Какъв тип виртуален сноб съм?

• 18 892
  • 378
  •   1
Отговори
# 195
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много ме разсмивате с тия Фурли и шкембета Joy Joy
Но, признавам си, не знам какво е Стокето...Някой да помогне?

# 196
  • Пловдив
Много ме разсмивате с тия Фурли и шкембета Joy Joy
Но, признавам си, не знам какво е Стокето...Някой да помогне?
Ти си мъж! Разконспирирах те.

# 197
  • София
Не казвайте на никой, но в моите фурли, редовно живеят и риби и винтоверти, дори бормашина. Освен отверките, рулетките и прочие.

Стоке е скандинавска фирма за детски колички с особен статут. Черешката на тортата.

# 198
Стокето е върха на снобарията при майките на бебета! Всеки месец си чакат майчинството и проверяват на банкомата, щото няма пари за памперси, ама бебето се търкаля задължително в Стокке(с две kk се пише, снобки такива!), па дори и от Алиекспрес да е, защото е престижно!
Оня ден на опашката в МЕТРО, една майка, дето приличаше като приготвена за нощен бар, а не да пазарува в магазин за търговия на едро, на опашката се засече със свой познат, който явно за първи път виждаше бебето, но много повече говориха за Стокето.

# 199
Ми права си! Знае ли човек къде ще те настигне глада. За омари! Но я прибери във Фурлата, че да не изпадне от Стокето и да ядеш с пръсти като простачка после, че е немислимо!

Сега ме хвана, нямам Фурла, мислех, че Стокето е достатъчно да си запазя трайно място в клуба. Но явно трябва човек непрекъснато да работи по въпроса. 

# 200
Филия хаяб от лимец със сланина снобско или селско е, искам да съм наясно в коя редица да се наредя? Или да се разчекна, като умната и красива жаба:)))

# 201
Сега ме хвана, нямам Фурла, мислех, че Стокето е достатъчно да си запазя трайно място в клуба. Но явно трябва човек непрекъснато да работи по въпроса.  
О, моля те!  Rolling Eyes Къде си тръгнала без Фурла и поне Casadei на краката?!

JACKLIN*, ти ли си на аватара? Mr. Green Щото, ако си ти, кво ни баламосваш с тая сланина... Sunglasses
Аз сланина просто не мога да сложа в устата си Sick не е от снобария, просто... ще си изкарам вътрешностите от таквъзи материя. Tired

# 202
Благодаря ви за светкавичното ограмотяване. И днес научих нещо ново. Joy Joy
Янтра, не си кой знае какъв Шерлок - не съм мъж. Просто не съм в час с тойзи Еверест на бебешките колички. Даже не съм ги чувАла. Явно никва снобка не съм и кво ли прая тука. И вилици за омари нямам.

Обаче ми е забавно с вас. И ще седя, да ви тежа. (парафраза на шопска мъдрост).

# 203
  • Пловдив
Льобутен? Маноло Бланик? Съвсем ли не важат?!? Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 204
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какво е Casadei?

# 205
  • Пловдив
Чепици.

# 206
Важат бе, ма Casadei имат по... ежедневни модели. Laughing

# 207
Йес! Знам какво е Маноло Бланик!  newsm44
(И у наше село гледаме телевизия.)

# 208
Някои трябва доброволно да напуснат клуба, без да посочвам. Виртуалния, де...

# 209
Бижу, на аватара е Мис Свят, аз съм само Мис Бг Мама, почти същото е, нали Crazy
Ако е препечена и шарена сланинката, ммммм? Много я тача с празец Mr. Green Това само на вас го казвам, в компания отричам да кусам чесън, лук и други селски зеленчуци:) Само селъри дъвча:)))

Общи условия

Активация на акаунт