Забременели след ин витро - тема 2

• 54 306
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
Истината е че много ме страх да не се окаже апандисит или коремна херния и да трябва операция.............. тогава едва ли ще имам шанс за бебетата ми  Weary
Стискайте ми палци да ми мине  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 541
Кате мила, дано това да са последните ти премеждия  Hug

# 542
Кате, Аекара всичко ще бъде наред! Не се отчайвайте!  Hug

# 543
Кате, Аекара, стискам палци всичко да мине

# 544
Аекара, миличка, бягай на доктор и не се бой! Ще видиш, че всичко ще бъде наред! И за Катето съм сигурна , че ще го преодолее това! Чакаме добри новини! Hug Hug Hug

# 545
  • София
Aekara, стискам ти палци, миличка! Дано да се окаже просто някакво стомашно неразположение  lovekiss
Кате , Севи  Hug

# 546
Момичета много неприятни неща ви са се случили, тъкмо решим, че сме се преборили с едно то идва друго. Надявам се всичко да е наред при вас.
Аз да попитам в коя седмица ви спират утрогестана? На мен в 13 г.с. Михова ми каза, че все още няма да го спираме. Дали е заради това, че бебетата са две, незнам.

# 547
  • София
Вили, на мен в 13 г.с., включително, но дотогава го бях намалила по схема само до 2 гл. Обаче ми беше останал един блистер и аз си го продължих докато свърши  Grinning

# 548
Вили, на мен док. дори ми каза определена дата кога да го спра, пада ми се 9с4д. Явно има значение и при всеки е различно заради стойностите на прогестерон в кръвта. И аз чета че всички го приемат до около 12 седмица, но ще се доверя ма доки.
Момичета, всички ви мисля с тези проблеми. Аекара, Кате, искрено се надявам да се разминете с лошите неща. Моля се да се оправяте бързо и да се връщате в групичката ни живи и здрави.  Hug

# 549
Здравейте,момичета.
Айде от днес и аз съм безделничка Wink Събота през ноща получих зацапване,тъмно кафяво,но с червен оттенък и едвам изкарах нощта.На сутринта бързо в клиниката.Оказа се,че няма причина за кървенето и най -вероятно е защото ми е датата за евентуален цикъл.Бебетата чи са добре,мнооого са пораснали и им чух сърчицата.Чак днес съм малко по-спокойна и то защото много намаля зацапването.Но док ми каза,че приключих с работата и си оставам вкъщи.Ще ми се размине и пътуването по празниците,но това не ми е важно.Така че,вече и аз съм айляк и ще присъствам редовно тук.
Ох,момичета,Кате,Аекара,другите със зацапване и проблеми,няма ли да свърши вече тая мъка и страх?!?Дано всичко с всички да е наред много скоро и да успеем да се успокоим.
Целувки!!!

# 550
Ех Вилиии, на никоя не се размина това зацапване... Влудяващо е значи. Хем при повечето нямаше отлепване и все казват, че не е опасно ама то си човърка в мозъка и гложди..
Почивай си, просто това е най-важното. Аз все си имам занимавка вкъщи, скучно не ми е станало, въпрос на настройка е.  Hug

# 551
Вили, почивай. На мен вчера ми беше за 5 път и всеки път като видя тая екстра, светът ми се срива. Сутринта имах и леки болки като пмс, но като лежа и съм добре. Довечера ще ида да ме погледнат, притеснено ми е, дано всичко е наред.

# 552
Кей, спокойно, убедена съм, че всичко е наред, но най-хубаво да те видят разбира се! Hug И аз вчера имах разни болки, тая сутрин пък нищо не усещам и се панирах и от това...Простооо тотална побърквация Crazy

# 553
Опитвам се да съм спокойна, ама как да стане, като го чакам това дете 14 години?! Все си повтарям, че всичко ще е наред, но изпитвам и страх.

# 554
Явно няма да имаме спокойствие до края! Sad  Мен ме изписват утре, но лежането продължава...Стискам палци на всички ви! Стискаме зъби и напред! Hug

Общи условия

Активация на акаунт