Забременели след ин витро - тема 2

• 54 283
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря, момичета за информацията за Фраксито. В четвъртък ще се консултирам с доки за него - кога и дали ще се почва и исках да съм подготвена.  Hug
 А скъп ли е и на единични дози ли се продава? 

# 616
3,80 лв. мисля, че беше инжекцията 0,4. Купувам я в опаковки по 10.

# 617
Е, не е толкова зле, особено на фона на всичко друго. Simple Smile Грасиас, Кей!

# 618
  • София
 Grinning Здравейте! Мина моят преглед и всичко е ОК. И този доктор потвърди, че снежинката ми е женска   Wink Оф, ама колко чакахме, от 16:45, та чак в 18:30 ч. влезнах  ooooh! Притесних се да не ми стане нещо от толкова висене. Утре ще пускам стерилна урина, че излизат в урината бактерии, та да видим  Rolling Eyes
Aekara, радвам се, че си по-добре!
Аз също съм на фраксипарин 0.4 всеки ден, бия в ръцете горе, нещо в корема още от началито не ми се получваше. Най-евтин е в аптеки Subra - 3.30 лв. При мен стават не толкова синини, колкото бучки, като топчета и много сърбят.

# 619
На мен от самото начало утрогестана ми е през устата, отдолу имам друг прогестеронов крем на всеки 48 часа

# 620
  • София, Бургас
И аз съм синя цялата от фраксито, но нз кога ще го спирам..трудно вече намирам.място, ама не ми прави толкова впечатление вече..уфф утре пак сме по доктори, стискайте палци най-после да открием правилното лечение за малката, че го натровихме детето..такова упорито нещо досега не ни се беше случвало, а доста сме боледували..

# 621
Кате, дано!

# 622
Кате да се  оправя бързо малката ти сладуранка.   bouquet
Браво Фрида за малката снежинка  Hug Hug Hug

# 623
  • София, Бургас
Открихме проблема и малко болезнено го решихме най-после..вече е по-добре и добре, че децата бързо забравят..пък аз пак съм с бъбречна криза от сутринта и не ме питайте как се довлякох до болницата сутринта за малката. Но сега почивам и дано бързо мине. Утре пак ще ходя на уролог да видим какво става..много пясък, много чудо съм събрала в тоя бъбрек..

# 624
  • В градината...
Фрида, значи и двете ще вързваме панделки  Mr. Green
Моите бактерии се изчистиха, много се бях притеснила -  с еднократен прием на монурал, с цистостоп рапид, а продължавам с цистостоп хроно.
Мисля всеки месец да пускам стерилна урина  Naughty

Кате, уви, при бременност се активират подобни гадости  Hug

# 625
Кате, дано се оправяте вече, че много се измъчи ти..
Фрида, много се радвам за девойката Simple Smile

# 626
Здравейте на всички.Отдавна ви чета , но реших и да се включа вече Simple SmileКазвам се Маргарита и живея в Северна Ирландия. Бременна съм 7с5д, след второ ИКСИ и вчера ми беше първия скан след положителния тест(не ме питайте как издържах!). Видяхме и чухме сърчицето, няма такова изживяване, наистина. Аз не приемам никакви лекарства - бяха ми дадени свещички прогестерон след пункцията, но само до датата на теста. Тук практиката е, че ако трансфера е свеж, няма нужда от допълнителни медикаменти, организма на майката си знае работата.
Следващият ми скан е чак за 21/01, когато ще съм в 12-та седмица(дано всичко бъде наред).

# 627
Добре дошла Маргарита и лека бременност  Hug Hug Hug
Кате  Hug миличка

# 628
Е, не е толкова зле, особено на фона на всичко друго. Simple Smile Грасиас, Кей!
Де нада, Дани  Hug
Киселица съм, за втори ден ме будят тъкмо като съм заспала следобед.  #Cussing out
Марги, добре дошла!

# 629
  • София
Добре дошла, Маргарита Hug
Кате, пак ли  Sad  Оправяйте се бързо   bouquet
Момичета, аз като съм му ударила един сън от 13 ч., та досега, какво ще правя нощес ... не знам  ooooh!
Ама много ми е скучно самичка тази седмица, мъжът ми беше 20 раб. дни отпуска и друго си беше, а сега  Rolling Eyes
Нещо храната напоследък ми е голям проблем, не че нямам толкова апетит, колкото нищо не ми се яде, не ми е вкусно, всичко ми е гадно и не ми се слага в уста. Тая мома мойта много злояда ще излезе  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт