Какъв тип виртуален сноб съм?

• 18 878
  • 378
  •   1
Отговори
# 225
Еееех. А едно време какви сноби имаше. Whistling Crossing Arms Thinking Joy
Joy Joy hahaha hahaha  bouquet

# 226
Янтра, не си кой знае какъв Шерлок - не съм мъж. Просто не съм в час с тойзи Еверест на бебешките колички. Даже не съм ги чувАла. Явно никва снобка не съм и кво ли прая тука. И вилици за омари нямам.
Не мога да повярвам. Т'ва е екзистенциално познание. Какво е стоке.

Е, някои пък не знаят какво е ономатопея, кво да се прави.

Аз знам! Дори мога да го напиша на латински: onomatopoeia

Мяу!

# 227
  • София
Ох, бе!  Joy

За чревца с масло умирам. На плитка сплетени.
Утре при моите месари с фурлата, само черва не е виждала, милата.

# 228
Ох, бе!  Joy

Това си го представих цветно Joy

# 229
Аз да ви кажа, ако още не сте се усетили - Никакви сноби не сте.

Как да не сме, бе??? Къде видя ноблес у нас?  Crossing Arms

# 230
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, бе!  Joy

Joy Joy Joy Joy
Досега мислех, че ако една чанта не може да събере един заводски хляб, две кила картофи и бутилка олио, никаква чанта не е.
Сега изискванията се завишават...

# 231
  • София
Смей се ти, аз не разказах за летящия холандец.
В зората на виртуалните комуникации, преди сто години, водим кореспонденция с белия свят и един холандски гражданин иска на приятелката ми адрес, картичка да и изпрател.
Дава нашата адреса и един ден се звъни на вратата и се явява на адрес лице два метра високо, с червени бузки, очила "Джон Ленън" и раница, по-висока и от него.
Все едно, след първоначалния шок от изненадата, лицето въпреки надеждите си да разпъне раницата в хола, бе настанен в един хостел и явно, поради рязката промяна в първоначалните му планове бе леко ядосан и наговори едни, няма да ви казвам, но основната му мисловна линия бе свързана с това, че ние сме диваци от третия свят и си нямаме идея как се посрещат гости, което сериозно ме амбицира, понеже аз малко патриот си падам и го заведох на една вечеря, на която му бяха сервирани агнешки черва, шкембе, пилешки воденички и по моя специална молба- необезкостена агнешка глава, от което той за малко не получи апоплектичен удар, но аз бях безкрайно доволна и се чувствах леко като в Индиана Джоунс и храма на обречените. Признавам, че главата не я ядох, /макар, че много обичам, но само в обезкостен вид/, но гледката на опуления му поглед, докато аз консумирам с огромна наслада червата, мозъка и пилешките стомаси, ще пазя като най-скъп спомен до дълбока старост.

Ох, бе!  Joy

Joy Joy Joy Joy
Досега мислех, че ако една чанта не може да събере един заводски хляб, две кила картофи и бутилка олио, никаква чанта не е.
Сега изискванията се завишават...

Аз??!! Заводски хляб??!! Не, няма начин.
А от снощи, признавам, хляб "Добруджа" никога вече няма да живее в моя свят като хляб.

# 232
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Божеее, съвсем ме ошашкахте тука... Половин час се чудя какво, аджеба, ща да са "пилешки стомаси", докат се осветкам, че иде реч за воденички...
Зашеметихте ме първо с фурли, стокета и папучки, пък после ме довършихте с кулинарни вакханалии...

# 233
Смей се ти, аз не разказах за летящия холандец.
В зората на виртуалните комуникации, преди сто години, водим кореспонденция с белия свят и един холандски гражданин иска на приятелката ми адрес, картичка да и изпрател.
Дава нашата адреса и един ден се звъни на вратата и се явява на адрес лице два метра високо, с червени бузки, очила "Джон Ленън" и раница, по-висока и от него.
Все едно, след първоначалния шок от изненадата, лицето въпреки надеждите си да разпъне раницата в хола, бе настанен в един хостел и явно, поради рязката промяна в първоначалните му планове бе леко ядосан и наговори едни, няма да ви казвам, но основната му мисловна линия бе свързана с това, че ние сме диваци от третия свят и си нямаме идея как се посрещат гости, което сериозно ме амбицира, понеже аз малко патриот си падам и го заведох на една вечеря, на която му бяха сервирани агнешки черва, шкембе, пилешки воденички и по моя специална молба- необезкостена агнешка глава, от което той за малко не получи апоплектичен удар, но аз бях безкрайно доволна и се чувствах леко като в Индиана Джоунс и храма на обречените. Признавам, че главата не я ядох, /макар, че много обичам, но само в обезкостен вид/, но гледката на опуления му поглед, докато аз консумирам с огромна наслада червата, мозъка и пилешките стомаси, ще пазя като най-скъп спомен до дълбока старост.

Joy Joy Joy

# 234
Аззи, ако го беше завела и на колене на прасе, кракът му нямаше да стъпи повече на Балканите Simple Smile))

# 235
отвратително  Crazy Stop
само плюскане ви е в главите. кулинарно-количкови сноби сте в този форум  Mr. Green.

като минете на обувките , часовниците, парфюмите, роклите, ще се включа Mr. Green

# 236
Аззи, ако го беше завела и на колене на прасе, кракът му нямаше да стъпи повече на Балканите Simple Smile))

Ужас!  Joy Joy Joy Представям си Azzy до заколеното прасе.  Joy Joy

# 237
  • София
С бъклицата с блага ракия, а? Simple Smile
И с клъч, казадей, копринена риза и норка, леко да протегна ръката си, като преди това сваля ръкавицата си от фина агнешка кожа, с лек, небрежен и фин жест да потопя изящните си пръсти в бликащата от срязаната артерия кръв и да опитам със затворени очи и нескрита наслада.

Да не разочароваме и зимната соната, все пак Simple Smile

# 238

отвратително  Crazy Stop
само плюскане ви е в главите. кулинарно-количкови сноби сте в този форум  Mr. Green.

Абсолютно! Просташко-еснафско-битово-селски вид е придобила темата.

# 239

отвратително  Crazy Stop

Абсолютно! Просташко-еснафско-битово-селски вид е придобила темата.

Освен ономатопея, чувала съм и за ирония, хипербола, метафора, оксиморон и други литературни похвати. Както и за чувство за хумор.

Общи условия

Активация на акаунт