Забременели след ин витро - тема 2

• 54 305
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
Абсолютно нормално, Кей.. Как няма да пощуряваш. Пиши ни след прегледа, че цял ден ще те мисля  Hug

# 556
Ще пиша. Сега лежа и не мърдам  Joy

# 557
Ще лежим, момичета, няма как! Ще си правим компания във форума по празниците, а догодина ще са най-хубавите празници с по-голямо семейство. Wink Страх ще си имаме до края, та и после. Simple Smile Само да избутаме до там да видим най-чаканото в ръце! Кураж и съм сигурна, че всички ще се справим. Целувки и спокойствие!  Hug

# 558
Кей, така добре те разбирам. Децата  с ин витро винаги са дълго чакани и много желани, че само да се случи нещо ненормално като зацапване, кървене, болки и почваме да мислим най-лошото. Помня как като зацапах с предната бременност, имах чувството, че света се срина над мен докато в крайна семтка идем на преглед и видяхме, че всичко е наред. После пък лекарката ме беше уплашила, че шийката ми е къса и може да родя преждевременно, а бях едва в 18 седмица, пак полудях доакто в крайна сметка се установи, че шийката си е наред. Изобщо през цялата ми бременност имах какви ли не притеснения, но в крайна сметка имам едно сладко момиченце, което изпълва дните ми с радост и щастие. Пожелавам го на всички. Стискам палци на всички всичко да е наред.

# 559
Какво ли става с Аекара? Да пише, че цял ден я мисля.
Кей, същото се отнася и за теб-пиши какво стана на прегледа.

# 560
Да бееее, само рефрешвам страницата, честно...

# 561
  • София
И аз така ... Днес трудно ми се минава времето - нито книгата върви, по TV - нищо и съм направо  ku-ku
Добре, че утре съм на преглед, та ще е по-динамичен и вълнуващ ден...
Хайде някой да дойде с хубави новини  Praynig

# 562
Ох, Фрида, благородно ти завиждам. Както казва моят мъж-не може всеки ден да ходим. Ходих на 10,12 и сега мисля на 22,12 пак да отида...олеква ми като ги видя за 2-3 дена и после айде пак. Момичета, започнаха ли да ви растат коремите? Моят попорасна след хормоните от стимулациите и заълежаването, че не мога да разбера сега има ли промяна или още е рано?

# 563
Не може, не може, ама аз ходя всяка седмица Joy
Моят корем е леко надут, вече съм почти сигурна, че е бременно надут. И преди беше, но го отдавах на разните хормони, а и сега е повечко.

# 564
Аз не мога да кажа дали корема ми е пораснал, но едва си обувам панталоните, а камо ли да ги закопчея. Трябва да търся вече нови. А сутиените от 2-3 седмици ме притесняват и ми е дискомфротно с тях. Гърдите май са ми чувствителни.

# 565
  • София
Аз нали се следя при двама лекари и затова са ми по-нагъсто прегледите.
Моят корем е много голям, някакси започва под гърдите една огромна подутина Joy
Горе високо ми е много голям и изпъкнал. Страшно ми личи.
Илиянче, теб какъв корем те чака, направо не ми се мисли  Party

# 566
Фрида, и моят е като твоя...хихихи...накрая сигурно ще ми започва от под брадичката. А за чувствителност на гърдите не ща и да чувам-на моменти имам чувството, че ще се пръснат ...и болииии....особено, ако ми е студено-тогава съм уникум-стягат се и много болят.

# 567
Здравейте момичета,
Хайде Аекара и Кей да се появяват вече с добри новини!

Аз определено имам корем вече, че даже съм на панталони за бременни. Никакъв шанс да се стискам в нормални панталони Simple Smile

# 568
Мен пък да ви кажа гърдите почти не ме притесняват.. преди цикъл ме боляха много повече, сега са си направо много добре. Иначе все си гледам корема и питам ММ сега по-голям ли, а днес, а днес Simple Smile

# 569
Аз правих тиквеник. Реших, че утре или вдругиден ще ходя на лекар, защото е поледица и е страшно студено.

Общи условия

Активация на акаунт