Забременели след ин витро - тема 2

• 54 309
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
Ха така, Вили, обозначи се!  Hug
Да знаете, че ние, от постоянната агитка безделнички си ви мислим  Hug

# 511
Абе напъвам се тука да взема коледния бонус и много съм се замислила дали януари да не си остана вкъщи?!?Определено ми е много изморително да ходя на работа.Ще видим като минат празниците дали няма да ми премине умората и да се появи някакъв луд бременен работохолизъм : D
Редактирам се специално,за да ви кажа,че много ви обича всички!!!!!

# 512
Мамчета, здравейте. Само лежа и се чудя как да устискам. Вчера бях на преглед. Бебетата са добре, растат и хубавеят Simple Smile Докторът каза, че след 20 дни гаденето и повръщането рязко ще намалеят. Всички вкъщи чакаме този момент, с нетърпение. От напъните да повръщам даже прокървих. Имало хематом, но много малък. Прочетох по диагонал малко по темата, но и от това ми става лошо. Надявам се всички да сте добре и галейки коремчета да посрещнем празниците.

# 513
И аз имам проблеми с умората.... спя постоянно и съм като пребита. Чакам с нетърпение празниците да не се налага да ставам и да ходя където и да е било Grinning

# 514
Вчера и оня ден бях до обяд на работа, днес цял ден спя. Нощес какво ще правя, не знам.  Thinking

# 515
Вили, радвам се, че си добре, Зу и ти, макар и горе-долу! За пътуването, Вили, по-бавно и така - тя магистралата на места е бая разбита. Или пък да дойдат роднините те тук. Mr. Green
Да ви кажа работата хич ама хич не ме интересува. Не че не ми пращат вкъщи, но няма сила да ме накара да ходя в офиса, запънала съм се и това е. Просто се чувствам много по-спокойна у дома, иначе само ще се тревожа.
И на мен много ми се спи. Днес спах следобед, а преди малко 1 час си поспах сладко пред телевизора Simple Smile И вече съм в леглото. Но сега ни е паднало, няма лошо.
Айде за работните - утре почивен ден!

# 516
  • Русе
 И на мен постоянно ми се спи, ставам доста трудно да глася щерката за училище.
И нали сега и кафе не трябва да се пие,  честно казано трудничко е така да се ходи работа,
но понякога си купувам кафенце пия две три глътки става ми съвестно и го оставям.
Чудя се дали е чак толкова вредно, като се има в предвидколко хапчета се пият.

# 517
Зу, по-скоро си прокървила от хематома, а не от повръщането.
Дидка, при нас термиан се изчислява от деня на пункцията, но май в Бг е друга практиката.

# 518
Пинки, тук по принцип изчисляват от ПРМ, ама аз нещо не съм съгласна. Имах дълга симулация, според която, май трябва да раждам вече. Шегувам се, но излиза че съм със седмица напред в такъв случай.

# 519
Най-накрая и аз да се отчета. Три дни в болница след повръщане, зацапване и подобни. Нищо страшно, малко се бях дехидратирала, но поне разбрах, че зацапването е основно от това, че буболечето се е хванало малко ниско и затова единият край е в нестабилна зона, където не може да се закрепи добре и се получава зона на отлепване, която не е голяма, но ще ми прицапва още дълго. Препоръчаха ми да не пътувам до Варна за празниците, че е много часове, но и аз се бях настроила за това вече. Иначе бебо е супер 2,2 см. Девета седмица по еталон. Simple Smile Озаптихме повръщането с Деган и системи разни. Добре съм и се радвам, че останах под наблюдение, беше ми много по - спокойно и информативно.
Честито на момичетата с хубави прегледи и виделите гащите. Simple Smile
Джи, Севи, Фрида - гуш, всичко ще е наред, само да се пазим и да слушаме докторите. Те си знаят работата! Simple Smile

# 520
Дани, теб какъв цвят ти беше зацапването?

# 521
Кафеникаво-ръждиво, като на конци. Още си е.

# 522
Мен сигурно 4 пъти ме гледаха след като имах такова зацапване, моето е по-скоро кафеникаво към тъмно жълто. И е еднократно, потича веднъж и после няма нищо. Но всеки път си ме депресира, хем няма отлепване, няма хематом, нищо няма. Ама това е, 3 дни спокойствие, после пак притеснение...

# 523
Е,ха де! Всяка бременност е различна,  а всеки луд - с номера си. Simple Smile

# 524
Аз сутринта зацапах. Сега вече почти няма нищо. Не знам вече, това ми е 5-ти път. И нищо - нито отлепване, нищичко. Имплантационно.  doh

Общи условия

Активация на акаунт