Забременели след ин витро - тема 2

• 54 304
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
  • София, Бургас
Момичета, изследванията са ми добре. Нямам бактерии и няма аб Simple Smile Обаче детето 10 дни на аб и вчера вдигна Т..помислих, че е пневмония или бронхит, но слава Богу е бронхиолит и дано се повлияе само от инхалации вкъщи.. Та това е от мен. Тая зима хем хубава, хем проблемна Simple Smile ама нищо..важното е накрая всичко да е наред..

# 571
Браво, Кате!

И аз съм с панталони за бременни-много са удобни. Ще си купя и такива дънки и съм готова поне да 6-тия месец, пък после дай Боже всичко да е наред, ще пробия на един чувал дупка за главата и така ще се нося.

# 572
Кей, ние тука те мислим, а ти кулинарстваш!! Mr. Green
Кате, радвам се много, дано и детенце се оправи!
Аз за сега нямам дрехи за бременни, не съм чак до там още.

# 573
Браво, Катенце! Сега и Аекара да пише...На мен също ми излязоха изследванията от стерилната урина и няма бактерии. Чакам с нетърпение утре да ме "освободят" от системите и да се прибера вкъщи. Целувки на всички! Heart Eyes

# 574
Momicheta ok sym. Shte pisha utre ot kompa

# 575
Добро утро, момичета! Аекара, много, много се радвам! Олекна миииииииии Hug

# 576
И аз се радвам много, Аекара. До последно те мислих преди да заспя.  Hug
Но аз не можах да спя никак тази вечер. Почти през цялата нощ имах някакви странни свивания и отпускания на матката за секунда и това ме будеше. Не знам какво е, за мен всяко чувство като бременна е ново и за пръв път. Вие какво мислите, момичета? Притеснено ми е. Чета за някакви ранни контракции още от третия месец, не знам дали е това, но ако са могат ли по някакъв начин да навредят на бебчето ми и мога ли да ги спра с медикаменти? Мисля ако се повтори днес или довечера да звъня в клиниката.

# 577
Аекара, супер! Пиши подробности!
Джи, не знам какво точно може да са тия усещания, на когато почувствам неща неприятно или смущаващо без притеснение си пия нош па, а отделно 2 пъти на ден пия Магнерот - това е магнезий, той е против спазми и си е полезен по принцип за сърце и други части. 

# 578
Като ме понаболява корем, изпадам в дълбоки размишления защо ме боли и от какво може да е... Като не ме боли, съм на прага да се паникьосам защо не ме боли...  #Crazy Няма угодия...

# 579
Добър ден милички,   bouquet  bouquet  bouquet
 Embarassed Аз нали не можех да ям нищо, месо, риба, манджа........... та ядях сурови бадеми, орехи по една шепичка всеки ден за компенсация. В петък като ходих на док, на връщане видяхме една фабрика, където пекат фъстъци, замириса ми............. спряхме и купихме около половин кг, 400 гр там някъде. И за два дена ги изядох и започнаха едни болки в целия корем, не само долу. Вчера ходих при доки, цялото черво надуто ми каза, правих изследвания. Нещо в кръвта е завишено, в петък иска пак повторение. Иначе диета, разварен ориз без никакви подправки ( слагам само малко сол), само банан, ябълка, варен картоф, бяло пилешко печено ( кой го яде), риба печена ( без подправки , ужас) и това е. Още съм подута и ме пробожда от тук от там, ма май няма как след като се докарах до тук Embarassed.
Надявам се че всичко лошо ми се размина  Praynig Praynig Praynig
Иначе аз имам вече бременнен корем  Heart Eyes

# 580
Джи , най-добре се обади  на док, без да се притесняваш .............. не е нужно да чакаш  Hug

Момичета, докато не ги чуем тези бебоци да плачат в кошарката , няма успокоение  Whistling

# 581
Ох, Аекара, браво че не е по-лошата прогноза. А нали знаеш : Човек каквото си направи сам, друг не може да му го направи. Simple Smile Спазвай си колкото можеш диетката, аз съм на препечени филийки и изкиснато сирене, а и на мен в болницата ми казаха, че ядките дразнят разстроен стомах. Sad Айде, по-бързо да се успокояват нещата, се моля!  Heart Eyes

# 582
Аекара, какви работи значи.. добре че е хранително. Голяма диета си правите с Дани..принудителна. Айде да идва края на трети месец, ужким се оправяли тези неща след това.

# 583
Дани с това повръщане  Sick, аз ядох банан за закуска и си го върнах ........... дано като влезем в 4 месец да отшумят тези неразположения.

# 584
а аз изпих една бира. Безалкохолна. Луда работа, по принцип не пия алкохол. Сега като му легна...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт