СЕДМИ КЛАС - тема 58

• 69 639
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Младежът ми ходи на пробни във Вектор ,МГ и на един в Материка (януари месец). От Материка не останах доволна (нещо в самото оценяване и точкуване ме подразни,не беше съвсем наред .И то не защото му беше ниска оценката,а напротив завишена  Laughing)
И МГ ,и Вектор ,както и повечето пробни в цялата страна са с по-висока трудност от реалния изпит.
За мен най-доброто за Варна е именно Вектор, защото там се явяват най-много деца, защото  дават класация и защото оценяването (рецензията) са най-адекватни. За МГ пробните по математика са чудесно приземяващи  Wink, с трудни задачки . Peace

От 1ва той е доволен ,майка му не толкова!  Simple Smile Но е важно първото ! Wink

# 106
  • София
Леле,как съм ви изпуснала Simple Smile Понеже влизам само в "нови отговори на моите публикации" и там темата я няма от сума ти време,реших, че сте в предколедно мълчание, а то аз съм бляла, като се е пуснала нова тема ooooh!
Аз от няколко дена съм на клона,че имам едни недоразумения с една поръчка от Германия(коледните подаръци на младежите) и ме тресе яко Tired Нямам идея дали ще ги дочакам или да се ориентирам друго да им търся,не че имам идея какво newsm78

Ще се върна да ви дочета. Росен на последния преразказ в училище има 33/35т ,а на пробния от учителката(само първи модул) има 63/65т Ако се задържи в тези граници няма да е лошо Mr. Green
За сметка на това пък на задачите,които му дадох от коледното е тотален провал ooooh! Сега се е амбицирал и решава,но ще видим.

# 107
  • Пловдив
...
За резултатите, които съм качила - снощи ги реших набързо, може да съм объркала нещо, особено при преписването - ако някой ги решава - да провери да не се изложа пред децата. ooooh!
...

погледнах отговорите ти
на 8 според мен е Г - защото височината се спуска от връх на триъгълника, а не от ъгъл. а дали е права или отсечка ...  newsm78 по-скоро отсечка, защото има мярка. ganis, ти как мислиш?

и на 18 2 не е ли 140? липсва едничката.

# 108
  • Варна
dundi, съгласна съм. Peace

на 8 - Г/ в случая водещоте е ,че е връх, а не ъгъл, ама кой да гледа отговорите докрай ooooh!/
на 18 2 - 140 /изтървала съм 1-цата/

Ако има още нещо, свиркайте, да ги оправям наведнъж. Hug

# 109
Сигурно има тема за коледни подаръци , но да ви питам мамите на девойки какво сте им купили.Голям дерт ми , идея си нямам .Питах я какво иска... и тя не знае, всичко си  има , таблет , телефон, дрехи шкафа не може да се затвори.И рожден ден и имен ден има , та съм в голяма чуденка.

# 110
  • Пловдив
И при моята всички празници са на куп - Коледа, рожден ден, нарочила си е 6 януари за имен ден, че е кръстена на баба си Йорданка  Joy.
Желание - подаръците в брой   Laughing После да си ги харчи за каквото си поиска. Ако ще и само щуротии да си накупи. 

# 111
  • София
Желанието на моята щерка за подаръци е книги. Как не и писна това фентъзи да го чете.

# 112
Много е жалко , но ние време за книги нямаме.Тя няма време да си почине.Като малка много обичаше да чете, сега четем анализи на някое произведение.

# 113
  • Пловдив
за майките от Пловдив
продават вече карти за градски транспорт за 2015 г.
цената е същата, но вече детето трябва да отиде до бюрото, за да го снимат на място.
така че, който не обича да виси на опашки, може още тази седмица да се снабди с картите.
има отворени нови бюра, но не знам дали там ще се издават карти за ученици, никъде не намирам телефон, на който да попитам.
Смятам утре да засиля дзверът /ако днес завери уверението, което носи цяла седмица в чантата/ с баба си да си вадят карти.

# 114
  • София
От доста време при нас с подаръците е както при  dundi73 - в брой Simple Smile.
Открихме и сметка (не е на нейно име, но е само с нейните пари), събрала се е прилична сума.

Книги чете на Киндъла, сваля предимно от Читанка, но има някои, които не може да намери на български и ги чете на английски. Последно и купихме от Amazon една електронна книга от поредицата Драконовите ездачи на Перн, защото на български има преведени само 3, а се оказа че са доста.

# 115
  • на майната си
Отдавна не съм се включвала. След голям провал на класната по МАТ, днес се похвали с 5-ца на класната по БЕЛ. Утре на РС ще се информирам по-подробно какво се случва.
Не виждам да се е озорила, ходи на уроци и курсове, но не се е явявала на състезания и други пробни за да види къде се намира. След НГ мисля да натисна в тази посока.
За подаръците - имаше нужда от дамска чанта и поръчах от Англия - другото КЕШ Simple Smile да си обикалят с приятелки и да си пазаруват.

# 116
  • София
Аз съм поръчала за Коледа четец. Подходящ подарък е и за момичета, и за момчета, ако обичат да четат.

# 117
На моята дъщеря тази класна по БЕЛ ще и е най- трудната.Първо до сега са правили само един път  съчинение- разсъждение, самата тя се чувства несигурна. Написала е 4 - те теми , в неделя я пратих на урок по БЕЛ, някой да види как е работила .Госпожата каза че се е справила страхотно , тезите и били супер , само  кусури в увуда на две от темите намери.

# 118
  • Варна
Някой има ли събрани на едно място тези от сборници, пробни изпити и прочие? Имам предвид тези, които може да се паднат на НВО. Може и да не са пълни тези, а само с ключови думи.

# 119
  • София
За моя момък четеца също е сред вариантите за подарък. По принцип съм им поръчала от един фен клуб магазин разни джаджи, но нещо ми правят въртели немците и може спешно да се наложи да се преориентирам ooooh! А бях приключила с техния пазар още на 20ти ноември  и бях толкова доволна ама...
При нас парите на са вариант.Те си чакат подарък изненада и това по-скоро би ги разочаровало. Особено големия  Blush Иначе реши,че иска телескоп, но малко късно(вече бях направила поръчката) и едва ли ще намеря читав на прилични пари, защото имаме един, но не върши особена работа.

Общи условия

Активация на акаунт