Забременели след ин витро - тема 2

• 54 296
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
В сайта на имунологичната лаборатория пише, че висок е риск над 1:250, но не мога да разбера дали става дума за комбиниран или биохимичен, нито мога да видя каква е разликата.
Комбинираният май се взема в предвид и годините, но не съм сигурна. Ще се побъркам вече

# 601
Момичета, има ли някой на Фраксипарин, за какво е точно и това ли беше дето си посиняваш корема след по-дълга употреба?  newsm78
Аз съм на фракси. И да, това е,  дето ти прави корема морав. Simple Smile
Подобрява кръвотока към матката, понякога, в по-големите месеци, го изписват, ако бебето е малко и трябва да навакса с теглото. В случаи, когато има склонност към тромбофилии, което е установено след генетични изследвания, също се изписва.
Севи, добре си си дошла у дома!  Hug
Сутрин пия прясно мляко с инка, вместо кафе и нямам проблеми със стомаха. Обичам супи и си хапвам. Мисля, че и това е важно. Не съм почитател на сухата храна много-много.

# 602
Аекара, радвам се, че всичко е наред и не е това което мислехте. И аз много обичам ядки, но гледам да не прекалявам.

Петра, а какво казва лекарят ти? Има ли нужда от допълнителни тестове?

Момичета вие сега зимата с какви завивки спите и на колко градуса е температурата в спалнята? Питам понеже у нас държим 20 градуса, но сме в къща. Като лягам ми е студено и слагам едно тънко одеяло върху тънък олекотен юрган, после по някое време през нощта към 4-5 часа ми става много топло и го махам. Дали не прегрявам бебо с толкоз завивки?  newsm78

Мен вече ме хванаха лудите и не знам как ще изкарам още 2 седмици до следващия ми преглед. Така ми се искаше да мина преглед преди празниците, ама.... Иначе в четвъртък ми е Панорама теста. Дано всичко е наред.

# 603
Вкъщи като цяло е доста топличко, аз съм бая зиморничева и обичам да ми е топло. Не мисля, че го прегряваш бебето, според мен когато на теб ти е топло и на него му е топло, но ти тогава се развиваш, така че всичко е наред. Изобщо прегряването е проблем при много висока телесна температура, примерно над 38. Иначе пък да настинете ли и това не е работа.. Simple Smile

# 604
И у нас е топличо, студено ми е иначе.
Петради късмет миличка, дано всичко се нареди супер......... питай може би можеш да правиш нещо друго за да сте сигурни  Hug

Направих си една лайка с една лъжица мед............... предполагам няма да е проблем това ?

# 605
Е сега една чаша чай Simple Smile Няма страшно Simple Smile

# 606
Бис какво да правя, имам чувството че мозъка ми отказва от време на време  Mr. Green...... затова задавам и тъпи въпроси

# 607
Ама споко Simple Smile Нормално Simple Smile Пък и на мен ми е приятно да си пиша Simple Smile

# 608
Аз едвам издържам ........... и тоя утрогестан 4 пъти по 200мг през устата............... главата ми се пръска и така ..........
Лили не е писала май, изпокри се  Naughty

# 609
Да бее, изчезнаха няколко човека... само ние сме тука няколко интернет маниака  Joy

# 610
Ем айляк по цял ден..........  Mr. Green

# 611
Аз имам малко работа, ако трябва да съм честна - но ааадски ме мързи, просто не е истана. Изобщо не ми се работи и не ми се съсредоточава.

# 612
И на мен не ми се работи, не съм очаквала, че съм толкова мързелива, но утре - няма начин, ще се забутам до работа за някой час.  Joy
Петра, не се притеснявай, резултатите са ти добре. Това е само статистика, която показва, че 1 на всеки едиколко си случаи може да има заболяване.
Аекара, защо през устата? Извинявай, ако си писала. Имам чувството, че мозъкът ми се е размекнал.

# 613
Севи, добре дошла! Няма по-хубаво от къщи!   
Дани, не се притеснявай-с фраксипарина е така. Много често се слага,а и иглите са ненормално тъпи. Аз ги бях спряла за 3 седмици, защото през цялото време имом зацапване, но от утре започвам пак.

# 614
И аз съм на фраксипарин 0.3 през ден от самото начало ..освен синките и подуването с този огромен корем вече ми е все по трудно да намирам място където да ги бия  Sad Ама това да е..чакам си ЖК в петък да видим кога ще го спирам.
Радвам се,че всички сте добре и бебчовците растат  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт