Забременели след ин витро - тема 2

• 54 300
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
Колко е различно не е истина.. ако не закуся имам чувството, че ще припадна. Докато си направя филийки съм на ръба направо, а после се оправям.
Иначе времето се влачи..Сега по празниците се надявам по-бързо да минава.

# 586
Хихии, Кей, няма лошо Sunglasses И на мен ми се допийва понякога винце или бира, аз обичам, но не пия де.

# 587
Кей ти шъ го пристрастиш към пиенето от малко  Laughing

# 588
Аекара, и банани ми казаха да не ям. Simple Smile Да стартирам само със зърнени храни лека полека и сама да си откривам едно по едно какво ми понася. И това ще отмине, оптимист съм! Simple Smile

# 589
Звъннах в клиниката и ми казаха че е от храната и по-често да си почиствам дебелото черво. Еми трудно ми е, ям сушени сливи, киви, круши, зеленчуци и гледам да пия много вода и пак на два, три дни ходя до 00. Забелязах, че се подувам и имам газове, но не знаех че може да предизвика такова стягане.

# 590
Джи, явно може, виж при Аекара как се чудеха какво що, а се оказа от храната. Много кофти това с 00, направо си е мъчение..

# 591
От храната , аз имам и възпаление . Като ми натиска апандисита направо виках от болка. Ма целия ми корем е подут и твърд и боли........... това с яденето голяма мъка. В началото и аз мислех че имам контракции

# 592
Привет и от мен! Вече съм си вкъщи и се чувствам много по-добре и физически и психически.  Peace

# 593
Чудесно Севи, това да ти е последно влизане, вече чак когато ще раждаш  Hug

# 594
Севи, много се радвам! И без такива работи вече, забранявам!  Joy

# 595
Момичета, има ли някой на Фраксипарин, за какво е точно и това ли беше дето си посиняваш корема след по-дълга употреба?  newsm78

# 596
Дани, това беше за разреждане на кръвта. Посинява, защото са инжекции и се слагат всеки ден. Аз не слагам, но примерно помня Илияна, че се оплакваше от синините (ако не се лъжа).

# 597
  • Sofia
Излязоха резултатите от БХС и съм леко притеснена. Пише че,комбинирания риск за болестта на Даун е 1 от 440. А биохимичния риск от болестта на Даун е 1 от 160. Не е ли прекалено висок риска newsm78

# 598
В сайта на имунологичната лаборатория пише, че висок е риск над 1:250, но не мога да разбера дали става дума за комбиниран или биохимичен, нито мога да видя каква е разликата.

# 599
Благодаря, Бис!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт