Какъв тип виртуален сноб съм?

  • 18 891
  • 378
  •   1
Отговори
# 240
  • Мнения: 22 036
Не ви е срам  Crossing Arms. Току що се завръщам от снобарски обяд с всякаква морска гад, включае и омари и стриди и докато храносмилам реших да ви попрочета.
Започнах да слюнкооделям Simple Smile. Сланинка ми се дояде, не съм близвала от три години Sad. Шкембе си готвя, та по-не ми липсва.

Сийке,

Свареното шкембе нарязвам на ленти и го готвя в гюведже с гъби и кашкавал. Слагам масло, счукан чесън, черен и лют червен пипер. (забравила съм как се скрива текст, защото рядко спамя  Outta Joint)

# 241
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
  • Мнения: 10 149

Освен ономатопея, чувала съм и за ирония, хипербола, метафора, оксиморон и други литературни похвати. Както и за чувство за хумор.
Особено ценя последното. Hug

# 242
  • София - Рим и обратно
  • Мнения: 11 229
Ази, ударила си в земята приключенеца  bouquet. Аз също обожавам карантийки и го ползвам като скрито оръжие за поразяване на нахални чужбинци Grinning. Моментално свиват перките при вида на нашенските специалитети newsm43.

# 243
  • n/a
  • Мнения: 3 341
...
Освен ономатопея, чувала съм и за ирония, хипербола, метафора, оксиморон и други литературни похвати. Както и за чувство за хумор.

Не е достатъчно само да си чувала за тях,
но и да ги употребяваш с мярка. Тъй де,
инак ще излезеш голяма снобарка.  Laughing

(с най-добри чувства  Hug)

# 244
  • Мнения: 28 625

Сийке,

Свареното шкембе нарязвам на ленти и го готвя в гюведже с гъби и кашкавал. Слагам масло, счукан чесън, черен и лют червен пипер. (забравила съм как се скрива текст, защото рядко спамя  Outta Joint)


Благодаря и на теб!   bouquet
Ще се прежаля някой ден да пробвам такова шкембе и аз. Като ще сме от село, от село да сме. Снобите да си сърбат там шкембе чорбата със сребърни лъжици, соево мляко, белгийско масло, френски чесън и мексикански люти чушки. Crossing Arms
Ние, като по-прости, ще си го комбинираме с гъбки и кашкавал. Хайде, от мен да мине, може и някакви по-благородно мухлясали сиренца да прибавим за аромат (но никакви миризливи чорапи, маскирани като трюфели!), че да не ни излезе име на най-големите простаци.
Така де.   chef

# 245
  • София - Рим и обратно
  • Мнения: 11 229
Оф, слюнкоотделям по никое време с тия запечени шкембенца и сланинки с празец Crazy. Спрете се. Минавайте на роклите, че има време до обяд.

# 246
  • n/a
  • Мнения: 3 341
Като се мине на роклите, обядът
ще застане под въпрос. Трябва
да се внимава какво се пожела-
ва  Laughing

# 247
  • вятър в маслините, вятър над хребета
  • Мнения: 14 990
Явно само аз в тази тема не ям карантия. Че и прасешко почти не ям, само немазните сегменти.

# 248
  • Мнения: 4 892
Явно само аз в тази тема не ям карантия. Че и прасешко почти не ям, само немазните сегменти.

И аз. Нищо освен чисто месо без грам сланиняци не ям. И риби без кости или идеално обезкостени от друг  Crossing Arms

Карантии, черволяци, мозъци и езици... бъррррррр.

# 249
  • Мнения: 28 625
Ами то снобите сте така - не знаете какво да ядете.  Mr. Green

# 250
  • вятър в маслините, вятър над хребета
  • Мнения: 14 990
Мозък обичам, но само пилешки.

Хайде някакви други сноби да се изявят освен кулинарните, моля Praynig. Или поне насочете темата към патенце върху зеле, с хрупкава коричка.

# 251
  • Мнения: 28 625
Стана ли време за космите?

# 252
  • София
  • Мнения: 4 051
Сакън, седемнайста страница.
Ти си събра рецептите за шкембето и айде- косми.

# 253
  • Пловдив
  • Мнения: 26 969
Добре де, остава калиевия перманганат.


Истинския сноб дезинфекцира всяка повърхност до която се допира. Или слага ръкавици, например за дръжки на врати. А супер сноба има личен слуга да му отваря вратите!

# 254
  • София - Рим и обратно
  • Мнения: 11 229
Ох, сега ще се мине през ежечасното пране на чаршафите и петкратния дневен душ. То не, че има значение каква е темата, за да се споменат тия опорни точки, де.

Общи условия

Активация на акаунт