Какъв тип виртуален сноб съм?

• 18 867
  • 378
  •   1
Отговори
# 150
А, то в наше село само такива бъгави останаха. Читавите се изселиха отдавна.  Laughing

# 151
  • ул. "Мечтание"
Честно казано, аз се мислех за сноб, обаче девойката с манталитета от темата за българите в чужбина печели приза за снобизъм. Ако не ви е ясно, хората от по-малките градове могат да комуникират успешно само с подобни. Затова им е трудно да се адаптират в чужбина, примерно. Извода, Русе с Русе, Шумен с Шумен и така...

hahaha Joy hahaha Joy

А по отношение на шкембе-чорбата? Само с нискомаслено мляко, а запръжката с брашно от лимец и био червен пипер.
Никакъв кулинарен сноб не съм, нивгаш не би ми хрумнало... тцтц! ooooh!

# 152
  • град-държава
То пък нискомасленото мляко е едно снобско...  Naughty

# 153
Е, как нискомаслено? Само със соево!

# 154
Нищо подобно, с млеко от нощни пеперуди! То това им е снобското на снобите, щото те видиш ли са по-изтънчени и префинени и от кралски особи, и за тях най-квалитетното на света. Пък вие не сте чували за това млеко, щото то е само за отбрани и много специални люде. Един простак не може и иинфо да има за това, пък камо ли да е опитвал такъв еликсир... Mr. Green

# 155
А трюфели слагат ли се или е прекалено селско?

# 156
  • град-държава
Соево не соево, не готвиш ли само в Le Creuset, с един копър и някакво си мляко - No pasaran!

# 157
Соево не соево, не готвиш ли само в Le Creuset, с един копър и някакво си мляко - No pasaran!
Цъ. Naughty Не готвиш изобщо. Ето това е снобско.

# 158
  • София - Рим и обратно
Това действие, готвенето, не е ли само за селяндурите. Не виждам как един виден сноб ще си вмирише домашната копринена роба за 30 к, на кюфтета и запръжка newsm78. А косата?! Боже как ще засмърди!
Майтапът настрана, ама как се лепи вонята на манджурляк по косата....

# 159
  • град-държава
Всяка уважаваща себе си снобка, умее да готви поне на нивото на Дж.Чайлд, дали го прави е съвсем друг въпрос.  bowuu

# 160
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гледам в съседство се е родила идеална снобска тема, мисля да мина да отправя покана към списващите да разходят маркови подметки и дотук.

# 161
  • София - Рим и обратно
Всяка уважаваща себе си снобка, умее да готви поне на нивото на Дж.Чайлд, дали го прави е съвсем друг въпрос.  bowuu
Да бе, така е. Къде иначе ще си сложи киноата, амаранта и глухарчетата. Поне една салата трябва да се забърка.

# 162
Ако не ви е ясно, хората от по-малките градове могат да комуникират успешно само с подобни. Затова им е трудно да се адаптират в чужбина, примерно. Извода, Русе с Русе, Шумен с Шумен и така...

Joy Отивам да прочета, явно темата е по-снобарска и от тази за кварталите, където пък децата на счетоводителки не бива да си контактуват с децата на фризьорки. В такива случаи все се сещам за репликата "да видите вие къде е гъдулка, къде е цигулка!" от "Изпити по никое време" (май).

Баш от там  Sunglasses

# 163
  • n/a
Смут настана, съвсем не илюзорен, уверявам ви.
Кулинарно-географска мешавица от (почти)сно-
бизъм  Mr. Green - може да предизвика трайна загуба на
ориентация. Да се ползва умерено!

# 164
А трюфели слагат ли се или е прекалено селско?

Селско е.
Може да мушнеш за малко в ястието един миризлив чорап и ще докараш същия аромат.  Mr. Green
Чорапът да е марков обаче!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт