Какъв тип виртуален сноб съм?

  • 18 899
  • 378
  •   1
Отговори
# 135
  • София - Рим и обратно
  • Мнения: 11 229
Всички сме за Шумьен, госпожо Mr. Green.

# 136
  • Мнения: 14 651
Ако не ви е ясно, хората от по-малките градове могат да комуникират успешно само с подобни. Затова им е трудно да се адаптират в чужбина, примерно. Извода, Русе с Русе, Шумен с Шумен и така...

 Joy Отивам да прочета, явно темата е по-снобарска и от тази за кварталите, където пък децата на счетоводителки не бива да си контактуват с децата на фризьорки. В такива случаи все се сещам за репликата "да видите вие къде е гъдулка, къде е цигулка!" от "Изпити по никое време" (май).

# 137
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
  • Мнения: 10 149
Аз пък много се обърках...
Вече не мога да разбера кои са снобите - тези, дето ядат туршия и мазни месалъци, или другите, дето маат рукола, радичо и финокио и без ангинари, киноа и амарант не сядат на масата  newsm78

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 13:08 от svetal4o27

# 138
  • София - Рим и обратно
  • Мнения: 11 229
Руколата и радичото са си страшни вкусотии, напълно основателно могат да се конкурират с пръжките и туршията. Киноата и амаранта не са ми по вкуса. Дреме ми кое от кое било по-снобско.

Предложението на Ирис беше много добро, защо го отсвирихте? На малко хора им е забавно да си приказват за себе си. Или целта е да лъснат точно тия сноби? Laughing

# 139
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
  • Мнения: 10 149
На мен и финокиото ми харесва.

# 140
  • София - Рим и обратно
  • Мнения: 11 229
Аз нещо не можах да му свикна. Кулинарен сноб от мен не става. Предвид и фактът, че обожавам лук и чесън Embarassed.

# 141
  • Мнения: 28 626
По въпроса за туршиите съм голям сноб. Какви да е не ям.  Naughty

# 142
  • Мнения: 14 651
А по отношение на шкембе-чорбата? Само с нискомаслено мляко, а запръжката с брашно от лимец и био червен пипер.

# 143
  • Пловдив
  • Мнения: 26 969
На мен и финокиото ми харесва.
Кое му е снобското на копъра?!?!

# 144
  • Мнения: 28 626
А по отношение на шкембе-чорбата?

Не обичам и не ям. Но пък знам как се приготвя по класическия начин.
Фръц!  Flutter

# 145
  • Пловдив
  • Мнения: 26 969
А по отношение на шкембе-чорбата?

Не обичам и не ям. Но пък знам как се приготвя по класическия начин.
Фръц!  Flutter
Най-класическия начин е шкембето да не е идеално измито.  Mr. Green  chef

# 146
  • Мнения: 17 546
Днес ще готвя шкембе, че детето си дойде от Кралство Дания Mr. Green вчера и заръча шкембе. Сноби ли сме, не сме ли...
Пък контактувал на летището с едно друго момче в странство, от Ст.Загора. Не стига, че момчето не е било в посока Пловдив, а обратната, ма с роднините му, дeто дошли да го вземат, закарли сина ми до Пловдив, че и пет лева за такси до автогарата му дали, тъй като в един през нощта не знаели къде има чейндж да смени евро. Егати хората ooooh! от малък град, непознати, със софиянче контактували, пък се разбрали! Как е станало, не знам! Thinking

# 147
  • Мнения: 3 371
ей, една тема не оцеля без косми и манджи Mr. Green

# 148
  • Мнения: 7 171
Днес ще готвя шкембе, че детето си дойде от Кралство Дания Mr. Green вчера и заръча шкембе. Сноби ли сме, не сме ли...
Пък контактувал на летището с едно друго момче в странство, от Ст.Загора. Не стига, че момчето не е било в посока Пловдив, а обратната, ма с роднините му, дeто дошли да го вземат, закарли сина ми до Пловдив, че и пет лева за такси до автогарата му дали, тъй като в един през нощта не знаели къде има чейндж да смени евро. Егати хората ooooh! от малък град, непознати, със софиянче контактували, пък се разбрали! Как е станало, не знам! Thinking

И аз не знам. Сигурно им е повреден манталитета.  Joy

# 149
  • Мнения: 17 546
Очевидно! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт