Забременели след ин витро - тема 2

• 54 278
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Фрида недей така , щяла да излезе злояда  Joy ............ пък те мойте нищо ли няма да ядат като майка им се спуква от драйфане  #Crazy

# 631
  • София
Ами, да, аз си се знам, проблем с храната никога не съм имала Grinning Та затова си мисля, че намесата е външна и имам заподозрян -  baby_neutral

# 632
Хахахаха, Аекара, Фрида, може да е обратното - аз съм хапвала добре като бебе, а майка е драйфала до шести месец дори и от вода. Аз така се успокоявам, де. Wink
Марго, добре си дошла! Simple Smile
Кате, айде, дано тези ядове са за последно.  Hug
Момичета, като са ви казвали докторите да лежите, казвали ли са ви как да лежите?  Joy Малко глупав въпрос, но се замислих, че може да има значение. По закона на Мърфи, в най-спокойната поза по гръб с опънати крака ми се гади най-много.  Embarassed

# 633

Момичета, като са ви казвали докторите да лежите, казвали ли са ви как да лежите? 
Joy култов въпрос
На мен не са. Ама и не ми се драйфа. Досега веднъж съм повърнала и две-три вечери ми се гадеше. Чак започвам да се притеснявам.

# 634
И аз нямам проблем с повръщането, докато бях в трети месец постоянно ми се гадеше, но никога не съм повръщала. Като влязох в 4-ти, спря и да ми се гади. Дано продължава така.
След празниците вече излизам в отпуска и аз ще съм по-често в темата, сега чета редовно, но рядко пиша. Иначе имам всички притеснения като вас - вчера имах доста силни болки в корема и някакви странни потръпвания усещав във влагалището, доста се притесних, днес нищо ми няма и естествено пак се притеснявам.  Confused

# 635
  • София
По принцип най-добрата поза, особено в по-напреднала бременност, е наляво. Ама в първия триместър няма значение. После по гръб не се препоръчва. Има някаква куха вена, която кръвоснабдява долната част на тялото и наляво най-добре се получават нещата, в други пози матката я притиска и затруднява притока на кислород към бебето. Ама нали се сещате, че аз като лежа непрекъснато няма как само наляво, защото се схващам и трябва да се въртя.

# 636
Маргарита, добре дошла!   bouquet
Аз пък днес поработих малко, то пък все изниква нещо, супер ми е досадно..
Аз си лежа по гръб, но от сега се уча да спя наляво, защото принципно винаги ми е било удобно надясно. Но ми помогна това, че преди време ме болеше като лежа наляво и нямах избор.
Утре съм на фетална морфология и се вълнувам разбира се, дали всичко е наред, мърда ли, расте ли. Мъжът ме ще дойде за първи път с мен на преглед и вчера заяви, че много го е страх да дойде (да не кажели нещо лошо). Крайно ирационално и в крайна сметка ще дойде, но ми беше много мил снощи как се притеснява. Той хич не си показва и само ме успокоява, но си ги преживява нещата.

# 637
Добре дошла в нашата симпатична групичка, Марго! На мен не са ми казали точно как да си лежа, но това, което казва Фрида го четох в една медицинска статия в нета. Всъщност и сама установих, че по гръб ми е страшно неудобно и изпитвам напрежение в корема. Вили, аз също имам странни усещания като бодежи, разтягане,издуване и док.ми каза да пия но шпа, ако се засилят усещанията и се появи болка веднага при него.

# 638
Маргарита, добре дошла

Кате, дано всичко се оправи скоро.

За лежането аз когато спя, в повечето случаи е надясно или по гръб, рядко наляво. В първия триместър няма значение на коя страна, но след това е хубаво да е наляво и вече ще почвам да предпочитам лявата страна, за да свикна до края на 3 месец. Мен днес като, че ли нещо ме пробожда от лявата страна. Не е силно, по-скоро като дискомфорт, дано всичко е наред.Какво мислите че може да е?

# 639
Благодаря, Фрида! Сега се сещам, че съм чела подобна статия. Simple Smile И на мен ми по-удобно надясно, наляво някак си усещам пулса по-силно, но ще свикна. Simple Smile
Момичета, ще чакам да пишете с подробности за ФМ и БХС, моля! Интересно ми е къде как минава.

# 640
Пинки, и аз имам такива усещания ту отляво, ту отдясно. От разтягането на матката е. Мисля, че е съвсем нормално. Пийвай си и ти нош па Simple Smile

# 641
лелеее, колко много сте изписали пак.... Аз с това темпо до края все ще съм "нова" в темата  Joy
И аз четох някъде, че е добре да се спи на лявата страна, но нещо все се събуждам обърната надясно...
Мен от известно време почти никъде не ме боли и започвам да се филмирам леко... А съм на преглед (и то без ултразвук) на 6 януари...
Аз съм от онези щастливки, които не им се вие свят, не припадат, не повръщат, не им се гади и нямат зверски апетит. На последния преглед се оказа, че съм свалила 2кг (много ми беше хубаво да го чуя).

Бързо оздравяване на всички с болежки и оплаквания  Heart Eyes

# 642
И аз спя на дясно, как ще се уча на ляво  Thinking
Аз днес имах тежест в корема като пмс ........  мисля че наближава датата на евентуалния цикъл ( който няма да дойде  Praynig).
Биси успех утре  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 643
Биси, да, сега май ме пробожда отдясно, а одеве беше отляво. Май се мести това пробождане. Дано е от матката наистина, да не е нещо сериозно. Иначе аз нямам нош па (тука при нас няма такива), но и не ме боли дотолкова, че да пия хапчета. По-скоро е като леко пробождане, но не е нетърпимо.

От днес, лентичката ми показва, че съм в 3 месец
Юпииии Simple Smile  Айде да минава и този месец и да се поуспокоим малко Simple Smile

# 644
Йееееееей, изядох цял малък Събуей! Преди час! Вярно, че не беше с най-разнообразните пълнежи, но успехът е небивал.  Joy
Пинки, ляво-дясно от матката е, на такова напрежение и изменения е подложен целият ни организъм, скоро ще рева и на реклами сигурно от тези хормони.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт