не съм ги чувАла. Явно никва снобка не съм и кво ли прая тука. И вилици за омари нямам.
Не мога да повярвам. Т'ва е екзистенциално познание. Какво е стоке.

Е, някои пък не знаят какво е ономатопея, кво да се прави.

# 214
Како, на фурна с доматено пюре и гъби, запечено обилно с кашкавал, задължително чесън!

bouquet

# 215
На тези поне членският внос да се удвои.

# 216
  • София
Сийо, мари, как не си яла шкембенце с масло на фурна?

Разправяла ли съм ви за един хипер сноб холандец какво му се случи на родна територия?
Скоро се бях сетила за него от една друга тема. И сега по повод карантиите, които любя до забрава.

# 217
Бижу, на аватара е Мис Свят, аз съм само Мис Бг Мама, почти същото е, нали Crazy
Извинявай, как ще е същото?!  Crossing Arms Много повече е!

Еко-, био- и т.н. шкембе ще си осигуря.
Бутиково, Сийо, бу-ти-ко-во трябва да е! Mr. Green Joy

От снобария си купих това чанте, ама в лютеничаво червено и сега нямам толкова скъпа дреха, с която да го нося. Седи и прашасва откакто го купих... Tired

# 218
На тези поне членският внос да се удвои.

Що, мари, Серафимо, за един чесън ли ще ме гониш от клуба:))))

Бижу, аз си го мислех, ама рекох, че ще ме вземете за снобарка, ако го кажа:)))

# 219
svetal4o27, така като те гледам:
1. Нямаш още деца.
2. Имаш деца, но са големи. Нямаш още внуци.
3. Не четеш старателно във форума.

Вземи мен за пример - голямо дете, нямам внуци, но знам какво е Стокке, даже знам и че Трещерица бута такова, нищо че не чета в онази тема (за Стоккетата).  bowuu

Сийо, мари, как не си яла шкембенце с масло на фурна?

Не съм.  newsm78
Чревца на скара съм яла, ама... Спирам, докато не са ме погнали вегетата.  Crazy

# 220
Филия хаяб от лимец със сланина снобско или селско е, искам да съм наясно в коя редица да се наредя? Или да се разчекна, като умната и красива жаба:)))
Зависи прасето щастливо ли е било или не.
Ако щеш вярвай, но това ми е едно от любимите. А хлябът е квасен много ясно.

# 221
Бижу,

Поне да беше някаква марка, а сега трябва с етикета да ходиш поне малко завист да събереш. Жалко. Можеше да бъде Майбах. Бугати. Смях в залата.

Жаки, това за тези, които не знаят онази думичка. Ти поне шкембе ядеш. Нямаш място за страх според мен.

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 21:14 от Серафима

# 222
Филия хаяб от лимец със сланина снобско или селско е, искам да съм наясно в коя редица да се наредя? Или да се разчекна, като умната и красива жаба:)))
Зависи прасето щастливо ли е било или не.
Ако щеш вярвай, но това ми е едно от любимите. А хлябът е квасен много ясно.

Обичам сланина, печена или от каче със сол и праз! От малка я обичам, баба правеше. Ям тайно и с удоволствие:)) Всички такива субпродукти обичам. Шкембе само на фурна. Всичко с чесън. Гоня грипа...и ухажорите:)))

# 223
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
svetal4o27, така като те гледам:
1. Нямаш още деца.
2. Имаш деца, но са големи. Нямаш още внуци.
3. Не четеш старателно във форума.

Второто до половината и най-вече третото.
Не четях, вярно е. Ама сега се зачетох и ми стана интересно.

# 224
Аз да ви кажа, ако още не сте се усетили - Никакви сноби не сте. Нищо не става от вас, освен да варите чорба и да съскате. Слаба ракия. Парцуцка. Еееех. А едно време какви сноби имаше. Whistling Crossing Arms Thinking Joy

Общи условия

Активация на акаунт