Кaderimin Yazildigi Gun -Денят, в който е написана съдбата ми .

• 93 369
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Да идва довечера,за да видим развитието. Любопитна съм и за Якуб-Фунда- Шюкрян.

# 571
  • близо до брега на морето
Съжалих Кахраман-как страда и колко тежко прие думите на Елиф ooooh!

# 572
Повръща ми се от техните  лъжи ,манипулации ,интриги ,злоби , отмъщения...... Особено Царицата Майка ...Къйметката....обра всички чицеци за  мръсотия .Тая май само себе си обича и пази!!!! Излъгаха Ках за излизането на Дафне.Къйметката май се подсигурява ...ако Елиф не им даде бебето ,май ще иска парите обратно ...или греша ...Керем и той лети в облаците .Назлъ иска да учи ,ама  олмаз....
 ...а майката на Дафа ...разните му там ЦРУ, МИ-6, МУСАТ ,КГБ бивши ЩАЗИ и ДС-та ряпа да ядат...готова за конспирация винаги ,дълга ръка еййййййй,а с какво плаща  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 573
да ти изям гащите на тебе Simple Smile

# 574
Не удовлетворяваща нас серия. Че и фрагман е нямало. То ще има редуване на хубаво и не много хубаво. Като всеки друг сериал. Нужно ни е търпение.

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 07:25 от tigasa1

# 575
Някой знае ли къде е сета

# 576

Нищо за съжаление - доказано с векове житейско правило - истината и само истината за да е добре човек ...Той се шушумуши като ощипана мома да се разправя с лудата си жена и властната си майка и задръстения си племенник пък сега "оле-ле" ...Е няма как - така ще е и по-трудно ще му става ..... Crossing Arms

# 577
Има ли кой да преведе последните думи на Кахраман към Елиф в колата? newsm78 newsm78

# 578
Има ли кой да преведе последните думи на Кахраман към Елиф в колата? newsm78 newsm78

сега едно по едно всичко ще ми кажеш
докато не го направиш няма да излезнеш от тази кола

не е буквално точно ,но пак е нещо

# 579
В събота като излезе резюмето, тогава може да ни светнат, дали от този разговор ще излезе нещо.

# 580
Нервакова, мерси! Hug Hug

# 581

"А сега ти ще ми кажеш едно по едно какво точно се случи" -това й  каза

# 582
Все още няма трейлър - прощавайте за заблудата... Praynig
alexi е права.

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 13:16 от jupetrov7

# 583
Това е трейлър от началните епизоди. Някои хора така си качват трейлъри и си пишат епизоди за да имат гледаемост. Joy
Макар, че превеждам филма, не съм имала щастието да го гледам целия, но това съм сигурна, че е от първите епизоди.

# 584
 wavey Петък ....13-ти ....слънчев ,усмихнат ,малко хладен ,но дано не е фатален!!!! Hug Hug Hug

Охххх тази КъйРлеОне вече ми идва да я стисна за гръчмУлЯ...то такова отврат същество....Дано се намери и у "неЙната Дания "нещо гнило....Тя ще е причината това семейство да се разпадне ,въпреки големите ѝ "добронамерени напъни "да го запази.... newsm78 newsm78 newsm78

В първите епизоди до някъде ѝ оправдавах  желанието Ках да има дете ,въпреки че не приемам начина по който го заявяваше т.е. постоянни подмятания и намеци към Дефне /не ,че Дефне няма вина за това си състояние ,неразумно шофиране ,породено от ревност ,може би и оправдана ,знам ли..... но при това си положение  трябваше да внимава ,последиците си останаха за нея ,но вече вреди и на много други хора //

Много ,ама много се пази Къй ,щом дава подкрепа и на Керем ,минавайки през главата на Мерием

Най -точна в момента е Назлъ. Дано постъпи правилно ,дано усещането ѝ за истината не ѝ изневери.

А този нов персонаж..... ще има Ках да бере ядове с него ,ще има със сигурност отвличания ...

Общи условия

Активация на акаунт