СЕДМИ КЛАС - тема 58

• 69 630
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Аз си мисля, че и мен пубертета не ме е пуснал или май критическата вече ме гони.

# 646
Е, то нали уж момчетата никога не пораствали. Само играчките им ставали по-скъпи.  Mr. Green

# 647
  • София
Понякога, като гледам Половинът, си мисля, че момчетата изобщо не ги пуска.  Wink

Много истина има в това. Laughing

# 648
  • Варна
С детето нещо сме увесили нос, откакто взеха текстовите задачи.  Rolling Eyes
С приятелката ѝ се уплашили, че им е трудно и вчера си записали час за индивидуална консултация в школата.
А, и натам впечатлението е, че ставало още по-трудно.  Confused
Тази година математиката е доста трудна, най-трудната досега.

Моята пуберка все още е управляема и добричка.  Grinning Май само ме плашеха с този пубертет близки и далечни. Praynig

# 649
  • София

Моята пуберка все още е управляема и добричка.  Grinning Май само ме плашеха с този пубертет близки и далечни. Praynig

Не дърпай дявола за опашката Wink

# 650
  • Варна

Не дърпай дявола за опашката Wink
Няма, няма. Ама и нещо положително да напиша, че иначе само мрънкам. Grinning

Дано не пощурее или пощръклее по-натам.

# 651
след 10 клас момчетата стават нормални хора Joy Joy Joy
Хубаво,ама на практика не се случва Confused

# 652
  • София
след 10 клас момчетата стават нормални хора Joy Joy Joy
Хубаво,ама на практика не се случва Confused
Mr. Green

Надежда всяка тука оставете Mr. Green
Не е смешно, но без хумористичната страна ще е мнооого гадно.

# 653
До 10 клас колко много има, преди си държах валериана в офиса, сега ми е в къщи, устат за трима, измисля невероятни оправдания за да не учи и като започна да говоря ме гледа с демонстративно празен поглед.Тръгва два часа по рано за училище /20 мин. му е пътя/ уж се събирали в двора.
Каквото си е наумил това прави, какво сме казали ние няма значение.
Добре, че е електронният бележник за да го следя.

# 654
Един стар лаф гласи, че промеждутъкът  между пубертета и климактериума при мъжете продължавал цифром и словом 1 ден. Crazy Киселее, все намусен, или се сопка непрекъснато, или почва да хленчи, нормален междинен тон няма. Засега не отказва да работи. Сополите и у дома текат като река. Вирусът е с ларингитни прояви, в петъка нямаше глас, едвам шепнеше и си стоя вкъщи.
И на курса не са обсъждали олимпиадата по биология, господинът също нямал теста. Въобще не е ясно кога ще излязат някакви резултати. Ако някой го има, моля Praynig да го качи на пощата.

# 655
Здравейте, някой ходил ли е на  пробния изпит по БЕЛ на Бултест от вчера? Бяхме се записали, но не можахме да отидем.

# 656
  • нейде там, където ....
Петьо ще ходи на втори кръг по всички предмети, по които се класира. До тук - география, история, физика, химия и математика. Чакаме резултатите от биологията. Ще ходи на пробните изпити в СМГ, защото се надявам да са по-трудни. Дано всичко това помогне за по-добрата организация на времето за учене.
Не се очертават петици за срока. В целия клас има само две шестици по БЕЛ и три шестици по математика за първия срок.
Все още сме в графата на управляемите деца.

# 657
При нас всичко си върви по план-график, нищо ново. Даже моята го е ударила на уволнение, 2 поредни учикенда си лежи и чете книги, ходи на кино с приятелки и грам не хване да реши някоя задача за олмпиадата по математика, която предстои.
Бяха им дали много интересни задачи на един тест по логика, та ме ядоса - хем ходихме на лекция за парадоксите, на проф. Джим Ал Халили и точно един от тези парадокси, които той обясни в подробности, им се е паднал на теста и тя отговорила грешно.
Парадоксът на Монти Хол се казва, обяснен е тук: http://30dumi.eu/archives/67608
Имаше и други страхотни задачи в този тест, 30 задачи за 27 минути. Успяла е да реши вярно само 18.

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 10:11 от Анонимен

# 658
  • Варна
Честито на варненските ученици! Mr. Green
От утре до трети включително в грипна ваканция.

нямам проблеми  с пубертета. Все още (не) ме слуша в рамките на нормалното.  Mr. GreenЕдинственото, което искам от него е малко повече старание по БЕЛ и МАТ

# 659
  • Варна
Девойката се класирала за областен кръг на олимпиадата по БЕЛ-95 точки.
Ваканцията ще ѝ дойде добре. Party

Общи условия

Активация на акаунт