Забременели след ин витро - тема 2

• 54 308
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
И на мен ми казаха, че е една от причините това, Кей. Вкопава се добре човечето. Simple Smile Щом не е обилна и продължителна теч - спокооо!

# 526
Момичета  Hug Hug Hug Hug
Дано по-бързо пораснем и да няма такива зацапвания  Praynig Praynig Praynig
Аз пак съм с болки, ама те са около пъпа и мисля в червата. Два дена ядох фъстъци, доста.  Док каза по тел че се смнява за апендикс

# 527
Здравеййййййтееее  Hug Hug Hug Ето ме и мен-всичко е наред, видях в сряда двата бебока, но понеже работя , много ,много не се заседявам пред копма неслужебно. Как сте момичета?

# 528
  • София, Бургас
Да ви се оплача аз пък имах 20 часова бъбречна криза..в началото не разбрах дори, че са бъбреци. Болеше ме само отпред и си мислех, че са контракции..както писах бебо е ок, но цял ден вчера беше много гадно. Не беше от силните кризи, защото съм имала и такива, които не мога да мръдна, но беше прждължителна. Както почва изведнъж, така и свършва изведнъж. Изпишках се и край болката спря към 10 вечерта..дано е било това.. сега следва да видим има ли последствия, някакви бактерии и дали бъбрека се е възстановил. Но трябва да изчакам 2-3 дниза резултатите..Сега съм добре и наваксвам със съня Simple Smile

# 529
Ейй значи какви тъпотиии...
Кате, ти си имаш по принцип ли грижи с бъбреците? Добре че си по-добре, аз те мислих днес какво ли е станало с теб.
Аекара, дано нямаш апандисит, но е хубаво да те проверят щом има съмнение. Какво ли се прави, ако имаш..
Илияна, радвам се, че са добре бебоците! Щом си работиш, да не те мислим Simple Smile
Кей, и моето зацапване е сигурно 7-8 път, аз си ги записвам в едно календарче, ама чак не искам да поглеждам. В четвъртък съм на преглед, май ми е тогава феталната морфология, надявам се за пореден път да ми потвърдят, че бебо е добре и че зацапванията не са страшни.

# 530
Кате добре че си се оправила, дано всичко е наред.

Момичета какво ще правя ако излезе апандисит  #Cussing out...........
Не съм ходила на лекар, ма то тук днес никой не работи. Ако не ми мине утре пак ще се обадя на доки.
Панирах се много.......... пише че може да се загуби плода

# 531
Аекара, не се панирай преди да отидеш на доктор! Той твоя вече се чуди защо те боли и отмята всички възможности за всеки случай. Предполагам, че изобщо няма да има такова нещо, но човекът иска да е проверил всичко. Не откачай и хич не чети в интернет какво пише! Ясно ми е, че е много трудно. . Hug

# 532
Аекара, спокойно. Не се притеснявай излишно, но според мен трябва да те види специалист /вътрешни болести?/.

# 533
Да, или хирург..

# 534
  • София
Aekara, мен ме оперираха от апендицит февруари тази година във ВМА. Ако има някакви съмнения, ти трябва хирург.
Скрит текст:
Аз отидох в Спешното на ВМА с повръщане, с много силни, остри, непоносими болки горе в стомаха и мислех, че е гастритна криза, или жлъчна, че имам камъни там, направо на моменти колабирах. Пуснаха ми кръвни изследвания, урина, рентгенова снимка и ехограф на всички органи. Единствено левкоцитите бяха много високи, някъде над 30. Извикаха двамата дежурни хирурзи /др. Савин Савов и др. Васил Кьосев newsm20/ и отсекоха - апендицит и операция. Аз не можех да повярвам, знаех, че боли ниско долу в дясно. Обясниха ми, че болката първоначално мигрира и до утре ще се локализира. Аз отказах, биха ми няколко инжекции, полежах малко, всичко ми мина, подписах декларация за отказ от лечение и си отидох. Сутринта към 5 ч. долу, ниско в дясно започна болката - силни бодежи, като пробождания с игла. И така се озовах пак във ВМА, но вече на операционната. После ми казаха, че е бил пред спукване. Цял живот ще съм благодарна на съдбата, че попаднах в тази болница и при такива изключителни професионалисти и хора!

Последна редакция: нд, 14 дек 2014, 21:53 от Frida*

# 535
Момичета, някой ползва ли Деган за по дълго време? Как го приемате, само при нужда или на дневна схема?  newsm78

# 536
Ехооо,сладури! Outta Joint Днес се чувствам по-добре, но от петък сутринта съм нон-стоп на системи. Заболяха ме кокалите от лежане...                Кате и при мен има вериятност да е било песъчинка в бъбрека, но не е потвърдено...ще пуснем някакви изследвания. Целувки на всички!   Heart Eyes

# 537
Севи, целувки и на теб! Дръж се!!  Hug

# 538
Мерси момичета, дано ми се размине ............. корема стомаха всичко е подуто и твърдо, болки имам по целия корем ( за сега търпими) , утре ще звъня пак на гинеколога и ще питам какво да правя?

# 539
  • София, Бургас
Аз даже не разбрах, че е криза първите часове, а и преди съм имала. Това ми е слабо място. Мислих, че имам контракции, защото ме болеше само отпред. Чак след това почна и бъбрека и се усетих. Пуснах бързо урина и тя пълна с кръв и еритроцити. Вечерта отидох и до пирогов и потвърдихме на ултразвук, че е от бъбрека. Дано съм изхвърлила гадините вече. Сега чакам и стерилната урина и да видим дали има бактерия. Ако има ще се наложи АБ за съжаление..
.

Общи условия

Активация на акаунт